Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Hope-Breaker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erenist sancaktepe feriha öz hastanesine bakabilirsiniz o hastane covid hastanesi

Teşekkürler ama ümraniyede sinovac oldum çok uğraşmadım.

@salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erenist eyvallah kardeş ümraniye candır sanada mülakatta başarılar

Sağolun gerçekten ümraniye yi pek sevmesem de ayrılmak zor olacak :))

• Bu ay dağıtım olacak mı Ankarada? Öğrenebiliyor muyuz?

• Bu ay dağıtım olacak mı Ankarada? Öğrenebiliyor muyuz?

• @sumeyyenur hayırlı olsun inşallah vizeniz onaylanır

• @turkishairlines Ne demek.
    Kuala Lumpur için [email protected]
    Bangkok'u bilemiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@canoo dağıtım yaparlarsa öğrenebilirsiniz mail aldığını söyleyen arkadaşlar olur forumda

• @stigal @turkishairlines Merhaba ,

Bangkok mail adresi [email protected]

Kuala lumpur mail adresi [email protected]

• @emirhan1 Çevirmen öneriniz olabilir mi,siz kiminle çalıştıniz?

• @cemal1153 Teşekkürler darısı sizin başınıza

• @gucarslan Bey ve @Serapp Hanım başta olmak üzere tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak.

Ben 21 yaşındayım ve 9 Ağustos'ta mülakatım var. Amerika'ya giriş yaptığımda SSS Askerlik Kaydını yaptırmam gerekiyor anladığım kadarıyla ancak DS-1810 formunu doldurup konsolosluğa götürmeli miyim? (Mülakata bu konuyla ilgili herhangi bir evrak götürmeli miyim?)

Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@blackmamba24

09.08.24 tarihinde HKG'de gireceğiniz mülakatta sizden istenen Askerlik Durum Belgesi Aslı, Yeminli Tercüme Aslı ve Fotokopileri (e-devletten alınmış Askerlik Durum Belgesi ve yeminli tercümesi) götürmeniz bekleniyor.

Bahsettiğiniz Selective Service System (SSS) bildirimini vizenizi aldıktan sonra ABD'ye ilk giriş yaptıktan sonraki 30 gün içerisinde yapmanız gerekiyor, nasıl yapılacağı ve detayları ile ilgili konu başlığı da burada. Bol şans

• ingilterede 5 senelik turist vizem var, bu vizem ve pasaportumdaki stamp ile londra konsolosluguna mail attim ve soyle bir cevap aldim - sizce nasil donus yapmaliyim

“ Your request and documents have been reviewed and please be advised that we cannot accept a transfer request until you are scheduled for an interview at another post. Once your appointment has been scheduled, please forward the interview notice to us. ”

• Merhaba herkese
    25/07 Unganlara randevumuz vardı ve uzun süre onaylanmadığı için mail attım bekledim ama neredeyse 1 hafta olacak ve onaylanmadı tekrardan bilgileri kontrol ettim ve doğru görünüyor ve mecburen randevuyu değiştirdim 31.07 olarak fakat hala onay gelmemiş mail atmama rağmen dönüş alamıyorum telefonla da ulaşamıyorum.
    İş yerlerimizden izinlerimizi aldık biletlerimizi aldık fakat ne yapacağız eşimle bilemedik. Bu şekilde sorun yaşayan ve çözüm bulan var mıdır? Yol gösterebilir misiniz?

Teşekküler,

• @Kerem-Turgut başka bir randevuda görüşelim demiş greencard harici demek istemiş

• ⭐⭐⭐⭐

@Mervc 29.07.24 tarihinde Ankara'da mülakata girecek olan @erenist sizin sağlık muayene tarihiniz olan 31.07.24'den önce Unganlar'da sağlık kontrolüne gidecekse (eğer ki henüz gitmediyse ve yardımcı olmak isterse) sizin için sorabilir belki, daha önce başka arkadaşlar yine forumdaki diğer kullanıcılara destek olmuştu. Başka forum kullanıcılarınında imzalarındaki sağlık kontrolü tarihine bakarak kendilerinden rica edebilirsiniz, ne yazık ki Unganlar'ın böyle bir sıkıntısı var...

• @ATS16

Yardımınız için çok teşekkürler tam yazdım biraz önce onay maili düştü çok şükür. Buraya yazmamı bekliyormuş galiba 😂
    Herkese tekrardan bol şans

• @ATS16 @yusufalak Merhabalar, amerikaya girişte sarı zarfı aldılar fakat unganların verdiği cd yi ve kağıdı bana geri verdiler gerek yok senin healthy medicat in burada var dediler. sorun olur mu ne yapmam lazım.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mervc 29.07.24 tarihinde Ankara'da mülakata girecek olan @erenist sizin sağlık muayene tarihiniz olan 31.07.24'den önce Unganlar'da sağlık kontrolüne gidecekse (eğer ki henüz gitmediyse ve yardımcı olmak isterse) sizin için sorabilir belki, daha önce başka arkadaşlar yine forumdaki diğer kullanıcılara destek olmuştu. Başka forum kullanıcılarınında imzalarındaki sağlık kontrolü tarihine bakarak kendilerinden rica edebilirsiniz, ne yazık ki Unganlar'ın böyle bir sıkıntısı var...

Evet bizim randevu 26 sında henüz girmedik sağlığa. Seve seve yardımcı olurduk ama merve hanım problemi çözmüş sanırım onay maili gelmiş.

Ben de burdan forum ahalisine bir şey sorayım konaklama için ne önerirsiniz bir çocuklu aileye ?

• @fyrnaa merhaba ben de kuala lumpurdan dönüş aldım ama bugün kccye dosyam nerede diye mail attığımda otomatik yanıt geldi. Size de mi otomatik yanıt gelmişti?

• ⭐⭐⭐⭐

@Irmak-Deli CD ve aşıların işaretli olduğu kağıdın sizde kalması normal, ekstra yapacak bir şey yok. Aşıların işaretli kağıttan fotokopi almanız yararınıza olacaktır, işe giriş ve resmi işlerinizde ihtiyacınız olabilir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |