Merhaba, kız arkadaşımın durumu hakkında bir sorum olacaktı. suan türkiyede yasıyor. 3 ay kadar amerikada kaldı ve program kapsamında Ssn almıştı. Aynı şekilde amerikada bu SSN’e ait banka hesabıda bulunuyor. Yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz soyadı değiştiğinde yasal süreçler nasıl oluyor? SSN numarası ve banka erişiminde sorun yaşanır mı ? Bilgileri nasıl güncelleyebiliriz?
-
@Claudia-J-Muslu W2 belgesi nedir başka isimleri varmı ırs transcriptlerinde göremedim ben bunu şirketler mi düzenliyor evet w2 belgesi olmadığında bunu yerine gösterebileceğimiz başka bir belge varmı örneğin wage tax income transcriptini gösterebilirmiyiz
-
Sayın Avukat @Claudia-J-Muslu Hanım, Merhaba,
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
CBP’ye başvurmak derken kastettiğiniz nedir acaba? Ayrıca, tavsiye edebileceğiniz ve LA CBP ile temasa geçebilecek bir kişi var mıdır?
Bu durumda, annem SB1 (ya da yeni bir IR vizesi) için onaylanırsa, kardeşim için yapılan F2B başvurusu orijinal öncelik tarihiyle geçerli olmaya devam eder mi? Ayrıca, kardeşimin sponsorluğunun orjinal öncelik tarihi korunarak babama geçebilme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Yani babam başvuruya co-sponsor olarak eklenebilir mi? Son olarak, kardeşim için aynı anda iki göçmen başvurusu beklemede olabilir mi?
Bu konuya verdiğiniz ilgi ve zaman için çok teşekkür ederim. İyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Hürmetlerimle,
-
@greenati, içinde söyledi: N400 Basvurusu
Merhabalar
N400 basvurusunu submit yaptiktan sonra fark ettim ki Turkiye de acilan davalarimi yazmamisim. Davalarim 15 sene icinde yasanmis ve hepsi kapali durumda. Bir tanesi miras hukuku davasi , digeri gorevi kotuye kullanma davasi (kurumsal bir dava). Herhangi bir ceza almadim. Davalar kendiliginden dustu. N400 uzerinde bunlari eklemem gerekli mi? Evet ise nasil gunceleme yapabilirim?
Sayin@greenati, davalari yazmaniz gerekebilir. Gorusmeden once bir mektup yazarak yazili olarak bunlar degismistir diyebilirsiniz. Eger online basvuruda bulundu iseniz online ekleme ihtimaliniz de olur. Gorusmeden once mutlaka bu konuyu yazili olarak USCIS gorevlisine iletin.
-
@charon, içinde söyledi: Evlilik Yoluyla Green Card Eş Durumu
@Ekto-Oktan benim bildiğim size sponsor olması gerek ve bunun için belli miktarda para kazanması gerek.
abddeki tanıdığı sponsor olur mu onu bilmiyorum, bilen arkadaşlar cevaplayabilir. USCIS'e bakmak lazım.Sayin@charon, kisi ABD vatandasi oldugu surece evlilik yolu ile size de yesil kart basvurusunda bulunabilir. Size vize cikinca sizinle ABDde yasayacak olmayi taahut etmesi gerekecektir. Size sponsor olmasi mumkundur ancak ABDde vergi beyaninda bulunmadig icin ek sponsor da gerekecektir. Bu konu normal prosedurun disinda olsa da bu tur davalari basari ile sonuclandirdik. Bunu yapmak kesinlikle mumkundur.
-
-
@Meltem-0, içinde söyledi: E2 Vize Süreci
Merhaba,
Eşim 2024 Şubat ayında E2 vizesi için İstanbul’da başvuruda bulundu. Yenileme de diyebiliriz çünkü önceki E2 vizesinin süresi bu yıl Haziran ayında doldu. İki ülke de legal bir sorunumuz olmadı hiç, vergilerimizi de zamanında ödedik. Başvuruda bizden ek bilgi ve belge için sarı ve yeşil formları verdiler ve 6 Mart’ta istenilen belgeleri toplayıp ilettik. Başvuru statümüzde Şubat 2024’ten beri bir değişiklik görünmüyor. Amerika’daki şirket avukatları da bir bilgi alamadılar, konsoloslukdan da bir yanıt alamadık. Burada sorum ne kadar süre daha beklemek gerekli, ve tekrar başvuru yapmamız gerekebilir mi?
Şimdiden teşekkürlerSayin@Meltem-0, Turkiyeden E2 basvurulari ve yenilemeleri zor gecmektedir. Kongre yardimi kullanmayi deneyebilirsiniz. Onun sonucuna gore ne yapacaginiza karar verebilirsiniz. Vergi verdiginiz eyaletin temsilcilerinin kongre yardimini bir an once kullanmanizda yarar vardir. Bu islemleri Ocak 20den once sonlandirabilirseniz cok avantajiniza olur. Dilereseniz ikinic bir gorus alabilirsiniz. Kongre yardimindan en iyi sonucu almak icin kendinizin, yani vergi yukumlusunun, yapmasi gerekse de, bu konuda olumlu sonuc almak icin sizi yonlendiriyoruz. Ne sekilde yardim istediginiz ve ne soylediginiz sonucu direkt olarak etkiliyor. Bilginize sunarim.
-
@fadime-agboyraz, içinde söyledi: E2 vizesi
*merhaba
Amerika içinde iken var olan beş yıllık vizemizin bitmesine az kaldı bu vizeyi Amerika içerisinde iki yıllık olacak şekilde yenileme yoluna gidersek bunu eski iş yerimiz üzerinden yapabilir miyiz?
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederimSayin @fadime-agboyraz, vizeniz bitmeden ABDde is uzerinden yenileme imkaniniz olabilir. Vizeniz sona ermis ise bu mumkun olmaz.
-
-
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: Naturalization 5 yıl kuralı ve Abd dışında kalış süresi
@Claudia-J-Muslu cevabınız için çok teşekkür ederim. Hastalığım nadir görülen ve yeni yeni tanımlanan bir hastalık. Bu sebeple tedaviler de deneysel tedaviler ve neredeyse hiçbir sigorta karşılamıyor. Out-of-pocket ücretler de çok pahalı olduğu için tedaviyi Türkiye'de yaptırmak durumunda kalıyorum. Zaten Abd'de tanıyı koyan ve hastalığımdan haberdar bir kaç doktor da var. Vatandaşlığıma bir sene kaldığı ve şayet alırsam 5 senelik süre de donacağı için re-entry permit düşünmüyorum. Zaten 6 ay dolmadan ülkeye giriş-çıkış yapacağım, beni tedirgin eden sık sık 5 aylık seyahatler yapıp Abd'ye gelince de kısa sürede kalmamın vatandaşlık başvurusunda olumsuz bir etki yapması. Yukarıda bahsettiğim doktorlardan teşhis ve tedavi ile ilgili evrakları ibraz edebileceğim, ancak dediğim gibi maalesef dosyama baktıklarında most recent seyahatler hep uzun süreli olmuş olacak.
Detaylı bilgi alışverişi için ofisinizi arayabilir miyim?
Sayin @Emre-Dilekçi, oncelikle cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim. Yine de bu tedavileri ABDde neden yaptiramadiginizi soracaklardir ve alacaginiz dr raporlarinda soylediklerinizi onaylayan ifadelerin bulunmasi gerekecektir. 6 aydan uzun ve 1 yili asmayan sureli seyahatler vatandaslik icin her zaman ekstra bir risk olusturur. Ancak yine de ozurunuze bagli olarak asilabilir bir engeldir. 6 aydan az ama surekli seyahatler de aciklama gerektirecektir. Hastaliginiz ve alacaginiz dr. raporlari bu durumu aciklamaya yardimci olacaktir. Dr. raporlarinda ve sizin ifadelerinde celiskili ifadeler olmamasi cok onemlidir. Basvurudan sonra daha cok ABDde kalmaya ozen gostermeniz durumunuza yardimci olacaktir. Ancak yine de seyahat edebilirsiniz, kisa sureli olmasini tavsiye ederiz. Tabii ki dilerseniz ofisle temasa gecebilirsiniz bu durumda detayli danismanlik alabilirsiniz. [email protected] a email ile ulasabilirsiniz.
-
@omeromer, içinde söyledi: Kabin memuru olarak ABD'ye giriş-çıkış yapmak ve I-131 başvurusu
Merhaba
Green Card kazandım, mülakat vs işlemlerimi bitirdim, önümüzdeki hafta ilk girişimi yapacağım. Girişimi NY’dan yapmayı planlıyorum. Uçakta kabin memuru olarak çalışıyorum, işim dolayısıyla ABD’ye defalarca ekip vizesiyle giriş-çıkış yaptım, bundan sonraki süreçte de giriş çıkış yapacağım. Konsoloslukta mülakat sırasında C1/D ekip vizemi iptal ettiler. İşlerimi henüz tam olarak toparlayamadığım için i131 ‘a başvurup, taşınma sürecimi ertelemek istiyorum. Önümüzdeki hafta ilk girişi yapacağım fakat bir hafta kalabileceğim sadece. Bu yüzden geldiğim gibi avukat tutup i131 ‘a başvurmam gerekir mi, yoksa 6 ay sonra tekrar gelip bir kaç hafta kalmayı planlıyorum, o zaman başvursam, aradaki bu 6 aylık süreçte kabin memuru olarak görevli giriş-çıkışlar yaparken gümrükte sorun yaşar mıyım?
Şimdiden teşekkürler
Sayin@@omeromer, pasaportunuzda I-551 damgasi yesil kart ile aynidir. Bu damga ile ABDye yesil kart ile giris/cikis yapmis sayilirsiniz. Vizeye ihtiyaciniz olmaz. Yesil kartiniz daha sonra gelebilir. Bu linke bakiniz https://www.uscis.gov/i-9-central/temporary-i-551-stamps-and-mrivs Genelde I-131 e daha sonra basvurabilirsiniz, ancak yesil kart ile giriste seyahatler arasi 6 ay dolmadan ABDye giris yapmaniz onemli olacaktir.
-
Öncelikle merhaba,
2011 senesinde öğrenci iken Newyork CENTURY 21 mağazasında 1600USD ödeme yapıp, 72USD tutarında itemleri fatura edemememden dolayı shoplifting olayına karışmıştım.
Tüm faturaları v.s göstermeme rağmen malesef hem ingilizcemin yeterli düzeyde olmaması hemde süreci bilmediğimden dolayı derdimi anlatamam sonucunda mağazada bekletildim. Polis geldi bilmediğim evrakları imzalayıp, karakolda 2 saat gözetim altında tutuldum. Akabinde parmak izlerim alınarak 2 hafta sonraya mahkeme tarihi verildi.
Olaydan ertesi gün NEWYORK adliyesine gittiğimde ne yaptıysam mahkeme tarihini erkene aldıramadım, (evraklar henüz mahkemeye ulaşmamıştı)
Ancak ucak donus biletimi değiştirilemez olarak 7 ay öncesinde aldığımdan 6 gün sonraki uçuşumu değiştiremedim ve Türkiyeye döndüm.
Olaydan yaklaşık 13 sene geçti.
Şuan tekrar turist vizesine başvurup, ABD deye farklı eyalete (Washington D.C) gitmem gerekiyor. Kurumsal firma üzerinden başvuracağımdan vize alma husunda hiç bir endişem yok. 13 sene içerisinde 70'ten farklı ülkeye giriş çıkış yaptım ve gerek Türkiye'de gerek farklı ülkelerde hiç bir sicil kaydım yok.
Konu zaman aşımına uğramış mıdır? Tekrar Kurumsal şirket adına başvursam vize çıkarmı? Vize alıp ABD ye gitsem deport edilme yada hapis e atılmam söz konusu olurmu?
Bu konu hususunda değerli yardım ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Lütfen yardım edin. Çok teşekkür ederim.
-
@cengizzhan, içinde söyledi: J2 vizesinden H1B vizesine gecis
Merhaba,
2 yil kuralini waive ettirdikten sonra calistigim kurum H1B icin change of status yapti. Approval notice elimize bu hafta ulasti. Yilsonunda veya Nisan ayinda Turkiye ziyaret etme planimiz var, ve H1B vizesi olmadigindan konsolosluktan randevu alarak vizeyi almamiz gerekiyor. Burada gorusme olmadan H1B vizesini alabilir miyim? Interview waiver icin ayni kategoride mi vizeye sahip olmam gerekiyor. Ayrica J2 vizesi haricinde turist vizemde mevcuttur.
Tesekkurler,
Sayin@cengizzhan, ABDye girisi mutlaka H1B vizesi ile yapmaniz gerekir, aksi halde burada calisamazsiniz. Bu nedenle ABD disina ciktiginizda H1B vizesini konsolosluk veya elcilikten temin etmeniz gerekecektir. H1B icin genelde gorusme gerekmektedir. Vize icin hizlandirilmis gorusme isteyebilirsiniz. H1B alan avukatiniza sorup mulakatsiz alip almayacaginizi ozel durumlariniza bakarak kontrol edebilirsiniz.
-
@ATS16 Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
İlgili başlığı inceleyeceğim. Saygılar. -
@Claudia-J-Muslu merhaba 2009 mart ayında eşimin abisi bizim için I 130 a başvurdu. yaklaşık 15 sene oldu. süreç ortalama ne kadar sürüyor? birde bunu hızlandırabileceğimiz durum var mı? kontrolleri uscis ve travelstate.gov dan yapıyoruz. başka bir siteden check etmemiz gerekiyor mu? şimdiden teşekkürler
-
@taha-gözütok, içinde söyledi: ABD'de açılacak ofis sonrası L1 vizesine başvuru yapmak
Merhaba Claudia Hanım, öncelikle vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Çalışmış olduğum şirkette Dış ticaret müdürü olarak görev yapmaktayım. Şirketimizin bir Amerika ofisi açma düşüncesi bulunmakta ve bu oluşumu sağlayarak başında bulunacak kişi ben olacağım.
Şu an halihazırda Turist vizem mevcut ve şirket kuruluşu ve araştırma yapmak için önden bir ziyaretimiz olacak. Konu ile alakalı araştırma yaptım forumu da inceledim bayağı ancak aşağıda soracağım sorulara net olarak bir yanıt bulamadım. Yarcımcı olabilirseniz çok sevinirim.
1- Bu başvuru yapılırken orada kurumluş olan şirketin %100 sahibi çalıştığım firmamı olmalıdır veya %51, %50, %25 gibi daha düşük oranlarda ortağı olması yeterli midir?
2- Orada kurulmuş olan firmada bir ortaklığımın olması herhangi bir sorun teşkil eder mi?
3- Başvuru sürecinde eşim için de aynı anda mı başvuruda bulunuluyor yoksa benim L1 vizem çıktıktan sonra başvurup ayrıca mı gelmeleri gerekli?
4- Şirket kuruluşu yeni olacağı için 1 yıllık ilk vize süresi veriliyor bildiğim kadarı ile. Bunun uzatılmasında şirketin büyüme ve istihdam oranı dışında bir etken var mı? Şirkette 1 yıl içerisinde istihdam olmaması ancak ticaret oranının yeterli düzeyde yükselmiş olması yeterli olacak mıdır?Tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
Sayin@@taha-gözütok, L1 vizesi icin iki sirket iliskisini gosterirken bir sirketin diger sirketin en az %50sine sahip olmasi gerekir. Ayni zamandatranfer oldugunuz sirketin ofisinde son 3 yilda en az 1 tam yil calismis olmaniz gerekir. Hem ortak hemde sirket calisani iseniz sorumluluklarinizin iyi tesbit edilmesi ve birbiri ile celiskili durumlar olusturmamasi gerekecektir. Esiniz icin ayni zamanda ( L1 dependent olarak ) veyaL1 vizesi size ciktiktan sonra basvuru yapilabilir. Genelde yeni sirketler icin bir yillik bir izin verilir, sirketin satislari, durumu, calisanlari bir yil sonunda degerlendirilecektir. Bunlar olumlu olursa bir problem yasanmamasi beklenir.
-
@saladino, içinde söyledi: B1/B2 Extension Financial Resources Evidence
Merhaba,
E2 statü değişikliğine başvuruyorum. Eşim ve çocuğum için B1/B2 extension talep ettik. Mektup göndererek B2 Financial Resources talep ettiler.
USCIS'ten gelen mektup:
USCIS'ten gelen mektupson 3 aylık banka ekstresi istemiş, eşimin ABD'deki banka hesabını gönderirsek turist statüsüyle çelişeceğini düşünüyorum.
Soru 1: ABD banka hesabı göndermem de bir sorun var mı? Yoksa türk banka hesabı mı göndermeliyim?
Soru 2: 6 aylık uzatma için hesapta ne kadar para görünüyor olmalıdır.
Soru 3: Nakit varlık da yazıyor listede. Sadece nakit var diye nasıl beyan edebiliriz?Teşekkürler
Sayin@saladino, mektubunuzu goremedim, ancak sorulariniz tamamen size ozel durum oldugu icin cevaplayamiyorum. Bunun icin danismanlik hizmeti almak gerekmektedir.
-
@Bilgi-Öndeş, içinde söyledi: K1 vizesi ile ABD'ye girdikten sonra statü değişikliği yapilabilir miyim?
Merhaba
3 buçuk yıl beraberlik sonunda k1 vizem onaylandı ve ben ABD'ye geldim. Burada pek anlasamadigimizi gördük ve evlenmiyoruz, ben de Türkiye'ye dönüyorum karari verdik. Bu kadar gelmişken... K1 vizesi başka bir statüye dönebilir mi?. Nisanlım yine benimle iletişimde, onunla sorunumuz yok. Başka statü ile burada kendi başıma kalabilir miyim diye merak ediyorum.
Ayrıca varsayalım döndümö, ve bir gün B1 E2 veya yine K1 vizesine başvurum oldu diyelim... bu başvurularda sorun yaşar mıyım?Sayin@Bilgi-Ondes, K1 nisanli vizesi ile girdikten sonra nisanliniz ile 90 gun icinde evlenip yesil karta basvurmaniz gerekir. K1den baska vizeye gecmek ise cok istisnai durumlarda mumkun olabilmektedir ornegin Temporary Protected Status gibi. https://www.uscis.gov/humanitarian/temporary-protected-status Yoksa genelde K1 ile geldi iseniz ve nisanliniz ile evlenmiyor iseniz, en dogrusu ulkenize donup sonra yeni vize turune basvurup ABDye tekrar oyle gelmektir.
-
@eire, içinde söyledi: N-400 formu ve Minor Underage Drinking
Iyi gunler;
ABD vatandasligina basvurma vaktim geldi. Durumum tek bir konu disinda cok basit ama bir konuda bilgi almak istiyorum;
2008 yilinda 19 yasimda iken Alaska’da Work and Travel ile calisiyorum. Calistigim otelde bira icerken yakalandim. Polis mahkeme icin “ticket” yazdi - tutuklanma olmadi.
Daha sonra ticket’da belirtilen gun ve saatte mahkemeye ciktim. Yargic ingilizcemin yeterli olmamasi nedeniyle davayi bir kac hafta erteledi ve bir avukat ile anlasmamizi istedi. Eyaletin sagladigi bir “free public defender” davami ustlendi ve sonraki mahkemeye kendisi katildi, bizi savundu (ben bu ikinci durusmaya telekonferans ile katildim)
Ikinci durusmada da karar verilmedi ve ileri bir tarihe ertelendi, bu arada benim ABD’den ayrilma surem gelmisti (WaT vizeleri sureli malum) ve Turkiye’ye dondum. Email uzerinden free public defender ile mahkeme surecini takip etmeye calistim. Kendisinin bana en son soyledigi “conviction almadin, mahkeme iptal edildi, ne suclusun ne sucsuz, endiselenmene gerek yok” gibi birseydi - malum 16 sene gecmis ustunden ve o zamanlar ingilizcem suanki gibi degildi.
Ben daha sonra Alaska court record’a online olarak baktigimda adim soyadimla arattigimda benim “Case”in closed oldugunu ve warranty issue edilmedigini gormustum.
Yani kisacasi davam sonucunda bir sonuc cikmadi, suclu ya da sucsuz bulunmadim ve dava kapandi.
Suanda ayni sisteme girip adim soyadim ile arattigimda artik hic bir sey cikmiyor. Eskiden google’a adimi soyadimi yazdigimda google’da bile gorunuyordu ama artik hic bir sey gorunmuyor (adim ve soyadim sadece bende var, soyadim nedense sadece bizim ailede var). Malesef avukat ile butun yazismalarim eski email adresimdeydi ve o adres inaktivite yuzunden kapatilmis yani mahkeme ile ilgili hic bir bilgiye sahip degilim artik. Ticket no ya da case no’yu da bilmiyorum artik bu sebepten (dedigim gibi 16 yil gecti ustunden).
Kisacasi; Alaska’da underage drinking yuzunden mahkemeye ciktim; be suclu ne de sucsuz bulundum ve mahkeme kapandi. Kayitlara ya da herhangi bir bilgiye online olarak da ulasamiyorum.
Bu durumda N-400 formunda daha once hic suc islediniz mi kismina ne yazmam, nasil bir belge sunmak gerekir?
Tesekkur ederim yardimlariniz icin.
Sayin@@eire, cezai kayitlariniza bakmadan bu konuda gorus belirtmek uygun olmaz. Cok eski suc ve cezalar bile ABDden gonderilmeye neden olabilir. Yesil karti aldiginizda bu konulara bakilmis oldugunu dusunuyorum, ancak yine de vatandaslikta her seye bir daha bakiliyor, o nedenle cezai kayitlara bakmadan bu konuda gorus bildiremiyorum. Kayitlarin gorunmuyor olmasi veya hatta kapatilmis olmasi gocmenlik acisindan sona erdigi anlamina gelmez. Mutlaka oncelikle mahkeme sonucu kayitina ulastiktan sonra bu konuyu degerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu kayitlara kendinizin veya baska bir avukat araciligi ile ulasabilmeniz gerekir.
















F1 Overstay
-
Merhabalar Sn. @Claudia-J-Muslu,
2007 yılında F1 vizesi ile öğrenci olarak Amerika’ya gittim. 2011 yılına kadar okula devam ettim fakat sonrasında statümü kaybettim ve 2015 yılına kadar “out of status” olarak yaşamaya devam ettim. 2015 yılı ortası kendi isteğimle Türkiye’ye dönüş yaptım. 2021 Şubat ayında Amerikan vatandaşı olan eşim ile evlendik ve Mayıs başlangıcında I-130 formumuzu doldurarak online olarak göçmenlik başvurumuzu başlattık. Önceki out of status durumum sebebi ile benim 10 sene giriş yasağım olabileceğini söyledi bir arkadaşım. Araştırmalarım sonucu, böyle bir yasak söz konusu ise I-601 waiver oluşturmamız gerekecekmiş.
İlk sorum; Önceki F1 out of status süresi benim orada illegal kaldığım anlamına mı geliyor?
İkincisi; I-601 gerekli olursa sizden profesyonel yardım alabilir miyiz?
Teşekkür ederim.
-
@money-money-money , içinde söyledi: F1 Overstay
Merhabalar Sn. @Claudia-J-Muslu,
2007 yılında F1 vizesi ile öğrenci olarak Amerika’ya gittim. 2011 yılına kadar okula devam ettim fakat sonrasında statümü kaybettim ve 2015 yılına kadar “out of status” olarak yaşamaya devam ettim. 2015 yılı ortası kendi isteğimle Türkiye’ye dönüş yaptım. 2021 Şubat ayında Amerikan vatandaşı olan eşim ile evlendik ve Mayıs başlangıcında I-130 formumuzu doldurarak online olarak göçmenlik başvurumuzu başlattık. Önceki out of status durumum sebebi ile benim 10 sene giriş yasağım olabileceğini söyledi bir arkadaşım. Araştırmalarım sonucu, böyle bir yasak söz konusu ise I-601 waiver oluşturmamız gerekecekmiş.
İlk sorum; Önceki F1 out of status süresi benim orada illegal kaldığım anlamına mı geliyor?
İkincisi; I-601 gerekli olursa sizden profesyonel yardım alabilir miyiz?
Teşekkür ederim.
Sayın @money-money-money ,
F1 out of status durumu hemen direkt olarak ABD’de hukuka aykırı kaldığınız anlamına gelmez. Genelde hukuka aykırı kalınma durumu tespit edildi ise veya ortaya cifti ise (örneğin izinsiz çalıştığınız gibi) o zaman hukuka aykırı sure birikmeye baslar. ABD’de geçirdiğiniz hukuka aykırı sure ne kadar ise ABD’ye giris yasaklarınız sure acısından farklılık gösterir. ABD’de öğrenciliğiniz sona erdikten sonra 4 yıl kadar statü dışında kaldığınız için ve ABD dışına cikciğiniz için ABD’ye giriş yasaklarına tabii olmanız çok yüksek ihtimaldir. Bu nedenle I-601 waiver gerekliliği de çok yüksek ihtimaldir. Bizden I-601 waiver icin profesyonel hukuki yârdim alabilirsiniz. Genelde biz sizin durumunuza başvuru yapılmadan bakıp I-601 waiver gerekip gerekmeyeceğini tespit edebiliyoruz. Eğer gerekiyorsa başvuruyu ona göre yapıyoruz. Bizden danışmanlık alabilirsiniz.
Teşekkürler. -
@Claudia-J-Muslu Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. İletişime geçeceğim.






Benzer Başlıklar
78
Online
54.8k
Users
4.8k
Topics
483.3k
Posts
Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum