Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@cancan17 selamlar, evet eksik asilarinizi ilgili saglik kurulusunda olabilirsiniz. Bu islemleri turkiyede yapilmasinin sebebi daha uygun ve az maliyetli olmasi.

• @LUNAP umarım her şey yolunda gider. tecrübelerinizi sonrasında paylaşırsanız da çok sevinirim. şimdiden hayırlı olsun, yolunuz açık olsun.

• Merhaba antıkor testını mulakattan nekadar önce yaptırabılırız bunun bı günü varmı aceba tesekkurler

• KCC den aldığım mülakat tarihini taslak olara doktora nasıl göndereceğim? Yani direkt sayfanın ss ini mi atacağım mesela? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 KCC den gelen maili açıp, tarayıcı ayarlarında yazdır seçeneğini seçip çıkan pencerede kaydet diyiniz. PDF olarak kaydedecektir. Bu pdf i de mailinize ekleyebilirsiniz.

• @Flight101 Benim eklemem gereken bu sayfa dışında bir yazı vs var mı?

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 Mülakat deneyimimde muayene randevu talebi mail taslağı paylaşmıştım.

• @Flight101 Hemen bakıyorum çok teşekkürler

• @yalcin61 pasaportunuzu ve maili ekleyerek gönderebilirsiniz. Yapamazsanız yazın birlikte yapabiliriz.

• @can-6, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar case numberım 27419 en hızlı şekilde dosyamı taşımak istiyorum ama yinede case numberım ın aktif olmasını beklemeli miyim yoksa şimdiden mail atabilir miyim konsolosluğa şimdiden herkese teşekkürler

Selamlar, öncelikle case number son iki rakamını gizleyerek paylaşınız. Sürecin artık sonlarına yaklaşmış durumdayız,
    Numaranız aktif olmadan dosyanızı KCC mail ile talepte bulunabilirsiniz. Numaranız aktif olduktan sonra taşımak istediğiniz konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.
    Numaranız aktif olmadığı için istediğiniz zaman KCC mail gönderebilirsiniz.

• @selens1907 pasaportumun süresi dolduğu için yeni pasaport çıkartacağım. Ne yapmalıyım onsuz olmuyor mu ?

• Bu ileti silindi!

• @yalcin61 bu konuda net bilgim yok daha önce okumuştum sayın @gucarslan’ın iletisini ancak şu an bulamadım. @Serapp hanım sizin bir tavsiyeniz var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@selens1907, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yalcin61 bu konuda net bilgim yok daha önce okumuştum sayın @gucarslan’ın iletisini ancak şu an bulamadım. @Serapp hanım sizin bir tavsiyeniz var mı?

@yalcin61 Oğlum, Hong Kong'daki Nicolson'dan sağlık randevusu alırken sadece mülakat mektubunu e-maile ekleyerek almıştı. Pasaport numarası bildirmedi. Daha sonra sağlık randevusuna giderken götürmek gerekiyor.
    Siz hemen yeni bir pasaport başvurusunda bulunun.
    Mülakata giderken de her ikisini de yanınızda bulundurun.

• @Serapp Anladım Serap hanım teşekkürler 🙂 Şöyle bir soru işareti var kafamda ben bugün KCC' ye attığım mail sonucunda mülakat günümü öğrendim fakat saati bilmiyorum ve esc sayfamda mülakat tarihim vs gözükmüyor. Yani sorum şu, benim şuan Dr. Nickolsona mail atmam için KCC' den gelen mülakat tarihi yeterli mi? Mülakat mektubu yok sanırsam elimde mülakatımla ilgili elimdeki tek bilgi KCC' nin cevap olarak gönderdiği mail

• ⭐⭐

@yalcin61 selamlar, sizinle ayni durumu bende agustos ayinda yasamistim. Inanin dr nicolsondaki kcc,2nl vs bilmiyorlar. Ben herhangi bir evrak atmadan sadece su gun mulakatim var diyerek randevu aldim. Siz mailinizi atin eger bir evrak isterlerse sonraki mailinizde atarsiniz.

• @onuru Tamamdır öyle yapıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 KCC'den mülakat tarihinizi bildiren e-mailin ekran görüntüsünü alıp Nicolson'a yazacağınız e-maile ekleyebilirsiniz.

e-mail adresi: [email protected]

"mülakat tarihim şudur, ekran görüntüsü ektedir. Uygun bir tarihe medical examination appointment rica ediyorum" diye yazabilirsiniz.
    Bu şekilde randevu vereceklerini tahmin ediyorum.
    Ayrıca zamanınız bol, KCC'den 2NL'nin gelmesi eli kulağındadır.

• Merhaba, lütfen bana yardım edin. AF statüsündeyim ve mülakatımı Katar'a değiştirmek istiyorum. Bültende yayınlanmış olmama rağmen iyi mi?

• @Serapp Teşekkürlerrr

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 16399
  • 153
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |