Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Programmer Rica ederim! Faydasi olursa, ne mutlu bana 😉 Ben bu forumda paylastigim bilgilerin buyuk bir cogunlugunu yasayarak, tecrube ederek elde ettim, ogrendim. Geriye kalanini da arastirarak ve sorarak..

• ⭐⭐⭐

@MySea Valla daha ne olsun. Zaman kazandırıyorsunuz. Siz tecrübe etmek zorunda kaldınız. Biz ise sizin tecrübelerinizden faydalanıyoruz. Bu anlattıklarınız inşallah olmaz da hani karşılaştığımızda zarar görmekten koruyacak. Çok teşekkür ederim.

• @Ferhat-Pasha Güncel durumu paylaşmak istiyorum aynı durumda olanlar olacaktır illaki. Permit dediğimiz yani learner's license ile sigorta alın ama internetten değil cepten arayıp alın. Türk ehliyetinizin olması fiyatı düşürüyor. 6 aylık için 570 falan ödedim sadece total premium. Heicodan yaptırdım.

• @Ferhat-Pasha Kusura bakmayın hocam geç gördüm. Normalde evet alınması gerekiyor. Ben baya zorlanmıştım, birçok firma yapmıyordu yabancı ehliyete. Bu arada burada yazan fıyatlar gerçekten iyi, bana neredeyse aylık 230-250 dolar fiyat çıkıyor ve en düşük coveragelar ile.

• Premiumu degistirdim, fakat onceki firma kalan bakiyenin odenmesi gerektigine email gonderdi? Bu ucreti odemek zorundamiyiz?

• @portl Normal sigorta suresinin sonunda degistirdiyseniz, kalan miktari odemeniz gerekiyor.

Normal suresi bitmeden degistirdiyseniz, degisiklik tarihine kadar olan miktari odersiniz. Geriye kalan sure iptal olur. Fazla odemisseniz, iade ederler.

• @MySea Sigorta sirketini aradim odemenin alinmadigini soylediler, odemeyi yaptim. Bu durumda yinede onceki firmaya odeme yapilmasi gereklimi?

• @portl Onceki sigortanin suresi dolmusmuydu? Normalde, websitelerinde kendi hesabiniza girip, kalan miktari ve/veya iptal sonrasi islemleri gorebilirsiniz.

• Merhabalar, turist olarak araç aldigimizda min.odeyecegimiz sigorta masrafı ne kadar olur? Herhangi bir şeye göre değişiklik gösterir mi?

• @mexido

.

• @MySea, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası

@mexido

.

Teşekkürler hcam inceleyeceğim. 😊

• merhabalar, yaklasik 9 aydir Brooklyn, NY'da yasiyorum. Ilk arabamizi almayi dusunuyoruz, bulundugumuz bolge nufusu fazla ve kaza orani yuksek bir bolge bu yuzden on arastirmalarima gore ortalama $30.000 dolarlik bir araca icin yaklasik $700-$900 arasi aylik sigorta odemesi cikiyor. Bu rakamlar sizce normal midir, bu bolge icin sigorta sirketi onerisi olan var midir, tesekkurler simdiden.

• @ipeke, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası

merhabalar, yaklasik 9 aydir Brooklyn, NY'da yasiyorum. Ilk arabamizi almayi dusunuyoruz, bulundugumuz bolge nufusu fazla ve kaza orani yuksek bir bolge bu yuzden on arastirmalarima gore ortalama $30.000 dolarlik bir araca icin yaklasik $700-$900 arasi aylik sigorta odemesi cikiyor. Bu rakamlar sizce normal midir, bu bolge icin sigorta sirketi onerisi olan var midir, tesekkurler simdiden.

6 aylik olmasi lazim o rakamlarin. Tekrar kontrol edin. State Farm'i tavsiye ederim.

• Yeni geldik 0 geçmiş sadece TR ehliyeti ile 0 km aldığımız/kullandığımız 🙂 arabaya (araç lease)

• Progressive den 6 aylık 1100 dolar vereceğiz. Yerimiz Houston
    • 2 sürücü kayıtlı.
    • Aracın MSRP si 52K
    • Kapsamda aşağıdaki gibi.

image.png

• @TMG henuz araci almadim ama sigorta firmalarinin siteleri uzerinden bir fiyat aldim geneli bu araliklarda quote verdi hatta Geico aylik $1400 cikardi tabi araci aldiktan sonra daha gercekci fiyat teklifleri oldur diye tahmin ediyorum. en azindan buradaki arkadaslardan bu sartlarda sigorta araligi ne olmali bir fikir almak istedim degerlendirmek acisindan. tahmini olan arkadaslar da yazarsa cok sevinirim

• @TMG evet arada ucurum var. araci aldigimda sigorta tekliflerini degerlendirmek icin tekrardan bu yazismayi canlandiriyor olurum 🙂

• Yakinda Road test'e girecegim. Nasil sigorta alabilirim? Sanirim ehliyeti olmayan birisi adina sigorta yaptirilmiyor?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |