• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. money money money
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 18
    • İleti 65
    • En İyi 41
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

money money money

@money money money

bot user for Yesilkart Forum

75
    İtibar
    143
    Profil Görüntülemeleri
    65
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

money money money Takip etme Takip Et

money money money tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Tek başına gidip sıfırdan başlamak hakkında fikirleriniz nelerdir?

Öyle ailesiyle gidip sıfırdan başlamaktan bahsetmiyorum. Aileyle gidince her zaman bir dayanağın olur ailenden güç alırsın. Gerçekten tek başına gidip sıfırdan başlayan var mı? Ya da öyle planlayan, ne düşünüyorsunuz?, ne yapmayı planlıyorsunuz? Başaranlar nasıl başardı? Gerçekçi olmak gerekirse tabii ki sıfırdan başlamak kolay bir şey değil. Deneyenler, başaranlar tecrübelerini henüz gidemeyenler ise planlarını paylaşırsa belki de birbirimize yardımcı olabiliriz.

Mesela ben henüz 23 yaşındayım, bu sene olmaz sonra ki seneye o olmaz daha sonra ki seneye henüz burada tam hayatı kurmadan gidip düzenimi orada kurmayı planlıyorum. Henüz öğrenciyim, green card harici de olsa bir yolunu bulup gitmeyi planlıyorum.

Benden yaşça çok daha tecrübeliler var forumda lütfen sizlere salt hayranlık olarak gelmesin. Mühendislik okuyorum ama burada kuracağım düzenle orada kuracağım düzen arasında çok fark var. Ekonomik şartlardan dolayı gitmek istiyorum tamamen.

Tamamen yabancı bir ülkeye,ilk defa,biraz maddiyat ve üniversite diploması hariç hiçbir dayanağım olmadan gitmeye çalışıyorum. Sizce başarının sırrı nedir?

Fikirlerinizi merak ediyorum, siz böyle bir şeyi nasıl başarabilirsiniz? Kendi düzeninizi nasıl kurdunuz?

Herkese bol şans! 🙂

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • RE: en ekonomik araç markası

Toyota Camry modelini bir çok yerde 300bin km’den 600bin km lere kadar gittiğini okuyorum. Basit mekanik ve elektronik donanımıyla oldukça dayanıklı şahsi fikrim. Tabiki servis bakımları düzgün yapılmalı/yapılmış olmalı. Toyota ve Honda (Kia, Mazda) gibi markaların bakım ücretleri oldukça makul oluyor. Ben 2 defa Honda aracımın periyodik bakımı için servise gittim şimdiye kadar. Bakım başına ödediğim ücret $60 küsürdü.
      Aracım Honda Accord. Memnun muyum? Kesinlikle hayır. Estetik, konfor, kalite hissi sıfır. Dayanıklı olabilir ama sadece A’dan B’ye götüren bir araçtan ötesi değil.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • RE: İngilizce'yi nasıl öğrenmeye çalışıyorsunuz?

"Ortaokul ve lise nedeniyle İngilizce'den Türkçe ye çat pat çeviriyorum" Dediğiniz Cümleye Çok Katılıyorum Speaking Gibi Aktiviteler Yapılmıyor Okullarda Ama Kurslarda Speaking Alıştırmaları Var "American Life" Diye Bir yer var tavsiyemdir fakat Servisinde Sorun Yaşadığımız İçin Ben Orayı 2-3 Haftada Bıraktım Eğer Aracınız Varsa Rahatlıkla Git Gel Yapabilirsiniz.

Okullarda Artık Simple Present Tense Midir Ne Zımbırtıysa Her Yıl Durmadan Usanmadan Öğretiyorlar Ve İnatla Öğrenemiyorum
      Ekstra Olarak Evet Türkler İngilizceyi Daha Zor Öğreniyor Zaten Sebebini Açıklamışsınız.

Benim Çalışma Tekniğim Aslında Şöyle ; Discord Denilen Bir Uygulama Var Ve Hep İşlek İngilizce Sunucularında Konuşuyorum Bazen Değil Genelde Rezil Oluyor Fakat Öğrenmem İçin Gerekli Bazen İnsanlarda Cümlelerimi Bak Şu Şöyle Olur Diyede Yazıyor ( Discordun İngilizceye Özel Bir Sunucusu Yok İlgi Alanınıza Ait Bir İngilizce Sunucu Bulun Yeter )

Konuşmak İçin Bir Yöntem Olamaz Sadece Akışına Bırakarak Konuşmak Lazım Buda İngilizce Konuşulan Bir Yer Olması Lazım.Cambly Diye Bir Uygulama Var Onuda Pek Tavsiye Etmiyorum Pek Samimi Gelmedi Açıkcası Yapılcak En İyi Şey Yurtdışında İngilizce Öğrenmeye Gitmek İyi Forumlar Dilerim.

İngilizce içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • RE: Tek başına gidip sıfırdan başlamak hakkında fikirleriniz nelerdir?

@Edelweiss Şuan ortalam B2 seviyede ingilizceye sahibim ama speaking konusunda kendimi çok geliştiremediğim için B1 seviyedeyim diyebilirim. Ne yazık ki yurt dışına çıkma imkanım pek olmadığından dolayı burada ki dil kurslarıyla kendimi daha da geliştirmeyi planlıyorum. Teşekkürler yorumunuz için, bölümümle ilgili olmasa bile düzenimi kurana kadar bende kendimi geçindirebileceğim bir işe girmeyi planlıyorum.

@Edelweiss Söylediğim gibi gitmeden ingilizcemi tabii ki daha da geliştireceğim fakat gittiğimde orada bana yardımcı olabilecek yol gösterecek kimsem yok, tamamen kendi düzenimi sıfırdan kendim oluşturmam gerekecek,zaten başlangıçta konaklama konusunda masrafımı minimum düzeyde tutmaya çalışacağım,kısıtlı bir para ile gidebilirim pek bilgim yok fakat airbnb aracılığıyla hem güvenli hem de uygun evler bulunabiliyor. Dediğiniz gibi yalnız gitmenin avantajları da var sanırım.

@Drywall Evet önce ki yorumunuz için de teşekkür ederim. İnşaat mühendisliği okuyorum doğru hatırlıyorsunuz. Okulum müdek tarafından akredite edilmek üzere, büyük bir kolaylık olacak abet ile ortak olduğu noktalar var.Re entry permit araştırdığımda gittiğim zaman green card aldıktan sonra alabileceğimi gördüm, ben okul durumum mülakatta sorun yaşatır diye çekiniyorum aslında, o yüzden işlemleri geç yapma şansım olursa öyle yapmayı planlıyorum. Henüz sadece plan,green card olacağının garantisi yok ama plansız da olmuyor 🙂
      Umarım olur da 5 mayıstan sonra daha çok bilgi alırız 🙂

Herkese yorumu için teşekkürler, henüz gidemeyene bol şans orada olanlara da kolaylıklar diliyorum.

money money money
      money money money
    • RE: Amerika'da Berber/Kuafor Olmak

En son berbere gittiğimde 5 dakikadan az sürmüştü, makineyle dızzzt dızzzt tamam, saç yıkama falan yok, ekstra parayla yıkatmak istenilse de öyle bir hizmet yoktu, 35 usd verdim, haliyle 5 te içimden kızarak bahşiş verildi, o gün bugundur kendim evde 3 numara yapıyorum saçlarımı 🙂
      Çok sıradan ve baştan savma amerikada bu işler, tr deki hizmeti alabileceğim düzgün bir berber olsa 50-60 doları bile gözden çıkartacagım ama yok malesef 🙂
      Keşke tr deb daha çok berber arkadaş gelse

Diğer Meslekler içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • RE: J1 vizesi ile extra doordash yapmak

@Claudia-J-Muslu Geri donusunuz icin cok tesekkur ederim!!

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • Amerika'da Obezite (Aşırı Kilo) Problemi

Amerikadaki obezite farkli ulkeler dolasmis biri olarak asiri dikkatimi cekti. Turkiyede sisman buldugum kisiler simdi gozumde igne iplik gibi. heleki ukrayna ve balkanlarla karsilastirildiginda populasyon sismanligi cok ciddi bir sorun gibi gozukuyor. burada yetisen turk tanidiklarda bu duruma uymus gibi gozukmekte. kimsenin de bu konuyu yadirgadigi yok ve degistirme cabasinda oldugu gozukmemekte.

ABD obezite prevalansı 2017-2018'de %42.4 idi. 1999-2000'den 2017-2018'e kadar ABD obezite prevalansı %30,5'ten %42,4'e yükseldi. Aynı zamanda, şiddetli obezite prevalansı %4,7'den %9,2'ye yükseldi. Yanilmiyorsam bu oran 20 yas ustunde yuzde 70 lere yakin.

bu konuya dikkat cekmek icin bu baslik acilmistir.

Sağlık içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • RE: İngilizce'yi nasıl öğrenmeye çalışıyorsunuz?

@toronaga Ben Yavaştan Kurmaya Başladım Şahsen Yanıtınızdan Cesaret Alarak

İngilizce içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • RE: Tek başına gidip sıfırdan başlamak hakkında fikirleriniz nelerdir?

@FreeMen Çok teşekkürler, söylediğin gibi bir yandan heyecan da yaratıyor tabii ki. Mayıs ayında umarım ikimizin de istediği gibi olur ve artık birbirimize orada yardımcı olmak için plan yaparız 🙂

money money money
      money money money
    • RE: Amerika'da Obezite (Aşırı Kilo) Problemi

@freeworld Bende simdilik ailemle oldugum icin saglikli besleniyorum. Fakat durum beni de fast fooda yoneltirse mecburen fazla egzersiz programi gerceklestirerek telafi etmeye calisacagim. Burada dogma buyume yasitim kadin akrabam var, babannem daha fit :D.

Sağlık içinde yayımlandı
      money money money
      money money money

money money money tarafından gönderilen son iletiler

• RE: LLC Vergi Beyanları Hakkında

New Mexico da bir muhasebeci bulup onunla islemlerinizi yaptirin. Birde BOIR yapmadiysaniz, onu da yapmaniz gerekecek.

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • RE: Pennsylvania

@jesus-0 ilana dikkat li incele han bölgede pa nj ye göre tabiki daha ucuz fakat gelir de düşme yaşanacak, 500 dolar kiralar genelde income restiction yada retired insanlar için oluyor, değerlendirmenizi çok yönlü yapın,

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      money money money
      money money money

Biraz once bir yabanci arkadasim ise south caroline a da daha iyi bir ev sahibi olabilirsin ucuza diyor sonrada relax bir calisma temposuna gecilinebilir gibi seyler dedi. Dusunuyorum bakalm

money money money
      money money money

@MySea florida yine amerika gibidir diye dusunuyorum daha cok manyak vs. PR maaslar 4 dolar daha asagisi oldugu soyleniyor ama ben amerikaya gelmeye degil amerikali olmaya karsiyim.abdde Biraz daha take it easy yasamam lazim bunun farkina vardim. Zaman gectiginde senede 10k kenara atmak icin mi hayatimin icine ettim dememek adina bunu dusunmeye basladim.

money money money
      money money money

@MySea yollar konusunda inanilmaz haklisiniz. bunu panin cesitli bolgelerinden olan amerikalilardan da duyuyorum. malumunuz uzere kiralar asiri derece yukseldi goc de edemiyorum. suanki birinci isim rahat masabasi olmasi da etkili. belki iki yillik veri analizi vb derecesi alirsam porto rikoya bile gitmeyi dusunuyorum. PR abd sayildigi icin green card dan vatandaslga gecisi de etkilemiyor.

money money money
      money money money

@jesus-0 pensilvanynin yuzde 35 i bir cesit mental hastalik yada substance use disorder yasiyor. Afyonun kaymagi pensilvanyanin manyagi 🙂 bu tarz egitimler tum kurumlarda onlem icin veriliyor.

money money money
      money money money
    • RE: Amerikan Borsası - Stock market, New York Stock Exhange (NYSE) ve Nasdaq

tesekkurler once aradim bulamamistim. uygun yere tasimaniz iyi olmus.

Emeklilik ve Yatırım içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • Amerikan Borsası - Stock market, New York Stock Exhange (NYSE) ve Nasdaq

Merhabalar bu topiği açtım çünkü türkler vurgunu sever 🙂 ben yatırımı. illa birilerinden güzel fikir çıkar. Ben robinhood kullanıyorum.

Emeklilik ve Yatırım içinde yayımlandı
      money money money
      money money money
    • cr1 vizesi için adjustment of status mü? consular processing mi?

merhabalar, biz 1 ay önce evlendik. eşim abd vatandaşı. evlilik vizesi için başvuracağız fakat sürecin çok uzun olduğunu gördüm. consular processing ile başvursak daha mi kisa sürer. süreci en kısa ve en güvenli şekli ile çözmek istiyoruz.

money money money
      money money money
    • Yoklama Kaçağı Green Card alabilir mi ?

Merhabalar, şuan yoklama kaçağı durumundayım, green cardı kazanmam halinde ABD’ye gitmem konusunda bir engel var mı ?
      Yurt dışına çıkış için bir mahkeme kararı, hakkımda açılmış bit dava olmadıkça bir engel yok deniyor.
      Vize görüşmesinde askerlik belgesi olarak nasıl bir belge sunabilirim?
      Çünkü tecil olmadığı için E-devlet; “en yakın askerlik şubesinine gidiniz” şeklinde bir yazı çıkarıyor.

money money money
      money money money