Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @cptmuzaffer anladığım kadarıyla kcc dışında dosya taşıma işlemleri henüz başlamadı 2025 1 ocakdan sonra başlayacaktır bu konuda tecrübesi olan vardır belki. ayrıca muscat içinde aynı durum geçerli vize dahi alsan kcc dışında taşıma talebin oldugu için 2025i bekleyeceksin gibi geliyor bana ama muscat e-vize ile kabul edecektir.

Benim görüşüm current olanlar 2025den önce dosya taşıma taleplerine hemen cevap alamayabilir. Sabırlı ve sakin kalmakda fayda var. Tecrübeli arkadaşlar yol gösterecektir.

• @Flight101 Ben ve eşim KKK, varicella ve polio yu (damla) sağlık ocağında olduk, TDA, Hepatit B ve influnza yi para ile alıp yaptırdık.

• Merhaba herkese, 18 Kasım’da Nicholson’a bir mail göndermiştik ancak henüz dönüş almadık. Dün Anderson’a da bir mail attık ve dönüş yapıp bizden bilgilerimizi istediler. Acaba iki hastane arasında bir avantaj ya da dezavantaj var mı? Çünkü genellikle herkes Nicholson’dan alıyor. Mail cevap vermeden önce bunu sormak istedim.

• @Flight101 bende kızamık ve kızamıkçık varken kabakulak yok gözüküyordu antikor sonucumda. KKK aşıları ayrı ayrı olmadığını söylediler aile hekimliğinde. O yüzden KKK aşısını yaptılar bana. Ücretsiz olarak aile hekimliğinde bulunuyor ama sanırım hepsinde yok.

• @cptmuzaffer Hayır Ocak ayından sonra diye birşey yok örnegin Viyana current olmuş ve konsolosluğa mail atıp taşıma talep eden kişileri kabul etti ve mülakat verdi bu arkadaşlara son bir kaç ay içerisinde

• @Uzuzi Bangkok neden o halde bana böyle dönüş sağladı ?

Dear Sender,

Thank you for your email.

Please be advised that the processing for DV-2025 applications has not yet commenced. We understand the importance of this process to you and appreciate your patience.

We encourage you to regularly check the official DV Program website for updates and further information.

Thank you for your understanding and cooperation.

Regards,
    Immigrant Visa Unit
    U.S. Embassy Bangkok

• Muscat konsolosluğuna mail atıp cevap alan var mı (vizesini alan arkadaş dışında) normal bir sorusuna bile cevap alabilen birileri ?

• @cptmuzaffer bilemiyorum taşıma talebinizi anlaşılır net bir şekilde yazdınız mı

• ⭐⭐⭐

@siraç , @Falcon-1 Cevaplar için teşekkürler...İzmir içinde yaptığım hekim görüşmelerinden aktardığım gini bir sonuç çıktı..Ancak sizin paylaşımlarınız iyi oldu işlemlerinizi yaptırmış olmanıza sevindim...
    Ben yaptığım açıklamayı siliyorum, ancak sizin cevaplar kalsın. Konuya dair iyi örnekler..👍

Güncelleme:
    Elinde ihtiyaç fazlası aşı olan hekimler bu uygulamayı yapabiliyormuş...
    Sonuç: Bu durumdaki talihliler aile hekimleri ile görüşebilirler...

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Muscat konsolosluğuna mail atıp cevap alan var mı (vizesini alan arkadaş dışında) normal bir sorusuna bile cevap alabilen birileri ?

Ben 2 tane mail attım. Biri M67 kodu ile 09.11.24 tarihinde. Diğeri M99 kodu ile 11.11.24 tarihinde. İkisine de cevap verilmedi.

• Merhaba ben Batur beyle konuştum. İlk dağıtımda onada mülakat verilmemiş ikincide verilmiş. İki dağıtımda bir mülakat dağıtıyor olabilirler.

• Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere dosyam muscatta ve büyük ihtimalle ilk dağıtımda bana mail gelecek. Ama Tercüman aracılığıyla girmek istiyorum. Muscat için tercüman Bilgisi veya tanıdığı olan var mı? Not: Umman Türkiye konsolosluğundan tercüman listesi aldım ama (5-6 kişilik) hiçbiri dönüş sağlamadı. Geçmiş mülakatları da okudum👍

• @Koray85 böyle varsayarsak tahmini hangi aylarda mülakat maili gelecek 8 bin 10 bin cn lere ?

• @aress teşekkürler cevap için

• selamlar malum cn yüksek ama yine de eksik aşıları olmaya şimdiden başlayayım mı yoksa ilkbaharı mı beklemeliyim ?

• @samikayhannn merhaba 30 una randevu verdiler ama dr.molnar ve esi o gun yok. hekim sayisi tatil donemi oldugu icin az ve o yuzden planlama yapmiyorlar diye dusunuyorum. Bakalim biraz riskli ama plani oyle yaptik.

• @TuttoSPORT Forumdan takip edip anladığım kadarıyla, konsolosluğa bağlı birşey. Dv 2023 de 42 kişi dosyasını Muscat a taşımış ve vizesini almış. Aynı yıl Hong Kong 23 dosya kabul etmiş eu olarak. Geçen sene muscat hiç eu dağıtım yapmamış sadece 9 tane af dosya bakmış as dışında. Bende tedirginim bekleyip göreceğiz ☺️ Konsolosluğa durmadan mail atmakta iyi birşey değil bence.

• Merhaba, Dr Molnar bana Td asisi olmam gerektigini söyledi. Td yerine TdaP olsam bir problem yaratır mi? TdaP'in içerisinde ekstra boğmaca da yer alıyor ama yinede bu konuda inanılmaz kuralcilar mi onu bilemedim, dolayisiyla birde size danışmak istedim

• @Koray85 evet o veriler hakkında bilgim var.
    Dv23 performansları çok iyiymiş. DV25 için 🤗 umutları tüketmek muscat için çok erken beklemekten başka çare yok ama benim şahsi düşüncem dürtmeyle çalışan bir konsolosluk 😅 gibi sakin olmakta fayda var en azından şu aşamada Aralık sonuna kadar aksiyon alınabilir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |