Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugurbocegi Mail attım fakat dönmediler. Numarasını da kaydediyorum fakat wp de gözükmüyor

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 doğru WhatsApp numarasini kaydettiğinize emin misiniz, numara whatsapp’ta gözüküyor?

5b7b35d5-c7f4-47e5-8ca5-632b340127dd-image.png

Email: [email protected]
    WhatsApp destek numarası: +85260118607

Pazartesi gününü beklemeniz yararlı olabilir.

• "Adalet Bakanlığı, Salı günü Üçüncü Devre'de yapılan duruşmada, başsavcının yeşil kart sahiplerinin oturma izni statülerini istediği zaman yeniden gözden geçirme ve iptal etme konusunda geniş yetkiye sahip olduğunu savundu. Bu, mahkeme tarafından desteklenirse, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki milyonlarca daimi ikamet eden kişi için kapsamlı sonuçlar doğurabilecek bir duruştur."

"Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası'nda yer alan yasa açıktır. İç Güvenlik Bakanlığı, daimi ikamet eden birinin statüsünü tek taraflı olarak "iptal edemez", Pace Üniversitesi Elisabeth Haub Hukuk Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olan Amelia Wilson , Newsweek'e söyledi."

• @yalcin61 merhaba, bu numarayı denediniz mi ? +85252264821

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yalcin61 doğru WhatsApp numarasini kaydettiğinize emin misiniz, numara whatsapp’ta gözüküyor?

5b7b35d5-c7f4-47e5-8ca5-632b340127dd-image.png

Email: [email protected]
    WhatsApp destek numarası: +85260118607

Pazartesi gününü beklemeniz yararlı olabilir.

Sn @yalcin61

+85260118607
    Yukarida Sn @ATS16 paylastigi telefon numarasini aynen gordugunuz gibi, basindaki arti isareti ile birlikte, telefonunuza kaydettiginizden emin olur musunuz?

• Arkadaşlar herkese iyi günler. Trafik kazası geçirdiğim için forumdan uzak kaldım Ankara’ya güven olmaz biliyorum ama şu an hangi cn’lere mülakat tarihi verildi acaba Ankara’da

• @goktug1122 geçmiş olsun.4 binlerin sonlarına yaklaştı sanırım temmuz randevuları.Ali diye bir arkadaşımız var,en son ondan duydum.Listeye bakabiliriz.Bu forumda 2025 greencard aşamaları kategorisinin ilk sayfasında tablolar var

• @DenizMaths çok teşekkür ederim. Excel tablosunda kafam karıştı açıkçası o yüzden sormak istedim. Bu şekilde giderse sizce 55xx cnlere mülakat gelir mi ankaradan

• @ATS16 Teşekkürler. Ben konsolosluğun paylaştığı numarayı kaydetmiştim. Sizin gönderdiğinizi deneyince oldu falat sanırım şuan iş saatleri dışındayız. Yarın yazayım değil mi?

• @goktug1122 gelme ihtimali var gibi görünüyor ancak “Ankara’ya güven olmaz sözüne “ de canı gönülden katılıyorum.Artı “her senenin dinamikleri farklı” bu sözde bu forumda çok geçiyor ve doğru bence.Karar sizin,kimse net bir yorum yapamaz.

• Esc sayfasında halen aktif olduğuma ve mülakat tarihi aldığıma dair bir bilgi yazmıyor. Hnk konsolosluğundan da bir mail gelmedi. Bu kadar gecikmesi normal midir?

• @yalcin61 bizim haziran randevuları 1 haftada geldi.Endişelenmeyin.İsterseniz KCC ye mail atıp sorabilirsiniz.Biz öyle yapmıştık

• @DenizMaths Kcc ye sordum tarih verdiler 2 gün önce fakat esc ve Hnk tarafından bir gelişme olmadığı için soru işareti oluştu.

• @rasitcenngiz teşekkür ederim hocam mesajını yeni gördüm. Halloldu çok sağolun

• @yalcin61 evet, normal benim de halen güncellenmedi. KCC yanıtı yeterli şu an için. Sağlık randevusu oluşturup, uçak ve otel rezervasyonu aynı zamanda Türkiye’de yapılacak işlerimizi halledebiliriz bu süreçte😊

• Merhabalar
    Dosyamı Bangkoka taşıdım. İngilizcem yetersiz olduğu için mülakata girerken ingilizcesi çok iyi olan bir tanıdığımla girmeyi düşünüyorum. Tercüman olması şart mı? Yoksa dışarıdan birisi girebilir mi benimle mülakata? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum

• @Aysenur01 Dışardan birisini kabul edeceklerini sanmıyorum.Yeminli tercümanla mülakatınızı gerçekleştirirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aysenur01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar
    Dosyamı Bangkoka taşıdım. İngilizcem yetersiz olduğu için mülakata girerken ingilizcesi çok iyi olan bir tanıdığımla girmeyi düşünüyorum. Tercüman olması şart mı? Yoksa dışarıdan birisi girebilir mi benimle mülakata? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Bu deneyimde yeminli tercüman zorunluluğu olmadığı belirtilmiş:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/455377
    Hayırlı olsun.

• @Aysenur01 Merhaba Bangkok ta yeminli tercümana gerek yok

• Merhaba sevgili forum üyeleri bugün itibarıyla bütün evraklarımız hazır. Aşılarımızı da olmuş bulunmaktayız. Bundan sonraki süreç beklemek ve mülakata girmek. Bir güncelleme geçmek istedim. Bekleyen herkesin en kısa sürede bu heyecanı yaşaması dileğiyle ☺

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |