Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan Çok Çok teşekkür ederim .

• @gucarslan Haklısınız son zamanlar da bütün gelişmeler üst üste yaşanınca insan bilmediği konularda panik olabiliyor. Bunu foruma yansıtmış olabilirim. Özür dilerim kime ne rahatsızlık verdiysem.

• @ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aress
    Merhabalar, vereceginiz adrese Greencard ve Ssn’leriniz postalanacak. Eger adresini kullanacaginiz kisi sizin postanizi bir sekilde saklar, size geldigini soylemez vb. gibi kaygilariniz varsa o kisinin adresini kullanmamalisiniz. Bunun disinda kisinin statusune, ne yaptigina, background check vs yapmayacaklar. Ayrica kisinin GC sahibi oldugunu belirtmissiniz, deport edilececegi kanisina nasil vardiniz? Amerika’da elinizi sallasaniz her yerde kacak calisanlarla karisilarsiniz, siz adresini kullanacaginiz kisinin isinizi gorecek, guvenebilir olup olmamasina dikkat etmelisiniz, birakin geri kalanini Jugde dusunsun.

bu konuda en ufak endişem yok. Sadece daha sonra sen bu adamı tanıyormuşsun sana vatandaşlık vermeyiz gibi bir sorun olabilir mi diye düşündürüyor. Yasallığını hiç kaybetmedi ama yinede sonunda geri gönderileceği için emin olamıyorum.
    Posta kutusu kiralamayı da düşündüm ama geçmiş senelerdeki yorumları okudum ve benim analizim şu şekilde oldu. Çok az bir kısmı olsa da posta kutusu kiralayanlarda bazen green card bazen ssn kaybolmuş. Eğer posta şirketinden biri alıp kullanıyorsa oradaki hayatın başlamadan biter.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 galatasaray bile uefa kupasını alırken bu kadar stres yapmadı, sakin olun 😉

• @aress
    Vizenizi alamadan vatandaslik kaygisina dusmeyiniz, sonraki etaplari simdiden dusunerek zaman kaybedip, gereksiz stres yapmayiniz, vizenize odaklaniniz, adresini kullanacaginiz kisiye guveniyorsaniz hicbir sorun olmayacaktir, merak etmeyin. Kartlarinizi bir baskasi kullanmasi durumunda, sizi epey bir ugrastirirlar ancak kendinizi kanitladiktan sonra ki bunun cok zor olacagini dusunmuyorum, her turlu hakkinizi geri alir, o ilgili sahis/sirketten yuklu bir tazminat bile alabilirsiniz. Burada ki hayatiniz o kadar kolay baslamadan bitmez merak etmeyin. Bu stresli sureci, kendinize daha karmasik hale getirmeyin lutfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yuzu aos yapacaksanız da, cp yapacaksanız bu bilgilerin zerre önemi yok.
    buna telaş etmeye değmez.. siz bence bu sürecin devamında bu kadar bilgisiz danışmanla nasıl devam edeceksiniz onu düşünün 😉

• Herkese merhaba,

Forumda arama yaptım ancak cevabı bulamadım.

Geçmiş yılların EU mülakat sayılarında bir analiz yaptım. Bu analize göre bir aralık seçip Hollanda Schengen Vizesi'ne başvurdum. İlk girişimi Hollanda'dan yapacağım. Eğer olur da tahminlerim doğru çıkmazsa tekrar bir Schengen'e başvuracağım. Böylelikle hem süreyi uzatma ihtimalini artıracağım, hem vizenin multi olmasını sağlayacağım.

Sorum şu; Hollanda'dan giriş yaptığım Schengen bölgesine, hiç çıkış yapmadan Avusturya'ya gitsem. Mülakata orada girsem, Schengen'in Hollanda'da aktif olması bir sorun yaratır mı?

İlginize çok teşekkür ederim.

• @Tevfik-Karademir Bu mesajınızı kaçırmışım kusura bakmayın.

To whom it may concern;

Hello, My name is XXXXXX and I'm a DV2025 winner. I'm planning to work in Austria. I learned that according to the Foreign Affairs Manual, I can change my interview location since I will be living in Austria. As a result, I would like to change my interview location from Ankara, Turkey to Vienna, Austria. The address where I will stay during the interview is XXXXXXXXXXXXXXX

Please let me know when my request is approved so that I can make my travel plans accordingly.

Best regards, Full Name: XXXXXXX Birth Date: XXXXXXX Case Number: XXXXXXXXXX

• Merhaba arkadaşlar, dosyamızın aktifleşip aktifleşmediğini , sonucu öğrendiğimiz sayfadan görebileceğimizi söylemişti birileri ama ben o sayfaya girdiğimde bana yine sonucu çıkarıyor, aktif ya da pasif olmasına dair bir bilgi vermiyor. Bunu öğrenebileceğimiz bir link var mı? Aylık bülten dışında? Aylık bültenden de hiç bir şey anlamadım.

• Dosyamı Hong Kongtan Bangkoka taşımak için mail attım görevli sanırım yanlış algıladı ve Bishkeke taşıdı bunu düzeltme şansım var mıdır?

• @emirhankd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosyamı Hong Kongtan Bangkoka taşımak için mail attım görevli sanırım yanlış algıladı ve Bishkeke taşıdı bunu düzeltme şansım var mıdır?

Tabi ki, bir yanlışlık olduğunu ve düzeltmek istediğinizi belirterek tekrar mail atın.

• Merhaba Viyana mülakat için son 1 yıl içerisinde yapılmış olan Covid aşısı istiyormuş. Hastanelerde malesef yok😞Nasıl halledebiliriz?

• @emirhankd önceki mailin üzerine tekrar kısa ve net cümleler ile taşımak istediğiniz yeri belirtin , konuya case numberinizi ve “correction” yazın

• @vixo düzeltmeleri için ard arda 3 defa mail attım. Bakalım

• @sezen 3 defa mail attım. Correction değil ama normal yazdım tekrar atayım mı?

• @emirhankd @sezen Sezen hanım şok teşekkürler Correction yazarak mail attım ve düzelttiler sanırım.

Thank you for your inquiry.

Your interview location is Bangkok and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Koray85 üniversite mezunuysanız lise diplomanıza gerek yok.

@gucarslan bey öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler.Bilşyorum çok net olan konular için çok net cevaplar veriyorsunuz ama bu konuda emin olmak için sormak zorundaydım.Ben şuan lise diplomama ulaşamıyorum ve önlisans mezunuyum,önlisans diplomam elimde bu yeterli olacak mıdır?lise diplomamıza gerek yok mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@Eagle2015, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, dosyamızın aktifleşip aktifleşmediğini , sonucu öğrendiğimiz sayfadan görebileceğimizi söylemişti birileri ama ben o sayfaya girdiğimde bana yine sonucu çıkarıyor, aktif ya da pasif olmasına dair bir bilgi vermiyor. Bunu öğrenebileceğimiz bir link var mı? Aylık bülten dışında? Aylık bültenden de hiç bir şey anlamadım.

Merhaba,
    Forumda yeterince vakit geçirmediğiniz ve bu başlığı düzenli takip etmediğiniz için sürece oldukça yabancı kalmışsınız. Mayıs ayından beri yalnızca ayda bir kez foruma gelip soru sormakla bu süreç yönetilemez. Sürecinizi gerçekten takip etmek istiyorsanız, öncelikle bu başlığı (özellikle ilk üç iletiyi), DV2025 Mülakat Deneyimleri, Sayılarla DV2025 gibi önemli başlıkları ve diğer kritik konuları her gün, hatta günde birkaç kez okuyarak araştırmanız ve sindirmeniz gerekiyor. Bu şekilde sürece daha hakim olabilirsiniz.
    Bol şanslar.

• ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @emirhankd rica ederim, sürecinizde başarılar dilerim☘

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |