Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@nbbyr başkasının zararından fayda beklemek..
    müthiş bir ideoloji gerçekten de.

• Yasaklı

@loremipsum Olumlu düşün. Abd savaşa girerse, anca

• Yasaklı

@gucarslan Ne zararı, kimin zararıymış DV çekilişinin askıya alınması? Esas insanları art niyetli olmakla nitelendirmek nasıl bi ideoloji?

Aa pardon forumun zararına doğru ya…

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nbbyr neden forumun zararına olsun ki?
    foruma üye olmak, buradan bilgi edinmek, ileti gitmek için sizlerden para mı alıyor forum?
    aksine, en doğru bilgiye en kolay şekilde ulaşın diye çaba sarf ediyoruz.

eğer bunun aksini ispat edebiliyorsaniz, buyurun edin.
    dv süreci için bu forumun maddi bir geliri varsa hep birlikte görelim. etmeniz için size 1 gün mühlet veriyorum. edemeyecekseniz ya özür dilersiniz ya da sizi forumdan uzaklaştırmak durumunda kalacağım. çünkü öyle boş kefeden beyanda bulunmak kolay.

dv çekilişinin iptal edilmesi sadece yeni çekilişe katılacakları degil, şu an seçilmiş bütün talihlileri hatta bugün gördük ki vatandaşlık yemini bekleyen yasal göçmenleri bile etkiler duruma gelmişken çıkıp kime zararı var demek içi tamamen boş bir yorum. nelere etki ettiğini, insanları nasıl ikilemde bıraktığını bilmeden yorum yapmayın.

• Yasaklı

@gucarslan
    Benim yazdığımın neresinde para vs lafı geçmiş önce onu söyle. fayda diyince aklınıza hemen para mı geliyor eğer öyleyse bu benim sorunum değil. Kendi kafanda kurup “boş kefeden” iddiada bulunan sensin, TEHDİT SAVURAN da sensin. elinden geleni ardına koyma. Senin veya bi başkasının hoşuna gidecek şekilde konuşmadığım için kimseden özür dileyecek halim de yok. Haklı sebebin yok ve kimseye hakaret etmişliğimde yok sana 1 gün mühlet, varsa ispatla yoksa özür dile.

ilk mesajımda nasıl bi art niyet var, kimin elinden gc si elinden alınsın da bana verilsin dedim? Bulunduğun, kast ettiğin iddia tam olarak bu çünkü başkası ancak bu şekilde zarar görür ve ben de bundan faydalanmak istemiş olmam lazım. yersiz ve mesnetsiz bu iddian ve haksız suçlamaların ve kişisel çıkışların sebebiyle forumun huzurunu bozduğun için senin özür dilemen gerekmekte yoksa kendini forumdan uzaklaştırabilirsin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nbbyr tamamen fayda amaçlı kurulmuş, kullanıcılarından hiçbir maddi talebi olmayan bir platforma; "Aa pardon forumun zararına doğru ya…" şeklinde bir yorum yapıp neyi kast ediniz onu söyleyin biz bilelim o halde?

foruma ne gibi bir zararı olacak dv çekilişinin askıya alınmasının, bunu ne için söylediniz açıklayın lütfen. ne olacak, umurumuzda dahi olmayan tıklanma sayımız mi düşecek? nedir dayanaginiz açıklayın..

yazdığınız ileti burada;

Dv1 in süresiz durdurulması EB vize türlerine fayda sağlar mı acaba ? Bir düzenleme gelinceye ya da tekrar durum düzelene kadar kotalar bu tarafa aktarılsa güzel olurdu be 🙂

zannediyorsunuz ki bir göçmen vizenin durdurulması, diğer vizelere yarayacak. hele de ucuz işgücü için açılmış bir vize türüne.. burada yapılması gereken yorum; hiçbir vize yasağı olmasın, herkes vizesini alsin şeklinde olması gerekirken siz tam tersi şekilde fikir yurutuyorsunuz. bizim karşı durdugumuz bu zihniyet işte.

• Yasaklı

@gucarslan ilk mesajıma karşılık kişisel bir saldırıda bulunurken düşünecektiniz bunu. Karşılıklılık ilkesi gereği verilmiş bir cevap. O şekilde gelirseniz bu cevabı vermeye insanları zorlarsınız.

yazdığım iletiyi gayet açık bir şekilde yazdım “aktarılsa” güzel olur dedim ve durum düzelene kadar veya bir düzenleme yapılana kadar şeklinde belirterek devam ettim. “bu çekiliş zaten saçmalık kaldırılsın kotası da bu tarafa aktarılsın” vs demedim ve insanlara saldırmadım. Sizin imalı bir şekilde belirttiğiniz “niteliksiz iş gücü” nün de dahil olduğu vize grubuna bu kotaların aktarılması dileği ki olması için düzenleme gereken ve neredeyse mümkün olmayan ama kimseye zararı olmayan ve gerçekleşse on binlerce kişiye fayda sağlayacak kişisel bir isteğin kime ne zararı var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nbbyr düşündüğüm tek şey sizi forumda bu zamana kadar neden boş yere tuttuğumuz oldu. sürecinizde başarılar..

• sabit kalan bir bulten aciklamasi oldu maalesef.

• @btek14 nasıl olacak bu böyle ya daha kadar bekliycez çok yordu ya hep belirsizlik 2026 girdik hala 2021 şaka gibi keşke bu kategoriyi seçmeseydim diye çok düşünmeye başladım çok zamanım gitti hiç bilmiyordum böyle olacağını tahmin bile etmek zor hale geldi

• @Duygu-Çelik senelik kota dolmuş olabilir. sizin PD 2022 ekimde. yani mülakata 2.5 yılınız var diyebiliriz.

• ⭐⭐

Güzel bir haberim var. USCIS güzel çalışıyor olacak ki benim I-140 beklediğimden çok önce onaylanmış. Normalde 12.5 ay yazıyor sitelerinde.
    4 ay civarında onaylanmış oldu. Premium process yapıp yapmamak arasında çok kararsız kalmıştım.

image.png

• @Riethian ooo guzel haber, tebrikler. darisi diger asamalara insallah. (ve tabi diger arkadaslara da)

• @Riethian Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bu haberden sonra şimdi ben kararsız kaldım PP yapsam mı diye.

• ⭐⭐⭐⭐

@Riethian tebrikler hocam, hayirli olsun.

• @Riethian hayırlı olsun, kısa zamanda mülakat mailini de almanız dileğiyle...

• @Riethian tebrikler gözünüz aydın 🙂

• @Riethian tebrikler hayırlı olsun 🙂

• @Duygu-Çelik merhaba Duygu Hanım bende ayni kategoride bekliyorum pd 2023 mayis nvc dQ oldugunuzu dair mailmi geldi yada sayfada ne yazmasi benim sayfamda completed yaziyo anlayamadim teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum

• ⭐⭐

@Riethian tebrikler hayırlı olsun uygulamada 6 ayı geçmiyordu genelde ama 4 ay makul bir süre.

Benzer Başlıklar

• 5
  • 60
  • 1
  • 47
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |