• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. fyrnaa
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 12
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 58
    • En İyi 21
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fyrnaa

@fyrnaa

51
    İtibar
    309
    Profil Görüntülemeleri
    58
    Takipçiler
    12
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fyrnaa Takip etme Takip Et

fyrnaa tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Cuma Bangkok Tayland’a ve Cumartesi Malezya Kuala Lumpur’a orada kalacağıma dair attığım maillere bugün yani pazartesi cevap verdiler.

Bangkok “ If you are seeking to move a case that has not yet been scheduled for interview, please contact [email protected]. Applicants should provide the new address where they are or will be physically present, and should include their DV case number, full name, and DOB along with their inquiry.“ şeklinde mail atarken Kuala Lumpur;

“Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC). ” dedi ve case’imi malezyaya taşıdı. bu yolda çok yorulduk çok emek verdik, dileyen herkesin kavuşması dileğiyle 🙏🏼🙏🏼

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      fyrnaa
      fyrnaa

@hsn-kartal keşke çıkmasaydı diyorum bazen. hayatım alt üst oldu öğrendiğim günden beri. apar topar nikah kıydık erkek arkadaşımla nişan bile yapmadan. şimdi de gider miyiz diye çeyiz almıyoruz. belki gideriz diye iş değiştiremiyoruz gittiğimiz yere mahcup olmayalım ya da dosya taşırsak izin alamayız diye. mental olarak çöktük ikimiz de. tükendim ya

fyrnaa
      fyrnaa

@dkagan55 sürecinizi imzanıza taşır mısınız? ileride banlanmayın diye dostane bir tavsiye

fyrnaa
      fyrnaa
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

@yusufalak ne kadar güzel anlatmışsınız tam olarak yaşadığımız şeyler bu. temmuzda düğünüm var çeyizimde bir tane çöpüm yok gidersek ne yapıcam diye 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      fyrnaa
      fyrnaa

@omerars merhaba öncelikle dv2024 sürecinizi imzanıza taşımalısınız. yetkililer bunu çok önemsiyor.

sorunun cevabı olarak o kısmı bildiğim kadarıyla boş bırakabiliyorsunuz mülakat tarihinden önce bulmak şartıyla. biz eşimle öyle yaptık.

fyrnaa
      fyrnaa

sabah işe gider gitmez yaptığım ilk iş foruma göz atıp gözüme kestirdiğim konsolosluklara mail atmak. viyanaya da yine tam 1 ay önce mail atmıştım, olumsuz döndü. bugün öğleden sonra işim yoğun olduğundan takip yapamadım. eve gelince de telefonuma bakasım gelmedi, ta ki şu ana kadar. viyana’nın dosya kabulünü görünce anlık çok mutlu olmakla birlikte “neden kontrol etmedim” diye hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, tutamadım kendimi. ya yarın kabul etmezse, ya bir daha olumsuz maili görürsem yüreğim bu pişmanlığı kaldırmayacak. beni en iyi anlayacak sizlerden başka bunu anlatacak kimse de yok…

uzun lafın kısası dostlarım mail attım viyanaya tekrardan. umarım olumlu dönerse şayet hemen güncelleyeceğim, bilin ki alımlar devam 🙏🏼 yılmayacağız, ışık ilk defa bize de göründü 🎈

güncelleme1: bazı arkadaşlara gitti mail ama bana cevap verem olmadı 😞

güncelleme 2: olumsuz döndü

fyrnaa
      fyrnaa

@Fatih-Kaymak international bir telegram grubu var, orada söylenene göre başkentlere göre alfabetik gidiyor. şu ana kadar almaty, acra, addis, ankara ve auckland almıs fakat kaynaklarını bilmiyorum.

fyrnaa
      fyrnaa

18bin ile rez aldım bekliyorum kuala lumpur’dan 😂😂😂

fyrnaa
      fyrnaa

@Havva-Aydın havva hanım size mesaj atmak istedim ama ayarlarınız kapalıydı. ben de malezyaya taşıdım dosyamı ve mail bekliyorum. sürecimi hızlandırması adına sizden istedikleri belgeleri söyleyebilir misiniz? çok vaktim yom şimdiden toplamak istiyorum

fyrnaa
      fyrnaa

kendimi sabaha kadar burdayız diyen beşiktaşlı amca gibi hissediyorum mail gelmedikçe case numarama rağmen 🙂 sanırım bugün de geçti ama umarım yarın daha güzel bir gün olur. öylesine içimi dökmek istedim bunları paylaşacak ve anlayacak sizden başka kimsem yok :’)

fyrnaa
      fyrnaa

fyrnaa tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@gucarslan ankaraya değil taşıdığınız hiçbir konsolosluğa güvenmeyin. sürecin bitmesine 3 ay kala dosyamı taşıdım malezyaya. ha verdi ha verecek, vermedi. gidemedim.

fyrnaa
      fyrnaa

@SecilNuhnen hepimiz iletişimdeyiz herkes haftalardır çeşitli şekilde soruyor ama otomatik mailler ya da bunları gönderiyorlar

fyrnaa
      fyrnaa

@SecilNuhnen sadece bana değil taşıyan başka arkadaşlara da aynı maili attılar

fyrnaa
      fyrnaa

Selamlar. Kuala Lumpur’dan bu şekilde mail aldım. Aynısını ağustos başında baska bir arkadas daha almıştı ama kötü senaryoyu anlamak istemiyoruz sanırım. Bu mail esasen ne diyor? (1 ay önce taşıdım dosyamı bu arada)

Dear Applicant,

Thank you for contacting the immigrant visa unit. Kentucky Consular Center (KCC) has concluded the scheduling for Kuala Lumpur for September 2024 which is the last month of the fiscal year 2024.

We will not accept any additional Diversity Visa cases(including transfer requests) for the current fiscal year.

fyrnaa
      fyrnaa

@Muratsim çok geçmiş olsun. Sen kalk dosyanı oralara kadar taşı ama gelen maile bak. yazıklar olsun kcc. keşke Kuala Lumpur - Malezya da diğer konsolosluklar gibi olumlu olumsuz dönüs yapsa 1.5 aydır mail bekliyoruz

fyrnaa
      fyrnaa

@ATS16 evet deneyimi okumuştum, diğer link için teşekkür ederim

fyrnaa
      fyrnaa

@Havva-Aydın havva hanım size mesaj atmak istedim ama ayarlarınız kapalıydı. ben de malezyaya taşıdım dosyamı ve mail bekliyorum. sürecimi hızlandırması adına sizden istedikleri belgeleri söyleyebilir misiniz? çok vaktim yom şimdiden toplamak istiyorum

fyrnaa
      fyrnaa

malezya hala neden dağıtmıyor ya.. simon ise gelmez daha diyor….

fyrnaa
      fyrnaa

18bin ile rez aldım bekliyorum kuala lumpur’dan 😂😂😂

fyrnaa
      fyrnaa

@Fatih-Kaymak international bir telegram grubu var, orada söylenene göre başkentlere göre alfabetik gidiyor. şu ana kadar almaty, acra, addis, ankara ve auckland almıs fakat kaynaklarını bilmiyorum.

fyrnaa
      fyrnaa