Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Imane-Ezzaitouni dosya numaranız kaç ? Anakaraya taşıyın zaten türklerden çok önceliği size veriyor ankara bey

• @istalin 23953

• Arkadaşlar 29.07.2025 için bangkokta mülakatım planlandı. Kcc ye mail atarak öğrendim. Mülakatı öğrendikten sonra hemen bumrungrad hospital ile iletişime geçtim. 13.05.2025 tarihinde. O günden itibaren yılan hikayesine döndü olay. Benden sonra başvuru yapanlar onayını alınca yazdım ve her seferinde farklı mailler ile farklı bilgiler istediler. Bir türlü onay alamadım. En son bir kadın ile görüştüm o beklememi söyledi. Bugün yani 17.05.2025 tarihinde tekrar wp üzerinden hastane ile iletişime geçtim. Sürecinizi karıştırmışlar dedi. Bir case number verdi burdan takip edin yakında dönecekler dedi. Ne yapmam lazım.

• @Imane-Ezzaitouni öncelikle sürecinizi imzaniza tasiyin. dosya numaranizi tamamen acik paylasmayin son 3 hanesini xxx olarak yazmanizi tavsiye ederim, siz henüz bültende aktif olmadiginiz icin kcc‘ye mail atarak tasima isleminizi yapacaksiniz.

• Merhabalar. Case numaram 192xxx, bu ay da az farkla current olamadım. Başlıkta daha önce bahsetmiştim ama tekrar kısaca özetleyeyim, halihazırda ABD'de haziran - temmuz - ağustos aylarında b1/b2 vizesi ile bulunmam gerekiyor, bu sebeple farklı bir ülkede (hong kong) Consular Processing yapmak yerine ABD'de bulunduğum sürede Adjustment of Status yapmak daha mantıklı gibi görünüyordu.

Mayıs 28'de ABD'de olacağım, en iyi ihtimalle Haziran 28 - Temmuz 3 aralarında bir tarihte AOS için başvuru yapabiliyorum diye biliyorum. Bu sene bültenin yavaş ilerlemesi sanırım kotanın erken biteceğine dair bir gösterge olarak değerlendirilebilir (basılan vize istatistiklerini gösteren kaynağı bulamadım ama bu sene geçen senelerle nasıl kıyaslandığını da bilmiyorum doğrusu). Bu durumda en iyi ihtimalle 2 ay gibi bir sürem var AOS sonuçlanması için ki bu süre daha kısa da olabilir gerçekten kotanın erken biteceği bir sene ise. AOS sürecini hızlandırmak için başka şansım da var mı bilmiyorum.

Bu durumda CP ile devam etmek mi yoksa her şekilde AOS ile devam etmek mi daha mantıklı bilmiyorum. CP'de HK büyük ihtimalle ağustos ayına randevu verecektir sanıyorum.

Önümüzdeki ayın bülteninde de 19000 aynı kalması da ihtimaller dahilinde...
    Tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim. Teşekkürler

• Arkadaslar merhaba excel tablosunda dosyasi viyanada olup mülakat tarihu girmeyen 18 19 bin arası arkadaşlar var. Bir kaç kisi girmiş henuz mailmi almadiniz yoksa excelmi guncel degil. Viyanin mulakat dagitim surecini merak ediyorum

• @MERVE-SARI excelde nasıl değişiklik yapıyoruz. ben de KCC üzerinden mülakat tarihimi öğrendim.

• @mas ilk sayfada direk excelden girebilirsiniz bilgiler bizim icib onemli simdiden hayirli olsun 💫

• USCIS'E GİRİP ÖDEME YAPMAK İSTERKEN '' We could not find the A-Number or Department of State Id you entered
    Contact the USCIS Contact Center for assistance.'' BÖYLE BİR HATA ALIYORUM SEBEBİNİ BİLEN VAR MIDIR ?

• @iskorpitx Merhaba hocam, benim de sizin gibi bir problemim olmuştu. Hastanenin internet sitesinden kendinize bir profil oluşturduktan sonra, WhatsApp üzerinden verilen HN ile "Randevu Al" sekmesinden randevu alabilirsiniz. Daha sonra hastanenin mobil uygulamasını indirerek, onaylanan randevunuzu orada görüntüleyebilirsiniz.

• @alparslan34 Bu seferde ödeme çıkıyor ancak 2 kişilik ödeme yapacağım tek kişilik ödeme gösteriyor.

• ⭐⭐

@alparslan34 selamlar, uscis odemeleri ve sorulariniz asagidaki linkte yer alan konuya bir goz atmanizi tavsiye ederim.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Sharm Sharm 

• @basakkk Merhaba, vize mülakatınız nasıl geçti güncelleme geçmemişsiniz, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa.

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Imane-Ezzaitouni öncelikle sürecinizi imzaniza tasiyin. dosya numaranizi tamamen acik paylasmayin son 3 hanesini xxx olarak yazmanizi tavsiye ederim, siz henüz bültende aktif olmadiginiz icin kcc‘ye mail atarak tasima isleminizi yapacaksiniz.

Hayır, bültende aktifim ama değişmek istemiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 asil talihli USCIS fee ödemeyi yaparken aile üyesini ikinci kişi olarak o adımlardan ekliyor. @onuru’nun ilettiği başlıktan destek almanızı ve ikinci kişiyi eklemeyi unutmaksızın ve atlamaksızın işlemi tamamlamak önemli

• @ATS16 ikinciyi de ekliyorum ama hala hata veriyor. hesap oluştur dedim zaten hesabınız var dedi. şifremi unuttum da giriş yaptım zaten hesabım varmış ama yine hata veriyor sürekli anlamadım. hafta içi canlı desteklerine bağlanacağım.

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34

15.05.25 tarihinde vizelerinize kavuşmuşsunuz mülakat deneyiminizden anladığım, eğer ki tarihiniz bu şekilde ise sisteme biraz müsaade etmek iyi olabilir gerekli tanımlamaların yapılabilmesi için.

• @ATS16 Çözümü buldum çok komik bir şekilde 😃
    adım 1 : bütün bilgilerinizi not defterinize yazıyorsunuz
    adım 2 : hızlıca boş olan bilgileri kopyala-yapıştır yapıyorsunuz.
    adım 3 : ödeme ekranına yönlendiriliyorsunuz.

hızlıca beklemeden yazmak çok önemli

• Bir sorum var. Dr. Nicolson yaklaşık ne kadar sürede dönüyor maile. Dün gece yazdım halen dönmediler.

• @yalcin61 randevu için mi e-posta attınız? HK saatiyle sabah 9 gibi telefon numarasına WhatsApp'dan yazmayı deneyebilirsiniz, ancak başka bir konu için gereksiz meşgul etmemeye özen gösterin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |