Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • teşekkürler sevgili @Yunus-Tilki ve @ayvalik10


  • Evet öyleymiş maalesef. Submit'i tıklayınca sistemden atıyor ve sayfa görüntülenemiyor uyarısı veriyor. Sistemden attığı için de işlemi tamamlayamamış oluyor. Bir an acaba işlemi tamamlayıp mı sistemi kapatıyor diye kararsız kaldık ama bir daha denediğimizde öyle olmadığını öğrenmiş olduk. Sizlere de bilgi için teşekkür ederiz.


  • Dün akşam biz de eşimle başvuru formunu doldurmaya çalışırken, ilk önce DV LOTTERY sayfasını görüntüleyemiyordu, sonra ilk sayfa bittiğinde ikinci sayfaya geçirmiyordu, yine sayfa görüntülenemiyor diyordu, sayfayı tamamen kapatıp tekrar açtık formu doldurduk en son submit'i tıklama aşamasında yine sayfa görüntülenemiyor uyarısı verdi ve birkaç kez daha submit'i tıkladık ve aynı hatayı verdi. Son sayfanın son kısmında, formu doldurmak için 30 dakika gibi bir bilgilendirme farketti eşim. Bizim hatamız dikkatli yazalım ve bi daha bi daha kontrol edelim derken bir başvuruyu onlara göre uzun sürede tamamlamakmış. Formu hızlı şekilde doldurarak tamamlayınca ilk tıklamada kabul etti ve confirmation number verdi. Anladık ki formu hızlı doldurmak lazımmış.


  • merhaba @crazycells

    gc başvurusu yaparken , tüm bilgileri doldurdum. submit e bastım. bir anda bağlantı sıfırlandı sayfası geldi.

    bende baştan tekrar bilgileri doldurup tekrar submit yaptım bu sefer success sayfası geldi. yaptığım şey doğru mu? yoksa tekrar yapmamalı mıydım?


  • @crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    me university courses

    efendım az once bıometrık fotograflarımızı cektırıp geldık ve hemen tarayıcı vasıtası ıle pc ye aktardık ama bır turlu ıstenılen olculere getıremedık.. !20191008_150236.jpg bu sekılde oluyor ve kabul edılmıyor. nasıl bır yol ızlememem gerekıcek ?


  • @freedom Eğer confirmation number verdiyse işlemi tamamlamışsınız demektir. O numarayı mayıs ayında çekiliş sonuçları açıklanana kadar saklayın, muhafaza edin çünkü çekiliş sonucunu o numarayı girerek görebileceksiniz. Sistem size o numarayı vermişse bir kez başvuru yapmış oluyorsunuz. Aynı kişi adına ikinci kez başvuru yaparsanız elenme sebebi oluyor diye biliyorum..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @freedom, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    merhaba @crazycells

    gc başvurusu yaparken , tüm bilgileri doldurdum. submit e bastım. bir anda bağlantı sıfırlandı sayfası geldi.

    bende baştan tekrar bilgileri doldurup tekrar submit yaptım bu sefer success sayfası geldi. yaptığım şey doğru mu? yoksa tekrar yapmamalı mıydım?

    Dogru yapmissiniz. Yesil success yazisinizi gormediginiz surece basvurunuz yapilmamis demektir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Elvis-Lider-Kanbur biyometrik fotograf kullanmamalisiniz, normal fotograf kullanmalisiniz. Biyometrik fotograflarin kaliplari buyuk oldugundan ayarlamaniz mumkun olmaz.


  • @Elvis-Lider-Kanbur Biometrik fotoğraf pasaportunuz için olan fotoğraf ve ölçüleri Amerika Vizesi için olan fotoğraftan farklı. Amerika vizesi için fotoğraf çektirip koyarsanız sorun yaşamazsınız ve sıfır makyaj olmalı, saçlar kulakları ve yüzü kapatmamalı. Biz öyle yaptık ve fotoğrafla ilgili herhangi bir sorun yaşamadık.
    Bu gösterdiğiniz fotoğraf Türkiye Cumhuriyeti Pasaportuna bile uygun değil aslında ama pasaport için yine de kabul eder mi Nüfus Müdürlüğü bilemiyorum. Biz pasaport için uygun fotoğrafı Nüfus Müdürlüğünden sormuştuk, bize söylendiği gibi çektirmiştik. Bayanlar için makyaz, takı ve saçlar dikkat edilmesi gereken hususlar diye biliyorum ama tercih sizin tabiki.


  • Arkadaşlar merhaba bu gece eşim ve ben başvurularımızı yaptık ancak söyle bi sıkıntı oluştu. Başvuru yaparken city/ town yerine ilce yazilacakti digerine de il ancak sistem bu şekilde kabul etmedi. Bizde tersini yaptık o zaman kabul etti sizce elenme gibi bir durum söz konusu olur mu? Tesrkkurler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Elvis-Lider-Kanbur resim için klasik vesikalık çekildikten sonra linkin ilk iletisini okuyun yaparsanız cuk diye oturur bebek oyuncağı
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek/2


  • Eşimin pasaportu üzerinde evlenmeden önceki kızlık soyisimi var başvuruda elenme veya çıkar ise konsoloslukta elenme sebebi olurmu.


  • @Engin-Çalar Eğer yenileme şansınız var yenileyip başvuru yapın daha sağlıklı olur yenileme yapamazsanız kazandığınız taktirde bunu belirtmeniz gerekecek direk elenme sebebi yok

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @egeada, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Arkadaşlar merhaba bu gece eşim ve ben başvurularımızı yaptık ancak söyle bi sıkıntı oluştu. Başvuru yaparken city/ town yerine ilce yazilacakti digerine de il ancak sistem bu şekilde kabul etmedi. Bizde tersini yaptık o zaman kabul etti sizce elenme gibi bir durum söz konusu olur mu? Tesrkkurler

    birinde yazarken yanlis karakter kullanmissiniz, digerinde kullanmamissinizdir. Sistem isimleri algilayip karar veremez. Dolayisiyla bundan dolayi sizi eleyemez.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Engin-Çalar, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Eşimin pasaportu üzerinde evlenmeden önceki kızlık soyisimi var başvuruda elenme veya çıkar ise konsoloslukta elenme sebebi olurmu.

    neden eleneceksiniz? tam anlayamadim. Eger guncellemediginiz icin eleneceginizi dusunuyorsaniz, o zaman siz de guncellersiniz 🙂


  • @crazycells teşekkür ederim cevabınız icin ama tam anlayamadım açıklamanızı. Aslında söyle oldu ilçe yerine İzmir il yerine Karşıyaka yazmış olduk ikimizde ve bu şekilde başvuru kabul edildi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @egeada, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    @crazycells teşekkür ederim cevabınız icin ama tam anlayamadım açıklamanızı. Aslında söyle oldu ilçe yerine İzmir il yerine Karşıyaka yazmış olduk ikimizde ve bu şekilde başvuru kabul edildi

    Eger dogru yazsaydiniz tersi de kabul edilirdi, harflerde hata yapmissiniz yazarken, ya da uygun olmayan bir karakteri yanlislikla eklemissiniz (ozellikle İ ı veya ş sorun cikarmis olabilir). Sistem isimleri algilayip ona gore kabul etmemezlik yapmiyor, karakterlere odaklaniyor sadece, eger uygun olmayan karakter varsa hata veriyor. Uygun olmayan karakter yoksa hata vermiyor.

    Dolayisiyla sizin ilk yorumunuzun alt fikri ( A-B seklinde yazinca olmadi, ama B-A seklinde yazinca oldu fikri) dogru degil. Sadece bunu vurgulamak icin aciklamayi yazdim 🙂 Foruma "formun sadece bir dogru doldurma sekli var" fikri yerlesmesin diye yani 🙂


  • @crazycells tamam şimdi anladim☺️ Peki bu durumda siz bizi kandırdınız maalesef sizi eliyoruz derler mi acabaa😊


  • @egeada bu elenme sebebi olmaz bol şans


  • @Yunus-Tilki teşekkür ederim😊


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum