Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Evet Soru Basit Aslında GC Kazandıkdan Sonra Forumdaki Tavrınız Ne Olur

    Şahsen Şu Case Number Giriş Günü Felan İlk Bunları Yazardım.


  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • @VolkanU İtici Olduğumu Düşünerek Sildim Özür Dilerim.


  • Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

    kazandım diyemezdim sanırım . bir süre sessiz kalırdım 🙂 biraz zaman geçip herkes sakinleşince case no yazardım sadece. 🙂


  • İmza güncellenir 😎 imojisi konulur.
    DV-2020 postuna da sonuç imzada yazılır 😂
    Sonra forum karış karış tekrar gözden geçirilir 😊 Ds260 form doldurma videoları izlenir 5 10 defa vb şeyler.


  • GC kazandıktan sonra forumla tanıştım. İlk zamanlarım mülakat sürecini tüm detayları okumakla geçmişti. İmzamı çok sonradan güncellemiştim.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    alttaki acıklmamamı silerdım olan var olmayan var. Avrupa ekolunden kristina fantezılerımdenn kopacagımdan baya uzulurdum. Ozellıkle almanya ıle ın a complicated relationship icindeyim. Bulgar vat. için de cok para ve emek harcadım. beklıyorum. Teknocuyken belkı bır vızecı yuzunden nefret edıp countryci oldum 5 sene once. Abd de ısım degısıklıgı yapıp almanyaya gıtmeyı orda calısmayı hayal ederdım.şu ister istemez saracen ısmımın hayatımıngerı kalanını kirletmemesini hayal ederdim titreme usume gelir 72 96 saat neyse uyuyamazdım.Bu sene cıkmayacakemınım


  • Bana Çıkmaz Diyenleri Tek Tek Arayıp Ben Demiştim 🙂 demek olcak...


  • @sinem GC Kazandınız Forumdaki Haliniz Nasıl Olur ? içinde söyledi:

    kazandım diyemezdim sanırım . bir süre sessiz kalırdım 🙂 biraz zaman geçip herkes sakinleşince case no yazardım sadece. 🙂

    Aynen bende kazanamayanlara ayıp olmasın diye bir süre söylemezdim 🙂


  • @Sinem @annecik
    Bence nefis katmadığımız sürece birilerimizin kazandığına üzülmememiz gerekir.
    Mutluluk paylaştıkça çoğalır sözüyle ayıp olacağını düşünmüyorum 🙂 Kendi adımıza üzülüp çıkanlar için sevinmemiz en doğrusu.


  • genelde tum youtuberlar izlenir .. yavastan aileye soylenir .. tum forum sayfalari okunur . whatsapp gc kazananlar grubuna uye olunur . orda kavgalar cikar :)))) . sonra zillow tarzi kiralik ev olan siteler gezilir . tum amerika eyaletleri arastirilir . mulakat gunun gelir vizeyi alirsin .. son akraba ziyaretleri yaparsin . amerikaya gider gorursun ilk 6 ay ben buraya niye geldim lan demekle gecer falan boyle uzar gider :))))))

  • ⭐⭐

    Kazandığımı belirtirim kısa bir mesajla ama büyük bir sevinç gösterinde bulunmam. Malum kazananların onlarca katı kazanamayan olacak. İnsanların hayallerini bir sene daha ertelemek zorunda kaldığını görüp onlar burada üzülürken onların yanında büyük bir sevinç içerisinde olmak doğru değil.

    İmzaya ufak bir güncelleme eklerim çıktı diye.

    Forum dışında önce aileme haber veririm. Zaten onlar beni göndermeye benden bile daha hevesli durumdalar. Oğlum kaç kendini kurtar deyip duruyorlar.

    Case number 25 binin altı gelsin diye dua ederim. DS260 formunu gözlerim kapalı iki elim vücudum bağlı halde bile doldurabilir hale gelene kadar rehberlerini okurum. YouTuberları izlemeye devam ederim. Aklımda iki eyalet var onlar hakkında derinlemesine araştırmaya devam ederim. Ne de olsa yerleşene kadar vakit bol.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @chromium anlaşılan sen forumdaki paketini indirmedin. Haberin yok mu burada hem türkçe hem de ingilizce hazırlanmış hali var başka yerlerde arama
    https://app.box.com/v/yesilkart buyur linki


  • Ben sakin, sessiz ve olmadığım gibi görünmeyen biriyim. Köprüyü geçesiye kadar ayıya dayı pek demeyen biriyim. Mutfakta çalışmak için aşçı başıyla görüşüyorum. "Balık temizlemeyi biliyormusun?" diye sordu. "Evde temizledim ama profesyonel mutfakta hiç temizlemedim, nasıl yapıldığını da hiç görmedim. Gösterin yapıp yapamayacağıma siz karar verin" dedim. Gösterdiler, yaptım işe girdim. Yapmayı bilmediğim bir şeye yaparım hiç demedim. Yaparım deyipte yapamayana çok kızarım. Muhtemelen bu huyda Almanya'da doğup büyümemden kaynaklanıyor. Oranın geç kalmama, işi düzgün bitirme, yere çöp atmama, insanları rahatsız etmeme gibi kemikleşmiş huyları benimsediğimden her ne kadar İzmir de yaşıyor olsam bile buraya bir türlü adepte olamadım. Bu nedenle cidden çok sevineceğimi tahmin ediyorum. Sonra; anneme ve sadece bir iki kişiye söylerim. Onlarda randevu da red yeme durumunda kinayeli laf oturtma çabasında olmayan kişiler olacak. Bir sonraki adımlar için foruma girer. İmzayı yenilerim. Sıradaki adımlar için forumda gerekli bölümlere girerim. Kabul olunca belli bir çevrenin daha haberi olur. Askere giderken de sinus kağıdını aldım. Çarşıya gidip askerde lazım olacak malzemelerimi aldım. Eve geldim bavulumu topladım. Sabah çektim gittim. Gittim geldim kimsenin haberi yoktu. Herkesin haberdar olması anca facebookta yaşadığım yeri güncellediğim de olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @toronaga ret yemen için bayağı bir uğraş vermen gerkiyor. Çünkü yazdıklarına bakılırsa bilinçli ne yaptığını bilen kanunlar altında yaşamış birisi olduğun için tek bir ret yeme seçenek kalıyor oda parasız olursan ki onun için de sana bir süre veriyorlar ya para bul yada amerikada ki yaşamında senin masraflarını karşılayacak sponsor bulmanı istiyorlar. Ondan dolayı bu ret yeme olayından daha fazla sorun olacak bir durum var. Sende benim gibi almanya da doğduğun için doğum kağıdını almak için almanya nüfus müdürlüğüne yazı yazıcaz sen çok daha iyi bilirsin. Konsolosluk üzerinden gönderebiliyormuyuz yoksa mail olarak kabul ediyorlar mı


  • @ayvalik10 doğum kağıdı hakkında bir bilgim yok. 16 yaşından biraz önce en son çıkış yaptığım için. Almanya'lık bir işim yok diye biliyordum. Şimdi araştırınca çıktı. Almanya'ya vize alamam. Ayrıca Almanya'da doğduğum için kalırsa diye vizede sorun çıkartmaları mümkün. Gidip gelebileceğimi sanmıyorum. Konsolosluk üzerinden yapılması muhtemel. O yüzden en hızlı yapılacak işler listesine alacağım bu işlemi.

    Almanya'da doğum maaşı çıktı. Almanya'da doğan çocuklar için veriliyor. Annem kesin dönüş yapmış olduğu halde alıyor. Yanılmıyorsam çocuk başına 20€ veya 40€ olacak. Her ayın başında Ziraat bankasına yatırıyorlar. Başvuruyu her yıl 1 aylığına Alman işçi kurumu Türkiye de işlemler için SSK da bölüm açıyor. Oradan başvurarak alabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @toronaga bana bu mail geldi
    Sehr geehrte/r Frau/Herr Fatih,

    Sie fordern bei uns die Ausstellung einer Geburtsurkunde/Eheurkunde/Sterbeurkunde an. Leider ist das Anforderungschreiben nicht mit Ihrer Unterschrift versehen. Um Ihre Anfrage bearbeiten zu können, bitten wir um eine nochmalige Übersendung einer von Ihnen unterschriebenen Anforderung. Die Urkunde wird dann zusammen mit dem Gebührenbescheid übersandt.
    Auf unserer homepage: www.standesamt.friedrichshafen.de / Urkundenservice mehr: / Geburtsurkunde können Sie unser Antragsformular aufrufen, ausfüllen, ausdrucken, handschriftlich unterschreiben und wieder einscannen und an [email protected] senden.
    Die Urkunde wird dann zusammen mit dem Gebührenbescheid übersandt. Bitte teilen Sie uns hierzu noch Ihre Anschrift mit, da wir die Urkunden nur per Post versenden.
    Mit freundlichen Grüßen
    Elke Veser
    Stadt Friedrichshafen-Standesamt-Adenauerplatz 1

    88045 Friedrichshafen

    Tel: +49 7541 203-2172

    Fax +49 7541 203-2179


Benzer Başlıklar

  • 152
  • 12
  • 183
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum