Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Araba Sigortası

Ehliyet ve Araba
351 103 38.9k 102

Benzer Başlıklar

• ABD icinde ikamet adresi degisiminin araba sigortasina etkisi

Ehliyet ve Araba
    1
    1 Oy
    1 İleti
    202 Bakış
    hasbelkaderH
    Asagidaki linkte guzel bir tool yapmislar. Bir ayni eyalette ya da farkli eyaletlerde farkli townlar arasindaki farklari gorebilirsiniz. Mevcut sigortanizin ne kadar oldugunu, yeni ve eski adresinizin zip kodlarini giriyorsunuz, ona gore yaklasik sonuc veriyor. Kontrol ettim. Benim ikamet degistirmelerimde dogru sonuc verdi. https://www.carinsurance.com/Articles/will-my-insurance-go-up-if-i-move.aspx Eyalet bazinda ortalama araba sigorta fiyatlari ve istatistikleri de bu linkte. https://www.carinsurance.com/calculators/average-car-insurance-rates.aspx
  • Ödenmemiş Trafik Cezasını ABD Dışındayken Ödemek

Taşındı Ehliyet ve Araba
    4
    1 Oy
    4 İleti
    920 Bakış
    Y
    Merhaba, daha önce benzer başlık buldum ama sorumun cevabını orda alamadım özür dilerim. Work And Travel ile bu sene Amerikaya geldim ve NJ ID’isi çıkartmıştım, NJ ID’m ile New Yorkta speeding ticket yedim. Ben Türkiyeye döneceğim ve ceza +200$ bu yüzden ödemek istemiyorum. Bu ceza Türkiyede bana sorun çıkartır mı ? Veya bir gün geri gelmek istersem ne olur ? Court planlamak istediğimde 2023 Ağustosa tarih veriyor, o tarihte zaten burda olamam. Ne gibi bir şey önerirsiniz ? Teşekkür ederim ilginiz için.
  • Statu Degistirirken Araba Kullanimi

Taşındı Ehliyet ve Araba
    22
    0 Oy
    22 İleti
    2k Bakış
    kirikK
    @arnblt Heheheh peki cok tesekkur ederim tekrardan :) Biraz rahatladim, bazen de risk almam gerekiyor sanirim :)
  • ABD'de farklı olan trafik kuralları

Ehliyet ve Araba
    71
    0 Oy
    71 İleti
    10k Bakış
    RedbeardR
    @ayvalik10 abi çok teşekkürler...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k