Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 uygulamayı kurdum, çok teşekkür ederim.

• @ATS16, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@yenidunya35

Uygulamadan da takip edebilirsiniz, permanent resident kartların basımı talihlinin şansına, giriş esnasında işlemlerinizi yapan memurun kabiliyetine ve dosyanız USCIS’e transfer edildikten sonraki işlem hızına göre 3-6 hafta arasında değişebiliyor.

Telefonunuza Case Tracker for USCIS & NVC uygulamasını indirerek ve her bir aile üyesinin IOE numarasını bu uygulamaya girerek takip edebilirsiniz.

Uygulama içerisindeyken aşağıya doğru çektikçe refresh yapacaktır, süreciniz ilerledikçe aşağıda görebileceğiniz hareketleri sizde kendi hareketlerinizde görmeniz muhtemel.

c1985c2c-a9a7-4b0a-acaf-0ae708a42f76-image.jpeg

İlk giriş yaptığınız 7 Mayıs 2025 tarihi itibariyle 90 gün içerisinde bir güncelleme olmaz veya kartınız verdiğiniz adrese gelmez ise USCIS online hesabınızdan veya size en yakın USCIS ofisine giderek akibetini araştırabilirsiniz. Bol şans!

Hocam merhaba, ben 14 Subat tarihinde Amerika'ya giris yaptim. Fotograf cekimi icin tekrar USCIS e cagrildim ve 10 Mart tarihinde USCIS te tekrar fotograf cekildi. Cekildikten birkac gun sonra USCIS ekranda 10 Mart tarihli islemim gorunmeye basladi ve aradan 65 gun oldu ve halen ayni ekran. Forumdan vs tanistigim bircik kisi genelde 1.5-2 ayda gelmis. 6 haftadan sonra USCIS e sorabilirsin diyorlar, nereden sorabilirim ? Tesekkurler.

ScreenShot Tool -20250515153917.png

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar

Parmak izi verdiğiniz tarih olan 10.03.25 itibariyle 90 gün sure tekrar başladı. 90 gün sonunda yine ulaşmaz ise 800-375-5283 (TTY 800-767-1833) telefon numarasından Pazartesi ile Cuma günü arasında 8am - 8pm (eastern time) ulaşmaya deneyebilirsiniz veya size en yakın USCİS ofis ile irtibata geçebilirsiniz. Bol şans ve sabırlar 🍀

• @hDundar aynı durumdayım canlı yardıma sordum 90 gün bekleyin dedi

• @sevdemimi, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@hDundar aynı durumdayım canlı yardıma sordum 90 gün bekleyin dedi

Tesekkurler, canli yardima nereden baglandiniz ? USCIS sitesinde bulamiyorum, Receipt Number' i da kabul etmiyor.

ScreenShot Tool -20250516134701.png

• @hDundar bu bölüm sanırım kart basılmadığı için çalışmaz. Uscis ana sayfada sanal chat emma var oradan canlı sohbete bağlıyor

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 

• Selam arkadaslar, USCIS fotograf cektirmemden 73 gun sonra bugun kontrol ekranimda bilgi degisti: "Card Is Being Produced" yaziyor. Bir arkadas ayni ekrani 21 Nisan'da gordugunu ve halen kartinin gelmedigini soyledi. Bu surecte mi uzun suruyor ?

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar

Aşamalar received fee > producing new card > mailed your new card > delivered to your address.

Producing ile delivered arasındaki geçen ortalama süre yaklaşık 7-10 gun arası posta adresinizde veya teslimatta bir gecikme yaşanmaz ise.

• @ATS16, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@hDundar

Aşamalar received fee > producing new card > mailed your new card > delivered to your address.

Producing ile delivered arasındaki geçen ortalama süre yaklaşık 7-10 gun arası posta adresinizde veya teslimatta bir gecikme yaşanmaz ise.

Hocam dun kargoya verildi olarak guncellendi, USPS ile ama kargo takip numarasi yazmiyor, UNAVAILABLE yaziyor. Takip edilmiyor mu ? Tesekkurler

gcc.png

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar

Hayır takip edilemiyor. USPS Informed Delivery kaydınız var ise adresiniz için, gelecek bildirimlerden takip edebilirsiniz.

• ben ülkeye girmeden 19 nisanda ödeme yaptım nerdeyde 13 gün sonrada 1 ay olacak gireli hala fee ödemesini gösteriyor.

• ⭐⭐⭐⭐

• @ATS16 ilk girdiğim adres miamideydi ancak Austine taşınacağım. İlk girişimi Miami yapacağım ancak ev adresi Austin olacak Miamideki memura austinin adresini verebilir miyim ?

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34

Vizenizi almışsınız, imzanızı güncelleyebilir misiniz?

Miami’de verdiğiniz adresteki arkadaşınız düzenli olarak postasını kontrol edebiliyorsa adres değişikliği yapmamanızı tavsiye ederim, olası gecikmeleri/aksaklıkları engellersiniz. Arkadaşınız kartlarınızı tesli alır ve size Austin’e gönderir.

İllaki değiştirmek istiyorum diyorsanız, Miami’den ABD’ye giriş esnasında Austin veya ABD içerisindeki herhangi bir adrese değişiklik yapabilirsiniz.

• @ATS16 gönderebilecek durumda değil kendisi o yüzden değiştirmek zorundayım. Bir şey olmuyor yani değiştirirken teşekkür ederim.

İmza konusunda : değiştiremiyorum sürekli error alıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 girişte memura yeni adresi beyan ederek istediğiniz adrese değişikliğini yapabilirsiniz. Bazı memurlar giriş esnasındaki yoğunluk nedeniyle değişiklik işlemini yapmayarak sizin kendinizin USCİS hesabından adres değişikliğini yapmanızı da isteyebiliyor.

• Selamlar, USCIS green card DV ödemesi yaparken önce "create account" diyip onun üzerinden mi ödemek gerekiyor? Çünkü sitenin yönlendirmesine bakarsak direkt hesap açmadan ödeme ekranına yönlendiriyor.

Hesap aç diyince ise her bir hesap bir kişiye aittir diyor. Ben o açtığım hesaptan eşim için de USCIS ödersem sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Aylin-Artu mülakatınız gerçekleşti mi ve göçmen vizelerinizin basılı olduğu pasaportları teslim aldınız mı?

• Arkadaslar green cardim sonunda ulasti. 14 Subat tarihinde LAX' ten giris yapmistim ve tekrar USCIS'e cagirmislardi, San Diego'da 10 Mart tarihinde USCIS'e giderek fotograf cektirdim ve green cardim 2 gun once 4 Haziran'da tarafima ulasti. Bu arada green cardi ilk defa goruyorum bayagi bir guvenlik onlemli ve havali da bir tipi var 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar being produced bildiriminden sonra 12.gunde (8 is gününde) gelmiş, hayırlı olsun. Güle güle kullanın 😉

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |