Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yenidunya35

Bir önceki sayfada @falcon-1 USCIS fee güncel ücretin USD 235 olduğunu paylaşmisti, bu yeni ücret 01.04.24 itibariyle güncellenmişti. Sürecinizde bol şans 🍀

https://yesilkartforum.com/forum/post/475210

• Bu konu başlığında istenilen adres kısmına türkiye adresi yazılacağı söylenmiş fakat uscis sitesinde boş bırakılabilceği de yazıyordu ben de boş bırakıp devam ettim. Sizce geri dönüp tr adresimi yazmalı mıyım?

• Bu ileti silindi!

• Merhaba, eğer bu konu konusuldu ise kusura bakmayın inanın okumak için ne zamanım ne de enerjım var.. uscis fee oderken kredı kartından komısyon kesıyor mu bankalar bu durumu yasayan bılen var mıdır? konsoloslukta kredı kartından garantı bankası 2000 tl fazladan para cekmıstı tekrar aynı durumu yasamak ıstemıyoruz ona gore debıtten yapacagım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Zeynep-Nar

İşlemi yapmadan önce bankanız çağrı merkezi ile görüşerek kredi kartınızın dövizli işlemlere açık olmasını talep ederek en az kur farkından etkilenebilirsiniz. Siz söyledikten sonra kontrol ettim, USCIS fee ödediğim tarihte TCMB döviz satış kuru 30.26 iken USCİS fee’yi ödediğim işlem günü kredi kartımdan 31.90 ile işlem yapılmış. Kredi kartı ile ilerlemenizi tavsiye ederim, tercih sizin.

• 220 dolara zam mı geledi benim sistemde 235 yazıyor

• @finalhope teşekkür ederim sağolun

• Bir sorum daha olacak güncel adres olacak Türkiye'deki adresimizi mi yazıcaz yoksa ABD deki gideceğimiz adresimizin adresini mi yazcaz ve Türkiye kredi kartıyla ödeme yapılıyor mu

• ⭐⭐⭐⭐

@yasmin982

https://yesilkartforum.com/forum/post/21359

TR kartiniz yurtdışı harcama işlemlere açıksa ödeme yapabilirsiniz.

• @ATS16 ben linkten adres kısmını anlamadım benim Türkiye'deki adresimi mi gireceğiz şimdi ödeme abdden olcak ama adresim Türkiye yi mi yazcaz boş geçebiliyor muyuz

• ⭐⭐⭐⭐

@yasmin982 ödemeyi yapacak olan kart sahibinin mevcuttaki adresi yazılacak.

• @ATS16 O zaman email adresine de onunki yazılacak doğru mu anladım

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

• Merhaba aşağıdaki linki tıkladığımda erişim engelledi yazısı çıkıyor böyle bir şeyle karşılaşan varmı
    https://my.uscis.gov/uscis-immigrant-fee

• ⭐⭐⭐⭐

@Beyrutt ödeme için aşağıdaki linki dener misiniz? TR’den erişim engeli yaşıyor olabilirsiniz, VPN kullanabilirsiniz.

• @ATS16 teşekkür ederim gönderdiğiniz likn açtı

• Merhabalar. Sağ salim ABD'ye giriş yaptık. Bekleme süreci başladı. Ancak kafamı kurcalayan bir durum var. USCİS sistemine kayıt oldum, ancak mailim kayitli görünmüyor. Bununla birlikte ödeme ekranında karşıma çıkan IOE ile baslayan sayılar elimde mevcut. Durumu kontrol ettiğimde ise kontrol sayfasında ödemenin 6 Nisan'da yapıldığı görülüyor, greencardlarin basilacagi vs yazıyor. Sorun nedir? Ne yapmam gerekir? Bir noktada yanlış yaptığım bir yer var ama çözemedim.

• @yenidunya35, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Merhabalar. Sağ salim ABD'ye giriş yaptık. Bekleme süreci başladı. Ancak kafamı kurcalayan bir durum var. USCİS sistemine kayıt oldum, ancak mailim kayitli görünmüyor. Bununla birlikte ödeme ekranında karşıma çıkan IOE ile baslayan sayılar elimde mevcut. Durumu kontrol ettiğimde ise kontrol sayfasında ödemenin 6 Nisan'da yapıldığı görülüyor, greencardlarin basilacagi vs yazıyor. Sorun nedir? Ne yapmam gerekir? Bir noktada yanlış yaptığım bir yer var ama çözemedim.

Merhaba, simdilik hicbir yapmaniz gerekmiyor. Su an “payment recieved” yazmasi normal. Kart basim asamasina gecince ekranda “card is being produced” sonrasinda size gonderildiginde de “card was mailed” gibi yazilar goreceksiniz. Toplam sure 6-8 haftayi bulabiliyor. 3-4 haftada da SSN ulasir.

• ⭐⭐⭐⭐

@yenidunya35

Uygulamadan da takip edebilirsiniz, permanent resident kartların basımı talihlinin şansına, giriş esnasında işlemlerinizi yapan memurun kabiliyetine ve dosyanız USCIS’e transfer edildikten sonraki işlem hızına göre 3-6 hafta arasında değişebiliyor.

Telefonunuza Case Tracker for USCIS & NVC uygulamasını indirerek ve her bir aile üyesinin IOE numarasını bu uygulamaya girerek takip edebilirsiniz.

Uygulama içerisindeyken aşağıya doğru çektikçe refresh yapacaktır, süreciniz ilerledikçe aşağıda görebileceğiniz hareketleri sizde kendi hareketlerinizde görmeniz muhtemel.

c1985c2c-a9a7-4b0a-acaf-0ae708a42f76-image.jpeg

İlk giriş yaptığınız 7 Mayıs 2025 tarihi itibariyle 90 gün içerisinde bir güncelleme olmaz veya kartınız verdiğiniz adrese gelmez ise USCIS online hesabınızdan veya size en yakın USCIS ofisine giderek akibetini araştırabilirsiniz. Bol şans!

• @deebee cevabınız için çok teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |