Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD ile Vize Krizi Çözüldü

Taşındı Gündem
4 3 1.1k 3

Benzer Başlıklar

  • ABD'de süpermarkette katliam

    Gündem
    9
    0 Oy
    9 İleti
    522 Bakış
    stardiumS
    @mikael, içinde söyledi: ABD'de süpermarkette katliam @celica evet alıyor az önce manifestosunun tamamını okudum (180 sayfa) Arap ve Türk ırkını siyahlardan ayırt etmiyor ve öldürülmesi gerektiğini söylüyor islamdan dolayı ( müslüman olmayanlar dahil) aslında çocuk klasik bir USA Nazisi. Europa ırkları hariç geri kalanları hayvan sayıyor Bundan seneler önce ilk abd hayalleri kurarken, ABD'de ırkçılığı araştırırken çok garip bilgilere ulaşma fırsatım oldu Dünya genelinde W.U.N.S adlı bir illegal organizasyon bulunuyor. (Açılımı World union of national socialist's.) Yapı ABD'de kurulmuş bildiğim kadarıyla ve günümüz de hala aktif mi bilmiyorum. Bu illegal ve uluslarası yapı tüm dünya ülkelerinde bulunan nasyonal sosyalist ideolojide ki insanları bir arada tutan bağlayıcı maddeler içeriyor. Bu illegal birlik, -kapitalizm- yıkılına ve "ulus devletler" yaratılana kadar, saldırıların sadece sisteme karşı yapılması gerektiğini söylüyordu. (bir nevi ırkçıları bağlayıcı maddelerle birleştirmek gibi) Türkiyede de bu yapıya üye olan bir görüş vardı (ustpar) ve 2017'de wuns üyesilerdi. Hatta wunsun sitelerinde Turkish National Socialist's Union adı altında bayrakları da yer alıyordu. (Türk bayrağı vardı) Yunanistan ırkçı partisi de bu wuns yapısına üyeydi. Hatta sonrasında (ismi Golden Dawn'dı sanırım) Türkiye'nin bu birlikten çıkarılması gerektiği konusunda wuns'a baskı yaptı. Ustpar bu yapıdan ayrıldı ve Türk ulusal sosyalizmi fikirlerinin bu yapı ile örtüşmediği konusunda bir manifesto yayınladı. O seneler de deli gibi sarmıştım ve bu olayları film izler gibi takip ediyordum. Bu haberi gördükten sonra o aklıma geldi.
  • ABD ordusu 2024'te darbe yapabilir.

    Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    407 Bakış
    denizci10D
    Eğer dv2023 ü kazanırsam kesin darbe olur. Benim olduğum yerde her türlü sıkıntı sorun yaşanır benden demesi
  • ABD sağlık sistemine yük olacak göçmenlere vize engeli

    Gündem
    13
    5 Oy
    13 İleti
    852 Bakış
    saulgoodmanS
    @supermario, içinde söyledi: ABD sağlık sistemine yük olacak göçmenlere vize engeli Bu konular hakkında birkaç sorum olacaktı 1-biz vizemizi ağustos da aldık. ocakta giriş yapıcaz. şimdi bu olay bizi etkiliyormu yoksa ekimden sonra vize alanlar için mi geçerli olacak acaba?? 2-bir diğer merak ettiğim konu bu devletten yardım alanlara vatandaşlık verilmemesi!! sağlık sigortasında obamacare den yaptırınca da devletten yardım aldık sayılıyor mu? 3- son olarak bizim burda eşimle doğa sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortamız var 3-5 ay bunu kullanabiliyor muyuz amerikada acaba? deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim. şimdiden teşekkür ederim Vizenizi aldıysanız sizi etkilemiyor. Obamacare'den yararlandığınız için vatandaşlık alamayacağınıza dair hiçbir resmi açıklama veya karar görmedim. Poliçenizde yurt dışı teminatı yoksa o poliçeden yararlanamazsınız. Amerika'ya gelmeden önce Türkiye'de 3 aylık seyahat sigortası yaptırıp sonra yola çıkabilirsiniz. Burada sağlık sigortası işlemlerini bitirene kadar onunla idare edersiniz. Unutmayın, genellikle sadece çok acil halleri kapsar bu seyahat sigortaları, hasta olmamaya, kaza geçirmemeye çalışın. Verilen bilgi ve tavsiyelerle ilgili sorumluluk kabul edilmez. :)
  • ABD-Turkiye olaylari hakkinda

    Taşındı Gündem
    59
    0 Oy
    59 İleti
    13k Bakış
    jesus christJ
    Artık böyle bir olay yoktur :))) Umarım bu başlık altında tekrar yorum yazmayız herkese bol şans :)))))
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum