Merhabalar; dosya numaram 100xx’di. Dosyamızı Viyana’ya taşımıştık. Dün yani 2 Ocak 2025 tarihinde vizelerimiz onaylandı. Bugün de pasaportlarımızı bize teslim ettiler. İmkanı olan arkadaşlarımızın dosyalarını uygun yerlere taşımalarını öneririm ben de. Viyana özelinde mülakatta bizleri hiç zorlamadılar. Bu forumun oluşmasına olanak sağlayan ve sorduğum sorulara cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Hepiniz için en iyisinin olmasını dilerim.
mbt4272 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar; 2 Ocak 2025 tarihinde Viyana'dan mülakat aldık. Pasaport atlas kaydı nedir? Nasıl yapılıyor? Bizim 2 sene önce pasaportumuzu yenilmiştik. Teşekkürler. Herkesin hakkında en güzeli olsun dileklerimle.
-
@leylaa Hayırlı olsun. Bankada ne kadar dolar gösteriniz ?
-
Viyana konsolosluğu için, üniversite diplomalari için yeminli tercüme gerekiyor mu?Noter onayına ve apostil’e gerek var mı?Teşekkürler
-
Merhaba Viyana mülakat için son 1 yıl içerisinde yapılmış olan Covid aşısı istiyormuş. Hastanelerde malesef yok
Nasıl halledebiliriz?
mbt4272 tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhabalar; dosya numaram 100xx’di. Dosyamızı Viyana’ya taşımıştık. Dün yani 2 Ocak 2025 tarihinde vizelerimiz onaylandı. Bugün de pasaportlarımızı bize teslim ettiler. İmkanı olan arkadaşlarımızın dosyalarını uygun yerlere taşımalarını öneririm ben de. Viyana özelinde mülakatta bizleri hiç zorlamadılar. Bu forumun oluşmasına olanak sağlayan ve sorduğum sorulara cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Hepiniz için en iyisinin olmasını dilerim.
-
Merhaba
Banka hesabıma ailem bana dolar olarak gönderse, ben de hesabımdaki parayı beyan etsem, problem olur mu?
Hesap hareketlerinde vs problem olarak algılanır mı acaba? Teşekkürler -
@ATS16 baktım ama tam istediğim cevabı bulamadım. Dikkatinizi çeken birşey varsa link yollarsanız çok memnun olurum
-
Viyanana’dan mülakat alan arkadaşlar için, banka hesap dökümü kaç aylık olmalı? Ne kadar varlık en az gösterilmeli? Döküm İngilizce ve banka kaşeli mi olmalı acaba?Bir de evlilik belgelemek için evlilik cüzdanımızı da yanımızda mı almalıyız? Formül b yeterli oluyor mu? Teşekkürler
-
@leylaa Hayırlı olsun. Bankada ne kadar dolar gösteriniz ?
-
Merhaba Viyana için diploma tercümelerini İngilizce yeminli tercümana çevirtiyoruz.Ek olarak noter onayı gerekiyor mu? Teşekkürler
-
Merhaba Viyana mülakat için son 1 yıl içerisinde yapılmış olan Covid aşısı istiyormuş. Hastanelerde malesef yok
Nasıl halledebiliriz? -
@sevdemimi Ben de az önce mail attım, beni de navigatöre yönlendirdi. Ne yapmalı acaba?
-
Viyana konsolosluğu için, üniversite diplomalari için yeminli tercüme gerekiyor mu?Noter onayına ve apostil’e gerek var mı?Teşekkürler