Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
@sametbelli kendi sektörümden örnek vereyim araba satıyorum ve çalışma saatlerim uzun :) 830 -21 çoğu zaman.. sistem seni buna itiyor.
-
San Francisco - tek kisi
Kira: $3500 (Studyo)
Telefon: $85
Elektrik: $30
Arac sigortasi: $130
Yakit: $50
Yeme icme: $1000
Market: $500 -
@razorjimmy $3500 kira mı? Vallahi sen verirken benim içim sızladı. Tanrı yardımcın olsun.
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@razorjimmy $3500 kira mı? Vallahi sen verirken benim içim sızladı. Tanrı yardımcın olsun.
Houston'da bu paraya Topkapi Sarayi buyuklugunde malikane kiralarsiniz :)
-
Kiradan daha çok, 'Yeme içme' ve 'Market' kısmına takıldım.
500$ dolar markete verip de yeme içmeye 1000$ dolar vermek biraz tuhaf geldi bana. Tabiki istediğini yer ve içer, bize soracak hali yok :) -
@crazycells rica etsem mülakat ile ilgili postları ilgili başlığa taşıyabilir misiniz? Uygun görürseniz taşıdıktan sonra benim bu mesajımı da silebilirsiniz konunun temiz kalması adına.
-
@ayvalik10 kusura bakmayın forumda yeniyim başlarda düzene girene kadar delivery işini düşünüyorum
@Nothing-Man detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim
-
@ferhatcb, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@ayvalik10 kusura bakmayın forumda yeniyim başlarda düzene girene kadar delivery işini düşünüyorum
@Nothing-Man detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim
suradan devam edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
-
@smesut, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@MySea
ilk mesaja eklenmiştir.bilgiler için teşekkür ederim. 👍
Rica ederim ☺
-
@razorjimmy
ilk mesaja eklenmiştir.
bilgiler için teşekkür ederim. -
Dikkatimi çekti umarım faydası olur.
https://www.bls.gov/
https://www.zippia.com/advice/machinist-salary-by-state/
https://www.zippia.com/advice/ -
Siz boyle diyince kulaga pahali geliyor tabi :) Burda yasamaya baslayinca onceden kulaga inanilmaz gelen maliyetler normallesmeye basliyor sanirim. San Francisco'da 1 oda evlerin ortalama kirasi $3700. Bu ortalamaya kotu evler de dahil.
@knnrn, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Houston'da bu paraya Topkapi Sarayi buyuklugunde malikane kiralarsiniz :)
Uzmeyin beni :)
@heyee, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Kiradan daha çok, 'Yeme içme' ve 'Market' kısmına takıldım.
500$ dolar markete verip de yeme içmeye 1000$ dolar vermek biraz tuhaf geldi bana. Tabiki istediğini yer ve içer, bize soracak hali yok :)Keske bunlarla kurtarabiliyor olsam..
-
Amerika'da yaşam hakkında bir sorum var, Orada Türklerin kurduğu sivil toplum örgütleri(türk toplulukları) aradığım zaman google çıkıyor?
Peki ne kadar başarılılar, veya bir amaca hizmet ediyor mu? politik bir gücü var mı ? Siz yaşayanların bir teması bulundu mu bu gibi birlikler ile ? -
@Nothing-Man dallas icin konusuyorum buyuk bir kismi bos beles.. kimse kimseyi tanimaz yardim etmez. kimse de yardim beklemiyor. aslinda yazacak cok sey var.. ama yazmayayim :)
-
@kivo yazın lütfen, bilgilenelim
-
@Muhtaradana bildigin kendine musluman beyaz turkler :) burada dernek kurmuslar. cinlilerin hintlilerin dernekleri yeni gelene en kotu danisman oluyor. bizimkiler yanlarina yaklastirmaz :) bu sitenin @crazycells
ali cihan in kiymetini bilelim. gercekten amerikada yeni baslayanlar icin bir nimet -
@kivo sizin gibi yardım etmeye gönüllü kişiler çok mu az, sizler bir başlangıç yapsanız
-
@Muhtaradana ali cihan in bilgisi dahilinde bizim bir whatsapp grubumuz var. oradan haberlesip bir cok konuda yardimlasiyoruz. tabiki de oncelik forum
-
@kivo tebrik ederim, en azından bir başlangıç olması sevindirici bir haber, ileride bu işler dahada profesyonelleşir umarım
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@kivo sizin gibi yardım etmeye gönüllü kişiler çok mu az, sizler bir başlangıç yapsanız
bunu tek basina ya da birkac kisiyle basarmak oldukca zor :) ancak orgutlu bir olusumla basarili olabilecek bir fikir.
Zaten yeteri kalabaliga ulastiktan sonra, forumun da evrilmesini istedigimiz olusum bu olacak. Su an icin her sey planlara gore ilerliyor onu soyleyebilirim; ama boyle bir girisim icin biraz erken maalesef :) fakat zamani gelince olacak :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum