@Serapp Teşekkür ederim 

Aysenur01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
Aysenur01 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba
UCSIS ödemesinde $0.00 olarak gözüküyor. Amerikaya giriş yaptım şimdi ödeme yapıcaktım onunla ilgili olabilir mi? Başına gelen var mı? -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar
Dosyamı Bangkoka taşıdım. İngilizcem yetersiz olduğu için mülakata girerken ingilizcesi çok iyi olan bir tanıdığımla girmeyi düşünüyorum. Tercüman olması şart mı? Yoksa dışarıdan birisi girebilir mi benimle mülakata? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum -
Merhaba
Ds-260 formunu doldururken yurt dışına çıktınız mı diye bir soru vardı. Hayır olarak işaretledim. Sonrasında Danimarkaya gittim. Formu açtırıp güncelleme yapmam gerekir mi sizce? -
Merhaba
DS-260 formunu doldurduktan sonra print comformatıonu tıklayacağıma yanlış tıkladım ve tekrar formu yazdırdım
️ Comformation sayfam yok. Tekrar çıktı alabiliyor muyum? Mülakata götürmemiz gerekiyormuş. Dönüşleriniz benim için çok önemli