DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Dada7 sizin saat kaçta
-
@olowen cok tesekkur ederim icime su serptiniz. bir de o kadar israr ettim city/state konusunda o kadar emin konustu ki, hata iste bizimkisi. bir de dolu insan vardi form doldurmaya gelen. yazik cidden. Zaman ayirip cevapladiginiz icin tesekkur ederim. Sizlere bol sans umarim bundan sonraki hayatinizin yeni sayfasi sizlere sans ve guzellikler getirir.
-
@gucarslan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: yook ne devam etmesi gozum acildi burada. O donem final donemimdi cok hizli hareket hareket etmek gerektigini duymustum telastan toyluktan dustum tuzaga yaptim bir hata. Sadece form doldurma hizmetiydi. Bir de bir ton insan vardi inanin form doldurmaya gelen, yazik ya bu bilgisizlikle bir de ucretli hizmet veriyorlar saka gibi.
-
Herkese merhaba,
Halihazırda abd vizem olması mülakat esnasında direkt sonucun olumlu olmasını sağlar mı? -
@mbt4272 orda eksik aşılarınızı yaparlar
-
@gucarslan peki bu sağlık randevusunda sıkıntı yaratmayacak mı onlar da mülakat sayfasının çıktısını istiyorlar diye anladım buradaki yazışmalarda
-
@gucarslan yanıt için teşekkürler, yani mülakat gelme ihtimali düşük mü gecen sene 30 cn mülakat almıştı
-
@mbt4272 merhaba 15€ ek ödeme ile rapor alirken uyguluyorlar asiyi viyanada ücretsiz yapan lab‘ler de var eski iletilerimde birinin adresini paylasmistim
-
@Feyzanur-Kayadibi
Merhabalar, hayir direkt sonucun olumlu olmasini saglamaz. -
@Flight101 hocam merhabalar, sanıyorum siz de İzmir'deymişsiniz. Aşıları yaptırma şansınız oldu mu acaba, ya da yaptırmanız gerekli mi bilmiyorum ama, bulabildiniz mi diye sormak istedim.
Bende kızamık için değer eksik çıktı 1 doz vurulmam gerektiği söylendi. ne hastanede, ne aile hekiminde, ne eczanede, ne eczacının malzemesinde, ne seyahat sağlık merkezinde hiçbir yerde ya yokmuş ya da sivil diye yardımcı olmadılar öncelikli grupları varmış. Priorix i tedarik edebildiniz mi diye merak ettim
-
@samikayhannn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Flight101 hocam merhabalar, sanıyorum siz de İzmir'deymişsiniz. Aşıları yaptırma şansınız oldu mu acaba, ya da yaptırmanız gerekli mi bilmiyorum ama, bulabildiniz mi diye sormak istedim.
Bende kızamık için değer eksik çıktı 1 doz vurulmam gerektiği söylendi. ne hastanede, ne aile hekiminde, ne eczanede, ne eczacının malzemesinde, ne seyahat sağlık merkezinde hiçbir yerde ya yokmuş ya da sivil diye yardımcı olmadılar öncelikli grupları varmış. Priorix i tedarik edebildiniz mi diye merak ettim
Selamlar...Evet İzmirdeyim...Yapılan test sonucunda benim ve eşimin sadece Hep B eksik çıktı. Mülakat öncesi onun uygulamasını yaptıracağız. Tdap+Polio IPV kombinasyonu Türkiye'de olmadığından sağlık muayenesi sırasında olacağız...
Gün içinde aşının tedariği ile ilgilenip sizlere haber vereyim.. -
Merhabalar;
Şuan yaşadığımız durumu özetlemek istiyorum yaşayan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum.
Numaramız 35xx lerde ve HK geçen hafta mail attık dosya taşımak için kabul ettiler bundan sonraki süreci KCC den takip edin yazdılar.Bizde aynı gün KCC ye HK kabul etti sürecimizi HK taşımak istiyoruz süreç hakkında bilgi istedik.
Dün KCC den rutin dışı bir durum olmadığı sürece Ankarada girmelisiniz isteğiniz kabul edilmedi diye bir mail aldık.Bu süreci nereden ilerletmeliyiz.Acaba HongKong daha KCC bilgilendirmemiş olabilir mi?
-
@siraç cok tesekkurederim
-
@sevdemimi teşekkür ederim
-
@cdevelioglu bu başlığı sadece abd vizesi sorularınız için kullanmalısınız.
schengen vizesi sorularınız için bu başlığı kullanamasınız. -
@Asiye-Akgül konsolosluğun attığın mailin çıktısını da götürün o halde.
-
@Falcon-1 alternatifiniz kesinlikle ankara olmamalı;
tekrar ediyorum; eşinizin vizesi varsa ve sizinle gelebiliyorsa kesinlikle ama kesinlikle viyana'dan alın vizenizi.
sonrasında çocuğunuz için ankara'dan talepte bulunacağız, eğer onun schengen vizesi çıkmazsa.bunun dışında eşinize de ankara'dan talep edilme durumu çok ama çok zor olur.
her zorluğu gözü alıp kesinlikle viyana'dan alın vizelerinizi.*çocuğunuz için viyana'dan ya ankara'dan alma konusunda benimle özelden iletişime geçin.
-
@gucarslan cok teşekkür ederim. Eşimin ve benim vizelerimiz var, biletlerimizi bile aldık, cocugumuza da bilet aldık hatta yetişir umudu ile, eger cocugumuzun vizesi yetişmez ya da çıkmaz ise sizinle irtibata geçeceğim tekrar.
-
@yuzu alsın da size bunu yapan sözde danışmanı burada ismini paylaşırsanız sayfa
kuralları gereği yasak değilse insanlar oraya en azından gitmezler @gucarslan -
@T-C-Kubilay-Dikici gerek yok, hepsi aynı.
en iyi danışman hiç çalışmadığınız.. bu yüzden ismini yazıp reklamını yapmaya da gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum