DV2020 İzmir adayları buraya
-
İzmir den kaç kişiyiz görelim mi? 🖐️
-
biz burdayız
-
Grup buyumeden hemen belirteyim, green card cekilisi hep Izmirlilere cikmiyor :)
-
@crazycells DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
Grup buyumeden hemen belirteyim, green card cekilisi hep Izmirlilere cikmiyor :)
:))))))))))
-
@rüzgar hep oyle derler ya sayin @Rüzgar :) ben arkadaslar yazmadan belirteyim dedim. Sonra konu basligi yanlis anlasilmasin.
Zaten Turkiye'de 3 buyuk sehir var, forumumuzda da sanirim Izmirli arkadaslar diger buyuk sehirli arkadaslardan daha konuskan ve disa donuk oldugundan boyle bir algi olabilir :) Fakat benim gorebildigim Turkiye'den en cok talihli kisi -acik ara farkla- Istanbul'dan cikiyor... Bu hic sasirtici degil tabii ki :) ulkenin ceyregi Istanbul'da, illaki en cok kisi oradan basvuru yapiyordur. Dolayisiyla beklenmeyen bir durum degil :)
-
+1 İzmir :)
-
Göz Göz Göztepe.
:))) -
umarım isteyen herkese çıkar. ruhen gitmeye hazır olan herkese ve madden gitmeye hazır olan herkese. biz nedense bu sene daha çok gitmek ister bulduk kendimizi :) şayet kazanır da gidersek florida eyaletini düşünüyoruz. ya siz?
-
İzmir +1
-
@nilfersev forumdaki genel görüşün aksine ben hep Seattle hayalleri kuruyorum.. =) ama bekar olmam ve orada tanıdık olması dolayısıyla NY da olabilir.. ihtimallerim ülkenin 2 zıt ucu.. =)
-
Biz iş durumuna göre bir seçim yapacağız gibi görünüyor. Umarım aramızdan çok giden olur🙏
-
@hgkd hangi sektör düşünüyorsunuz ?
-
@hayallerabd evet bizde arkadaşlarımız dolayısı ile ilk ny yada nj dedik. Sonra izmirli olarak soğuğa gelemeyiz deniz kum güneş florida olabilir dedik 😇
-
@nilfersev a mı b mi deyip c şıkkını seçmişsiniz.. :) tabi bunlar hep hayal aşamasında takılı kalanlar.. işler gerçekleşme aşamasına geldiğinde hepimiz kendimiz için en iyisini seçmeye çalışacağız.. şansımız bol olsun.. :)
-
@nilfersev eşimde bende biyologuz laboratuvar sektörü yada üniversiteler çalışma alanımız olacak.
-
@hgkd çok güzel bir bölüm. umarım hepimize çıkarda yaşantılarımızı burdan paylaşmaya dewam ederiz
-
Bu ileti silindi! -
@nilfersev teşekkür ederim. Pek çom güzel haber alacağız umuyorum.
-
izmirde yaşamıyoruz ama gönlümüz izmirli :)
askerliğimde orda idi 2006-2007 yıllarında :) -
izmir'de olan herkese geçmişler olsun.Allah daha beterini vermesin...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum