Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 heyecanla aynı gece doldurup sonradan fark ettiğim bazı hatalar var onları düzeltmek istiyorum.

• Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-0 ne gibi hatalar mesela, özetle bilgi vermek ister misiniz?

• ⭐⭐⭐

@Kaan-Taşkın
    Selamlar ...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@mustafa-özkul

Fiziksel altınlarınızı mülakat için kanitlayabilmenizin tek yolu altınları bankada vadesiz altın hesabina yatırmak ve bu hesabın hesap hareketini bankadan kaşeli - imzalı ve imza sirküsu ile almak. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@FurkanElmas

Aşağıdaki çok detaylı Frankfurt mülakat deneyimini okumuş muydunuz? Arama butonundan diğer Frankfurt deneyimlerine de ulaşabilirsiniz. Mülakat tarihi aldığınız için Viyana’ya taşıyıp taşıyamayacağınız ile ilgili fikir yurutemiyorum ne yazık ki…

https://yesilkartforum.com/forum/post/446144

• @ATS16 Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, iyi günler.

• Arkadaşlar merhaba,

İmzamda da görebileceğiniz üzere 16 Nisan için vize görüşmemiz,18 Mart için ise sağlık muayenemiz var. Forumu başından sonuna kadar okumaya çalıştım fakat iş başa düşünce süreç biraz farklı oluyor bildiklerini de unutuyor insan 🙂

Mülakat maili geldikten sonrası için süreçleri,evrakları, dikkat edilmesi gereken yerleri ve tecrübelerini detaylıca anlatan bir arkadaşımız var mıydı ? Yönlendirebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

• Üç tane klinik covid aşısı için baktım. Mart 21 22 si hep asi var benim 23 24 de olmam lazım doktorun mailine göre. ne yapmalıyım ? Hong Kong tan vize alan arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ?

• Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin

• @RuhunGemisi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar GSS kaydı esnasında bu aşamaya kadar geldim ancak Case Number girmemi istediği aşamada sıfırlar olmadan veya sıfırlar ile birlikte her türlü aşağıdaki hatayı alıyorum.Bu durumu yaşayan veya çözümünü bilen varmı ?

Ekran görüntüsü 2025-02-16 234135.png

Screenshot_20250218_115836_Gmail.jpg
    Böyle bir mail aldım,burda applicant diye bahsettiği kişi eşim ama asıl talihli benim,eşimi ds-260 eklemiştim,dolayısıyla hem böyle bir mail almam hemde eşimden applicant olarak bahsetmesi kafamı karıştırdı.Ayrıca bu mailin yukarda yazdığım problem ile ilgili olabileceğini düşündüğüm için bu mesajı alıntı yaptı[email protected] adresinden geldi.Bu adrese yurt dışından alacağım formul A belgesi ile ilgili soru sormuştum. @gucarslan sizi etiketlemek zorunda kaldım problemi bilen kişi çıkmayınca 🙂

• @ATS16 Evlilik tarihim hatalı, imla hataları mevcut. Oğlumun doğum yeri yanlış..

• Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin.

• @Ege-0 evet. esc sayfanıza girince mülakat tarihinizi göreceksiniz. düzeltme için her zaman açtırabilirsiniz

• @muratch tamamdır teşekkürler

• Bangkok için GSS Kaydı kalktı mı? https://portal.ustraveldocs.com/?language=English&country=Thailand) bu siteye girdiğimde thailand artık seçilmiyor

• ⭐⭐⭐

Selamlar...
    An itibariyle Viyana mülakatçısı olarak 2NL mailimiz elimize ulaşmıştır...Tüm talihli dostlarımın bu anı yaşamasını dilerim...Dvprogram.state sitesinden kontrol yapıldı, herşey normal...👍

• @Flight101 hayırlı olsun. Dosya taşımanız onaylandıktan kaç gun sonra mulakat mailiniz geldi acaba?

• @RuhunGemisi

Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun:) Darısı vizenize kavuşmanıza.

Benim bu mailden anladığım ds260’ı açtırmışsınız ancak son aşamada submit etmemişsiniz.
    Muhtemelen gss kaydında numaranızı girdiğinizde çıkmamasının sebebi de budur diye tahmin ediyorum.

• @Flight101 Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Mail bizim tarafımıza da ulaştı dvstate sitesinde viyana gözüküyor fakat CEAC'te hala kcc yazıyor normal mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |