Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Excel tablosunda mülakat tarihi sormuşlar, Hong Kong 9 binler henüz mülakat maili almadı, gelince mutlaka bilgi geçeceğim

• ⭐⭐⭐⭐

@RuhunGemisi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Koray85 üniversite mezunuysanız lise diplomanıza gerek yok.

@gucarslan bey öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler.Bilşyorum çok net olan konular için çok net cevaplar veriyorsunuz ama bu konuda emin olmak için sormak zorundaydım.Ben şuan lise diplomama ulaşamıyorum ve önlisans mezunuyum,önlisans diplomam elimde bu yeterli olacak mıdır?lise diplomamıza gerek yok mu?

Bangkok gibi uzak bir yere gideceğiniz için her türlü hazırlığı önceden yapmanızı öneririm. Bangkok'un ön lisans ve üniversite mezunlarından Hong Kong gibi lise diploması talep edip etmediğini bilmiyorum. Bu nedenle, tedbirli olmak adına lise diplomanızı ve noter onaylı çevirisini mutlaka yanınızda götürün.

Diploma, ön lisansı okuduğunuz üniversitede olabilir gidip alabilirsiniz veya orada da bulamıyorsanız, ilçe milli eğitim müdürlüğünden ıslak imza ve kaşeli bir belge alabilirsiniz. Ayrıca, Türkçe evraklarınızın yeminli tercümesi ve apostil onayı da süreci sorunsuz tamamlamanız için faydalı olacaktır.

• @sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Excel tablosunda mülakat tarihi sormuşlar, Hong Kong 9 binler henüz mülakat maili almadı, gelince mutlaka bilgi geçeceğim

Ben de 10 binlerin başlarında sayılırım. Mail attım acaba tarih belli oldumu diye, dosyanız şu an mülakat bekliyor formunuzda herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsanız mülakata gireceğiniz konsoloslukla iletişime geçebilirsiniz dediler.

• @aress bu konuda bilgileriniz biraz eksik. Adam Green Card i almis daha ne olsun. Ayrica iltica edince oyle hemen green card falan gelmez. Sadece calisma izni alabilirse alir. GC sonraki asama. E onuda almis zaten.

• @cdevelioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba,

Forumda arama yaptım ancak cevabı bulamadım.

Geçmiş yılların EU mülakat sayılarında bir analiz yaptım. Bu analize göre bir aralık seçip Hollanda Schengen Vizesi'ne başvurdum. İlk girişimi Hollanda'dan yapacağım. Eğer olur da tahminlerim doğru çıkmazsa tekrar bir Schengen'e başvuracağım. Böylelikle hem süreyi uzatma ihtimalini artıracağım, hem vizenin multi olmasını sağlayacağım.

Sorum şu; Hollanda'dan giriş yaptığım Schengen bölgesine, hiç çıkış yapmadan Avusturya'ya gitsem. Mülakata orada girsem, Schengen'in Hollanda'da aktif olması bir sorun yaratır mı?

İlginize çok teşekkür ederim.

Multi giriş aldığınız sürece sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Viyana sizin nereden giriş yaptığınıza bakmıyor Schengen olması yeterli. Bu konu altında bir kaç sayfa geriye giderseniz İsviçre den Schengen almış ve Viyana da mülakata girmeyi planlayan üyeyi de bulabilirsiniz 🙂 Sürecinizde başarılar!

• @Ümit-Hero [email protected] adresine mail atabilirsiniz

• @Dada7 sizin saat kaçta

• @olowen cok tesekkur ederim icime su serptiniz. bir de o kadar israr ettim city/state konusunda o kadar emin konustu ki, hata iste bizimkisi. bir de dolu insan vardi form doldurmaya gelen. yazik cidden. Zaman ayirip cevapladiginiz icin tesekkur ederim. Sizlere bol sans umarim bundan sonraki hayatinizin yeni sayfasi sizlere sans ve guzellikler getirir.

• @gucarslan 😂 😂 yook ne devam etmesi gozum acildi burada. O donem final donemimdi cok hizli hareket hareket etmek gerektigini duymustum telastan toyluktan dustum tuzaga yaptim bir hata. Sadece form doldurma hizmetiydi. Bir de bir ton insan vardi inanin form doldurmaya gelen, yazik ya bu bilgisizlikle bir de ucretli hizmet veriyorlar saka gibi.

• Herkese merhaba,
    Halihazırda abd vizem olması mülakat esnasında direkt sonucun olumlu olmasını sağlar mı?

• @mbt4272 orda eksik aşılarınızı yaparlar

• @gucarslan peki bu sağlık randevusunda sıkıntı yaratmayacak mı onlar da mülakat sayfasının çıktısını istiyorlar diye anladım buradaki yazışmalarda

• @gucarslan yanıt için teşekkürler, yani mülakat gelme ihtimali düşük mü gecen sene 30 cn mülakat almıştı

• @mbt4272 merhaba 15€ ek ödeme ile rapor alirken uyguluyorlar asiyi viyanada ücretsiz yapan lab‘ler de var eski iletilerimde birinin adresini paylasmistim

• @Feyzanur-Kayadibi
    Merhabalar, hayir direkt sonucun olumlu olmasini saglamaz.

• @Flight101 hocam merhabalar, sanıyorum siz de İzmir'deymişsiniz. Aşıları yaptırma şansınız oldu mu acaba, ya da yaptırmanız gerekli mi bilmiyorum ama, bulabildiniz mi diye sormak istedim.

Bende kızamık için değer eksik çıktı 1 doz vurulmam gerektiği söylendi. ne hastanede, ne aile hekiminde, ne eczanede, ne eczacının malzemesinde, ne seyahat sağlık merkezinde hiçbir yerde ya yokmuş ya da sivil diye yardımcı olmadılar öncelikli grupları varmış. Priorix i tedarik edebildiniz mi diye merak ettim

• ⭐⭐⭐

@samikayhannn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 hocam merhabalar, sanıyorum siz de İzmir'deymişsiniz. Aşıları yaptırma şansınız oldu mu acaba, ya da yaptırmanız gerekli mi bilmiyorum ama, bulabildiniz mi diye sormak istedim.

Bende kızamık için değer eksik çıktı 1 doz vurulmam gerektiği söylendi. ne hastanede, ne aile hekiminde, ne eczanede, ne eczacının malzemesinde, ne seyahat sağlık merkezinde hiçbir yerde ya yokmuş ya da sivil diye yardımcı olmadılar öncelikli grupları varmış. Priorix i tedarik edebildiniz mi diye merak ettim

Selamlar...Evet İzmirdeyim...Yapılan test sonucunda benim ve eşimin sadece Hep B eksik çıktı. Mülakat öncesi onun uygulamasını yaptıracağız. Tdap+Polio IPV kombinasyonu Türkiye'de olmadığından sağlık muayenesi sırasında olacağız...
    Gün içinde aşının tedariği ile ilgilenip sizlere haber vereyim..

• Merhabalar;

Şuan yaşadığımız durumu özetlemek istiyorum yaşayan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum.

Numaramız 35xx lerde ve HK geçen hafta mail attık dosya taşımak için kabul ettiler bundan sonraki süreci KCC den takip edin yazdılar.Bizde aynı gün KCC ye HK kabul etti sürecimizi HK taşımak istiyoruz süreç hakkında bilgi istedik.

Dün KCC den rutin dışı bir durum olmadığı sürece Ankarada girmelisiniz isteğiniz kabul edilmedi diye bir mail aldık.Bu süreci nereden ilerletmeliyiz.Acaba HongKong daha KCC bilgilendirmemiş olabilir mi?

• @siraç cok tesekkurederim

• @sevdemimi teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |