merhaba, şu anda oturumsuz olarak kcc aracılığıyla dosya taşıyan arkadaşlar var fakat merak ettiğim mülakat aşamasında oturum görmek isteyebilirler mi? bu yöntemin bir riski olur mu sürece ?
Aylin Artu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba,
Current olmadan KCC İle dosya taşıma talebinde bulunabilir miyim? başka bir ülkede oturum sahibi değilim.
Aylin Artu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
@Manushaqe çok teşekkürler. Bir süre daha bekleyelim o halde.
-
@begumm biz de aynı şekilde Dulles'tan giriş yaptık. size SSN için ayrıca bir şey söylediler mi ?
-
merhabalar, dün itibari ile ABD'ye ilk girişi yapmış bulunuyoruz. Kontroller oldukça hızlı oldu, sarı zarfları teslim alıp açtı. Bunların sisteme girişini yapacağım dedi. Fakat SSN ile alakalı "SSN kartlarımız otomatik olarak belirttiğimiz adrese gelecek değil mi?" diye sorduğumda, hayır sizin gidip SSN ofise başvurmanız gerekiyor dedi gümrük polisi. Biz burdan sadece green card gönderiyoruz belirttiğiniz adrese o da 8 ayı da bulabilir dedi. Ds260'ta SSN istiyorum diye de işaretlemiştik halbuki. Okuduğumuz deneyimlerde de genelde 1-2 hafta içerisinde ayrıca başvurmadan otomatik geliyor diye biliyorduk.
Bu prosedür mü değişti yoksa girişte yanlış bir yönlendirme mi oldu bilgisi olan var mıdır acaba?
-
RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Selamlar, USCIS green card DV ödemesi yaparken önce "create account" diyip onun üzerinden mi ödemek gerekiyor? Çünkü sitenin yönlendirmesine bakarsak direkt hesap açmadan ödeme ekranına yönlendiriyor.
Hesap aç diyince ise her bir hesap bir kişiye aittir diyor. Ben o açtığım hesaptan eşim için de USCIS ödersem sorun olur mu ?
-
@pnarr merhaba, bu yazıyı nerde gördünüz acaba link atabilir misiniz rica etsem ?
-
@Koray85 oturum görmek isteyebilirler ve mülakat alınmış olsa bile konsolosluklar iptal etme yetkilerine sahipler. Ben de aynı soruyu bir kaç gün önce sormuştum.
-
merhaba, şu anda oturumsuz olarak kcc aracılığıyla dosya taşıyan arkadaşlar var fakat merak ettiğim mülakat aşamasında oturum görmek isteyebilirler mi? bu yöntemin bir riski olur mu sürece ?
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba, Bu sene Viyana harici başka bir ülkeden dosya taşıma için olumlu dönüş alan oldu mu diye merak ettim?
-
Merhaba,
Current olmadan KCC İle dosya taşıma talebinde bulunabilir miyim? başka bir ülkede oturum sahibi değilim. -
@gucarslan teşekkür ederim. Ankara ya da başka konsoloslukta da mülakat tarihi mailinden sonra işlem yaptırmalıyız değil mi ?