Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.8k 953

• Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin

• @RuhunGemisi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar GSS kaydı esnasında bu aşamaya kadar geldim ancak Case Number girmemi istediği aşamada sıfırlar olmadan veya sıfırlar ile birlikte her türlü aşağıdaki hatayı alıyorum.Bu durumu yaşayan veya çözümünü bilen varmı ?

Ekran görüntüsü 2025-02-16 234135.png

Screenshot_20250218_115836_Gmail.jpg
    Böyle bir mail aldım,burda applicant diye bahsettiği kişi eşim ama asıl talihli benim,eşimi ds-260 eklemiştim,dolayısıyla hem böyle bir mail almam hemde eşimden applicant olarak bahsetmesi kafamı karıştırdı.Ayrıca bu mailin yukarda yazdığım problem ile ilgili olabileceğini düşündüğüm için bu mesajı alıntı yaptı[email protected] adresinden geldi.Bu adrese yurt dışından alacağım formul A belgesi ile ilgili soru sormuştum. @gucarslan sizi etiketlemek zorunda kaldım problemi bilen kişi çıkmayınca :)

• @ATS16 Evlilik tarihim hatalı, imla hataları mevcut. Oğlumun doğum yeri yanlış..

• Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin.

• @Ege-0 evet. esc sayfanıza girince mülakat tarihinizi göreceksiniz. düzeltme için her zaman açtırabilirsiniz

• @muratch tamamdır teşekkürler

• Bangkok için GSS Kaydı kalktı mı? https://portal.ustraveldocs.com/?language=English&country=Thailand) bu siteye girdiğimde thailand artık seçilmiyor

• ⭐⭐⭐

Selamlar...
    An itibariyle Viyana mülakatçısı olarak 2NL mailimiz elimize ulaşmıştır...Tüm talihli dostlarımın bu anı yaşamasını dilerim...Dvprogram.state sitesinden kontrol yapıldı, herşey normal...👍

• @Flight101 hayırlı olsun. Dosya taşımanız onaylandıktan kaç gun sonra mulakat mailiniz geldi acaba?

• @RuhunGemisi

Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun:) Darısı vizenize kavuşmanıza.

Benim bu mailden anladığım ds260’ı açtırmışsınız ancak son aşamada submit etmemişsiniz.
    Muhtemelen gss kaydında numaranızı girdiğinizde çıkmamasının sebebi de budur diye tahmin ediyorum.

• @Flight101 Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Mail bizim tarafımıza da ulaştı dvstate sitesinde viyana gözüküyor fakat CEAC'te hala kcc yazıyor normal mi?

• @cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi

Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun:) Darısı vizenize kavuşmanıza.

Benim bu mailden anladığım ds260’ı açtırmışsınız ancak son aşamada submit etmemişsiniz.
    Muhtemelen gss kaydında numaranızı girdiğinizde çıkmamasının sebebi de budur diye tahmin ediyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkürler 🙏
    2nl almadığım için henüz bekliyorum ve açtırmadım.Ceac den kontrol ettiğimde de completed olarak görünüyor.

• @Flight101 Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Ben taşıdıktan sonra herhangi bir doğrulamaya gerek yok denmişti Ceac kontrolü gireceğiniz ülke için mi geçerli? ESC ye girdiğimde Hong Kong da gözüküyor mülakatım.

• Merhabalar. HK'deki konsolosluğa vermek üzere tüm belgeler için,

• belge
    • belgenin aslının fotokopisi
    • belgenin tercüme edilmiş hali

şeklinde mi sunmamız lazım, yoksa,

• belge
    • belgenin tercüme edilmiş hali
    • belgenin tercüme edilmiş halinin fotokopisi

şeklinde mi?

Ben yukarıdaki gibi, belgenin kendisini, orijinalinin fotokopisini ve yeminli tercüme edilmiş halini çıktı almıştım. Yoksa tercüme edilmiş kaşeli ve imzalı sayfaların fotokopisini de mi çektirmeliydim?

• @FurkanElmas ulaşımda bir sıkıntı çekmezsin flixbus ile Frankfurta geçebilirsin zaten mülakat mailini de almışsın bence Frankfurtta gir

• @Kaan-Taşkın şu ana kadar okuduğum iletilerde mülakat tarihi aldıktan sonra DS-260 formunu güncellediklerini gördüm.

• Arkadaşlar bugün noreply.state.gov dan mülakat onay mailini aldım yapmam gereken birşey var mı yoksa artık evrak toparlayıp mülakat tarihini mi beklemem gerekiyor

• ⭐⭐⭐

@finn_ Teşekkürler size de hayırlı olsun..2nl nin yönlendirdiği sayfada mülakata girecek kişilerin bilgileri, girilecek yer, tarih ve saat verileri olduğu için başka kaybaktan sorgulama yapmadım...

• ⭐⭐⭐

@Katzfiell_ Şimdi kontrol ettim..Ceac sisteminde "At NVC" ve diğer kısımda "Your Case Currently at KCC" şeklinde yazıyor..

• arkadaşlar selam, i̇stanbul üniversitesinden alacağım 2 yıllık önlisans diploması amerikada olduğu gibi geçerli mi yoksa herhangi bir denlik belgesi vs. bir şey gerekiyor mu?
    lojistik yönetimi öğrencisiyim

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    784k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k