• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. blackmamba24
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 43
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

blackmamba24

@blackmamba24

3
    İtibar
    136
    Profil Görüntülemeleri
    43
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

blackmamba24 Takip etme Takip Et

blackmamba24 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar, bazı sorularım olacak. Oturumsuz dosya taşımak için mail atıyorum. Şu an için ayda 1 mail atıyorum. Fakat mail atma süremin biraz uzun olduğunu düşünüyorum. Acaba geçen senelerde oturumsuz dosya taşıyan arkadaşlar hangi aralıklarla mail attığını paylaşabilir mi? Ve mesela geçen sene oturumsuz dosya taşımayı kabul eden konsoloslukların dosyaları kabul etmeye başlaması ile dosya taşıma isteklerini reddetmesi arasında ne kadarlık bir zaman vardı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      blackmamba24

@mrt-gkce Haftaya gideceğim. Evrakları topluyorum. Umarım hepimiz onay alırız.

B
      blackmamba24

Arkadaşlar, Hong Kong deneyimi olanlara bir sorum olacak. Ağustos'ta mülakatım var ve Şimdilik Hong Kong'tayım. Ancak mülakat evraklarımın güncel hallerini almak için 1-2 haftalığına Türkiye'ye dönmeyi düşünüyorum. Hong Kong'ta yaklaşık 25 gün kalacağım sonra Türkiye'den evraklarımı alıp 20 gün daha Hong Kong'ta kalacağım. Yanlış bilmiyorsam Türk vatandaşları Hong Kong'ta 90 gün vizesiz kalabiliyor. Ben toplamda 45 gün kalacağım ancak Hong Kong'a ikinci girişimde pasaport kontrolünde sen giremezsin falan derler mi? (Normal şartlar altında)

Teşekkürler.

B
      blackmamba24

blackmamba24 tarafından gönderilen son iletiler

@ugursway Doğru, Teşekkürler.

B
      blackmamba24

Ekran Görüntüsü (2981).png

Arkadaşlar DS-260 formunda Green Card'ın gideceği adresin altındaki telefon numarası adreste yaşayan kişinin telefon numarası mı? yoksa bizim Amerika'da kullanacağımız telefon numaramız mı?

B
      blackmamba24

@gucarslan Bey ve @Serapp Hanım başta olmak üzere tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak.

Ben 21 yaşındayım ve 9 Ağustos'ta mülakatım var. Amerika'ya giriş yaptığımda SSS Askerlik Kaydını yaptırmam gerekiyor anladığım kadarıyla ancak DS-1810 formunu doldurup konsolosluğa götürmeli miyim? (Mülakata bu konuyla ilgili herhangi bir evrak götürmeli miyim?)

Teşekkürler.

B
      blackmamba24

Arkadaşlar, Hong Kong deneyimi olanlara bir sorum olacak. Ağustos'ta mülakatım var ve Şimdilik Hong Kong'tayım. Ancak mülakat evraklarımın güncel hallerini almak için 1-2 haftalığına Türkiye'ye dönmeyi düşünüyorum. Hong Kong'ta yaklaşık 25 gün kalacağım sonra Türkiye'den evraklarımı alıp 20 gün daha Hong Kong'ta kalacağım. Yanlış bilmiyorsam Türk vatandaşları Hong Kong'ta 90 gün vizesiz kalabiliyor. Ben toplamda 45 gün kalacağım ancak Hong Kong'a ikinci girişimde pasaport kontrolünde sen giremezsin falan derler mi? (Normal şartlar altında)

Teşekkürler.

B
      blackmamba24

@mrt-gkce Haftaya gideceğim. Evrakları topluyorum. Umarım hepimiz onay alırız.

B
      blackmamba24

Geçmiş yıllarda Hong Kong'da mülakata girenlere 2 sorum olacak.

1- Sağlık mülakatı için 1x1.5 ölçüsünde 5 adet fotoğraf istendiği yazılmış. Acaba bu 10cm x15cm ölçülerindeki fotoğraf mı?

2- Hong Kong'da prizlerin Türkiye'dekinden farklı olduğunu gördüm. (İnternetten baktığım kadarıyla) Acaba prizler farklı mıdır? (Priz dönüştürücüsü almalı mıyım?)

Şimdiden Teşekkürler.

B
      blackmamba24

Geçen sene DV çekilişini kazanan arkadaşlara bir sorum olacak. Muscat ve Hong Kong hangi aylarda dosyaları kabul etmeye başlamıştı? Excel listesinde baktığım kadarıyla Hong Kong ilk mülakat maillerini 28 Nisan gibi yollamış acaba taşıma taleplerini kabul eder etmez mi mail yolladı? Yoksa örnek veriyorum; Mart'ta dosyaları kabul edip Nisan'da mı mülakat maili yolladı?

Teşekkürler.

B
      blackmamba24

Arkadaşlar, Daha önceden attığım dosya taşıma maillerinde otomatik mail gelmişti. Tekrar dosyamı taşımak için mail attım fakat daha önce otomatik mail gönderen konsolosluklar şimdi otomatik mail göndermedi. Bu otomatik mail her seferinde gönderilen bir şey mi? yoksa bir kere gönderilince bir daha göndermiyorlar mı? Sizin maillerinizde de aynısı oldu mu? Yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

B
      blackmamba24

Arkadaşlar, Schengen vizesi alamazsam dosyamı Viyana'dan taşımak mümkün mü? Geçen senelerde taşıyanlar oldu mu?

Teşekkürler.

B
      blackmamba24

Arkadaşlar, bazı sorularım olacak. Oturumsuz dosya taşımak için mail atıyorum. Şu an için ayda 1 mail atıyorum. Fakat mail atma süremin biraz uzun olduğunu düşünüyorum. Acaba geçen senelerde oturumsuz dosya taşıyan arkadaşlar hangi aralıklarla mail attığını paylaşabilir mi? Ve mesela geçen sene oturumsuz dosya taşımayı kabul eden konsoloslukların dosyaları kabul etmeye başlaması ile dosya taşıma isteklerini reddetmesi arasında ne kadarlık bir zaman vardı?

Şimdiden teşekkür ederim.

B
      blackmamba24