Arkadaşlar dün attığım viyanaya dosya taşıma mailime bugün direk onay maili geldi. Başta @gucarslan hocam ve foruma emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Green kart çıktı herşey tamam zannederken bu forumla tanıştıktan sonra @gucarslan hocamın deyimiyle Ankaraya güven olmaz gerçeği yüzüme acı bir şekilde çarptı. Ama burada her soruma cevap buldum. Green kart için danışman tutmayı düşünüyordum çok bilgisiz ve heyecanlıydım. Forumun en büyük danışman olduğunu gördüm. Bu güzel süreci sizinle paylaşmak istedim. Şimdi önümüzde acı bir schengen gerçeği var bakalım süreç nasıl devam edecek 
iskorpitx tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 çok teşekkür ediyorum. Detaylı ve hızlı bilgilendirmeniz için
-
@deebee hocam daha önceki sayfalarda okumuştum dosyasını taşıyan arkadaşlardan. Onlardan da adres belirtmelerini isteyen mail ile cevap vermişler. Arkadaşlarda herhangi bir adres yazarak dosyayı taşımışlar. Ben de bunu okduğum için avusturya konsolosluğuna yakın bir otel adresi belirttim direk onay geldi. Bazılarında da istememişler. Konsolosluk çalışanına göre değişiyor. Bundan sonra mail atacak arkadaşlar ilk maile herhangi bir otel adresi yazmalarını öneririm bence
-
@Emre-Kurtulmuş aceleyle bu forumla tanışmadan önce izlediğim bir video ile doldurdum. Sonrasında emin olmak için sormak istedim. Değerli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. @ATS16 hocam her sorduğum soruya çok hızlı ve çok açıklayıcı bir şekilde cevap veriyorsunuz. Size ayrıca teşekkür ediyorum. Hayat size sizin gibi yardımsever insanlar çıkarsın.
-
RE: OhioDiğer Eyaletler içinde yayımlandı
@Duygu-0 hocam size ve eşiniz beyefendiye değerli vaktinizi ayırıp güzel cevabınız için çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum. İngilizce ile alakalı greencardı öğrenir öğrenmez dil kursuna yazıldım. Diğer dosya taşıma konusunuda detaylı bir şekilde araştırıyorum. Herşey için teşekkürler. Umarım güzel bir ohio gününde eşinizle de tanışıp beraber tır sürme fırsatımız olur
️
-
@Revolter hocam cevabınız için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi süreç için çok erken ama erkenden bilgi sahibi olmak ve bocalamamak için uğraşıyorum. Yeşil pasaportu hak edemedim maalesef. Memuriyet sürem yeterli olmadığı için. Bakalım bol bol araştırma yapmaya devam
-
RE: OhioDiğer Eyaletler içinde yayımlandı
@deep_blue inşallah hocam. Bu yeni yasa değişikliği süreci bayağı olumlu etkiledi gibi duruyor bakalım hayırlısıyla gideriz. Sizinde herşey gönlünüzce olsun.
-
@Revolter hocam merhabalar. İmzanızdan anladığım kadarıyla dosya taşımızsınız. Cn yüksek olduğu için dosya taşımayı düşünüyorum. Benim için süreç erken 2025 talihlisiyim ama erkenden yol haritamı yapmak istiyorum. Devlet memuru olarak çalışıyorum schengen verirler mi acaba
-
@Ethem-Kostak hocam forumda adres konusu geçtiği için ben konsolusluğun yanında bir otel seçtim oranın adresini yazdım. The address I will be in Austria:…….. şeklinde direk taşıdırlar. Sizde cevap olarak bilgilerinizöe tekrar mail atın isterseniz.
iskorpitx tarafından gönderilen son iletiler
-
@rasitcenngiz teşekkür ederim hocam mesajını yeni gördüm. Halloldu çok sağolun
-
Arkadaşlar 29.07.2025 için bangkokta mülakatım planlandı. Kcc ye mail atarak öğrendim. Mülakatı öğrendikten sonra hemen bumrungrad hospital ile iletişime geçtim. 13.05.2025 tarihinde. O günden itibaren yılan hikayesine döndü olay. Benden sonra başvuru yapanlar onayını alınca yazdım ve her seferinde farklı mailler ile farklı bilgiler istediler. Bir türlü onay alamadım. En son bir kadın ile görüştüm o beklememi söyledi. Bugün yani 17.05.2025 tarihinde tekrar wp üzerinden hastane ile iletişime geçtim. Sürecinizi karıştırmışlar dedi. Bir case number verdi burdan takip edin yakında dönecekler dedi. Ne yapmam lazım.
-
@cptmuzaffer hocam gerçekten ağzına sağlık. Aşı konusu kafama takılıyordu çok güzel açıklıyarak beni rahatlattın. Allah razı olsun senden.
-
@blueboy21 çok haklısınız hocam. Hongk kong daha popüler ama ben yinede tayland üzerinden devam edeceğim hepimizin hakkında hayırlısı artık.
-
@Serapp teşekkür ederim serap hanım cevabınız için. İnsan ister istemez tedirgin oluyor acaba bir sıkıntımı var diye içim rahatlatmak için yazıyorum açıkcası
️ -
@lesnarhomie teşekkür ediyorum cevabınız için ama geçen sene bangkokunda iyi performans gösterdiğini düşünüyorum ek olarak bangkokun bu seneki mülakat dağıtımlarında da herhangi bir problem gözükmüyor bakalım diğer arkadaşların düşüncesi ne yönde.
-
Benim öncelikle @gucarslan hocam musaitse ona ve diğer forum arkadaşlarıma bir sorum olacak. Genel olarak baktığımda hongk kong konsolosluğuna dosya taşınıyor vizesi olmayanlar. Bangkok daha ucuz maliyetlere sahip olmasına rağmen neden çok fazla tercih edilmiyor acaba. Deneyim de çok az. 2025 yılı olarak neden sizce hongk kong daha çok tercih ediliyor bangkoka göre.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan hocam schengen için kendiniz mi başvuracaksınız yoksa bir aracı şirket ile mi çalışmayı düşünüyorsunuz
-
@blueboy21 mesajın gözden kaçmış kusura bakma hocam. Vizem yok pasaportum ve eşimin pasaportu boş. Schengen çilesini nasıl halledeceğiz bakalım