DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin
-
@RuhunGemisi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar GSS kaydı esnasında bu aşamaya kadar geldim ancak Case Number girmemi istediği aşamada sıfırlar olmadan veya sıfırlar ile birlikte her türlü aşağıdaki hatayı alıyorum.Bu durumu yaşayan veya çözümünü bilen varmı ?

Böyle bir mail aldım,burda applicant diye bahsettiği kişi eşim ama asıl talihli benim,eşimi ds-260 eklemiştim,dolayısıyla hem böyle bir mail almam hemde eşimden applicant olarak bahsetmesi kafamı karıştırdı.Ayrıca bu mailin yukarda yazdığım problem ile ilgili olabileceğini düşündüğüm için bu mesajı alıntı yaptı[email protected] adresinden geldi.Bu adrese yurt dışından alacağım formul A belgesi ile ilgili soru sormuştum. @gucarslan sizi etiketlemek zorunda kaldım problemi bilen kişi çıkmayınca :) -
@ATS16 Evlilik tarihim hatalı, imla hataları mevcut. Oğlumun doğum yeri yanlış..
-
Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin.
-
@Ege-0 evet. esc sayfanıza girince mülakat tarihinizi göreceksiniz. düzeltme için her zaman açtırabilirsiniz
-
@muratch tamamdır teşekkürler
-
Bangkok için GSS Kaydı kalktı mı? https://portal.ustraveldocs.com/?language=English&country=Thailand) bu siteye girdiğimde thailand artık seçilmiyor
-
Selamlar...
An itibariyle Viyana mülakatçısı olarak 2NL mailimiz elimize ulaşmıştır...Tüm talihli dostlarımın bu anı yaşamasını dilerim...Dvprogram.state sitesinden kontrol yapıldı, herşey normal...👍 -
@Flight101 hayırlı olsun. Dosya taşımanız onaylandıktan kaç gun sonra mulakat mailiniz geldi acaba?
-
Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun:) Darısı vizenize kavuşmanıza.
Benim bu mailden anladığım ds260’ı açtırmışsınız ancak son aşamada submit etmemişsiniz.
Muhtemelen gss kaydında numaranızı girdiğinizde çıkmamasının sebebi de budur diye tahmin ediyorum. -
@Flight101 Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Mail bizim tarafımıza da ulaştı dvstate sitesinde viyana gözüküyor fakat CEAC'te hala kcc yazıyor normal mi?
-
@cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun:) Darısı vizenize kavuşmanıza.
Benim bu mailden anladığım ds260’ı açtırmışsınız ancak son aşamada submit etmemişsiniz.
Muhtemelen gss kaydında numaranızı girdiğinizde çıkmamasının sebebi de budur diye tahmin ediyorum.İyi dilekleriniz için teşekkürler 🙏
2nl almadığım için henüz bekliyorum ve açtırmadım.Ceac den kontrol ettiğimde de completed olarak görünüyor. -
@Flight101 Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Ben taşıdıktan sonra herhangi bir doğrulamaya gerek yok denmişti Ceac kontrolü gireceğiniz ülke için mi geçerli? ESC ye girdiğimde Hong Kong da gözüküyor mülakatım.
-
Merhabalar. HK'deki konsolosluğa vermek üzere tüm belgeler için,
- belge
- belgenin aslının fotokopisi
- belgenin tercüme edilmiş hali
şeklinde mi sunmamız lazım, yoksa,
- belge
- belgenin tercüme edilmiş hali
- belgenin tercüme edilmiş halinin fotokopisi
şeklinde mi?
Ben yukarıdaki gibi, belgenin kendisini, orijinalinin fotokopisini ve yeminli tercüme edilmiş halini çıktı almıştım. Yoksa tercüme edilmiş kaşeli ve imzalı sayfaların fotokopisini de mi çektirmeliydim?
-
@FurkanElmas ulaşımda bir sıkıntı çekmezsin flixbus ile Frankfurta geçebilirsin zaten mülakat mailini de almışsın bence Frankfurtta gir
-
@Kaan-Taşkın şu ana kadar okuduğum iletilerde mülakat tarihi aldıktan sonra DS-260 formunu güncellediklerini gördüm.
-
Arkadaşlar bugün noreply.state.gov dan mülakat onay mailini aldım yapmam gereken birşey var mı yoksa artık evrak toparlayıp mülakat tarihini mi beklemem gerekiyor
-
@finn_ Teşekkürler size de hayırlı olsun..2nl nin yönlendirdiği sayfada mülakata girecek kişilerin bilgileri, girilecek yer, tarih ve saat verileri olduğu için başka kaybaktan sorgulama yapmadım...
-
@Katzfiell_ Şimdi kontrol ettim..Ceac sisteminde "At NVC" ve diğer kısımda "Your Case Currently at KCC" şeklinde yazıyor..
-
arkadaşlar selam, i̇stanbul üniversitesinden alacağım 2 yıllık önlisans diploması amerikada olduğu gibi geçerli mi yoksa herhangi bir denlik belgesi vs. bir şey gerekiyor mu?
lojistik yönetimi öğrencisiyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum