DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
USCIS'E GİRİP ÖDEME YAPMAK İSTERKEN '' We could not find the A-Number or Department of State Id you entered
Contact the USCIS Contact Center for assistance.'' BÖYLE BİR HATA ALIYORUM SEBEBİNİ BİLEN VAR MIDIR ? -
@iskorpitx Merhaba hocam, benim de sizin gibi bir problemim olmuştu. Hastanenin internet sitesinden kendinize bir profil oluşturduktan sonra, WhatsApp üzerinden verilen HN ile "Randevu Al" sekmesinden randevu alabilirsiniz. Daha sonra hastanenin mobil uygulamasını indirerek, onaylanan randevunuzu orada görüntüleyebilirsiniz.
-
@alparslan34 Bu seferde ödeme çıkıyor ancak 2 kişilik ödeme yapacağım tek kişilik ödeme gösteriyor.
-
@alparslan34 selamlar, uscis odemeleri ve sorulariniz asagidaki linkte yer alan konuya bir goz atmanizi tavsiye ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle
-
S Sharm bu başlıktan bahsetti
-
@basakkk Merhaba, vize mülakatınız nasıl geçti güncelleme geçmemişsiniz, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa.
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Imane-Ezzaitouni öncelikle sürecinizi imzaniza tasiyin. dosya numaranizi tamamen acik paylasmayin son 3 hanesini xxx olarak yazmanizi tavsiye ederim, siz henüz bültende aktif olmadiginiz icin kcc‘ye mail atarak tasima isleminizi yapacaksiniz.
Hayır, bültende aktifim ama değişmek istemiyorum.
-
@alparslan34 asil talihli USCIS fee ödemeyi yaparken aile üyesini ikinci kişi olarak o adımlardan ekliyor. @onuru’nun ilettiği başlıktan destek almanızı ve ikinci kişiyi eklemeyi unutmaksızın ve atlamaksızın işlemi tamamlamak önemli
-
@ATS16 ikinciyi de ekliyorum ama hala hata veriyor. hesap oluştur dedim zaten hesabınız var dedi. şifremi unuttum da giriş yaptım zaten hesabım varmış ama yine hata veriyor sürekli anlamadım. hafta içi canlı desteklerine bağlanacağım.
-
15.05.25 tarihinde vizelerinize kavuşmuşsunuz mülakat deneyiminizden anladığım, eğer ki tarihiniz bu şekilde ise sisteme biraz müsaade etmek iyi olabilir gerekli tanımlamaların yapılabilmesi için.
-
@ATS16 Çözümü buldum çok komik bir şekilde :D
adım 1 : bütün bilgilerinizi not defterinize yazıyorsunuz
adım 2 : hızlıca boş olan bilgileri kopyala-yapıştır yapıyorsunuz.
adım 3 : ödeme ekranına yönlendiriliyorsunuz.hızlıca beklemeden yazmak çok önemli
-
Bir sorum var. Dr. Nicolson yaklaşık ne kadar sürede dönüyor maile. Dün gece yazdım halen dönmediler.
-
@yalcin61 randevu için mi e-posta attınız? HK saatiyle sabah 9 gibi telefon numarasına WhatsApp'dan yazmayı deneyebilirsiniz, ancak başka bir konu için gereksiz meşgul etmemeye özen gösterin.
-
@ugurbocegi Mail attım fakat dönmediler. Numarasını da kaydediyorum fakat wp de gözükmüyor
-
@yalcin61 doğru WhatsApp numarasini kaydettiğinize emin misiniz, numara whatsapp’ta gözüküyor?

Email: [email protected]
WhatsApp destek numarası: +85260118607Pazartesi gününü beklemeniz yararlı olabilir.
-
"Adalet Bakanlığı, Salı günü Üçüncü Devre'de yapılan duruşmada, başsavcının yeşil kart sahiplerinin oturma izni statülerini istediği zaman yeniden gözden geçirme ve iptal etme konusunda geniş yetkiye sahip olduğunu savundu. Bu, mahkeme tarafından desteklenirse, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki milyonlarca daimi ikamet eden kişi için kapsamlı sonuçlar doğurabilecek bir duruştur."
"Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası'nda yer alan yasa açıktır. İç Güvenlik Bakanlığı, daimi ikamet eden birinin statüsünü tek taraflı olarak "iptal edemez", Pace Üniversitesi Elisabeth Haub Hukuk Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olan Amelia Wilson , Newsweek'e söyledi."
https://www.newsweek.com/green-car-revoked-white-house-immigration-2072578
-
@yalcin61 merhaba, bu numarayı denediniz mi ? +85252264821
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@yalcin61 doğru WhatsApp numarasini kaydettiğinize emin misiniz, numara whatsapp’ta gözüküyor?

Email: [email protected]
WhatsApp destek numarası: +85260118607Pazartesi gününü beklemeniz yararlı olabilir.
Sn @yalcin61
+85260118607
Yukarida Sn @ATS16 paylastigi telefon numarasini aynen gordugunuz gibi, basindaki arti isareti ile birlikte, telefonunuza kaydettiginizden emin olur musunuz? -
Arkadaşlar herkese iyi günler. Trafik kazası geçirdiğim için forumdan uzak kaldım Ankara’ya güven olmaz biliyorum ama şu an hangi cn’lere mülakat tarihi verildi acaba Ankara’da
-
@goktug1122 geçmiş olsun.4 binlerin sonlarına yaklaştı sanırım temmuz randevuları.Ali diye bir arkadaşımız var,en son ondan duydum.Listeye bakabiliriz.Bu forumda 2025 greencard aşamaları kategorisinin ilk sayfasında tablolar var
-
@DenizMaths çok teşekkür ederim. Excel tablosunda kafam karıştı açıkçası o yüzden sormak istedim. Bu şekilde giderse sizce 55xx cnlere mülakat gelir mi ankaradan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum