• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Yunus Tilki
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 240
    • En İyi 86
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Yunus Tilki

@Yunus Tilki

Bilgi paylaşınca güzel.

127
    İtibar
    76
    Profil Görüntülemeleri
    240
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Yunus Tilki Takip etme Takip Et

Yunus Tilki tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

@Final-Approach bende 10 Ağustos da katıldım 22 Eylül'de yazmaya başladım forma ve hiç eski yazıları okumadım DV-2021 den başladım direk ama yinede tüm sorunlara mütevazı bir üslubla yaklaştım tecrübelilerin yeni gelen arkadaşlara daha çok yardımcı olması gerekiyor.

14 gün olmuş 96 soruya cevap vermişim

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Yunus Tilki
      Yunus Tilki
    • RE: Coronavirus (COVID-19)

@Semihmete arkadaşımız sanırım @Ramazan arkadaşımızı engellemiş yoksa @Ramazan arkadaşımızın açıklamalarını görüp neden eksi oy aldığını anlardı

Gündem içinde yayımlandı
      Yunus Tilki
      Yunus Tilki
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@thermo valla kazan Mak yada kaybetmek fark etmiyor okuduğunuzu anlamadınız sadece

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@ahmet-34

Yunus Tilki
      Yunus Tilki
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@gokayK doğru yapmışsınız

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@haymatlos_ 80 Milyon TL ile ülke şahlanmaz o sadece sarayın giderini karşılar, ülke şahlandırmak için önce bağımsız Adalet sağlanması gerekiyor sonrası ise hayal edemeyeceğiniz kadar güzel bir ülke

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@delikadir54 Ben haftada bir, belki ayda 2 defa giriyorum. Bu formda insanların hayallerini okumaktan mutlu oluyorum, sizde bir hayalin peşinde bu forma gelmişsiniz kişilerin yorumlarına saygılı olun.

Varsa merak ettiğiniz bir konu bunu yazarsınız bizde cevaplarız onun dışında insanların burada hayallerini yazmak ne bileyim ABD'den beklentilerini fikirlerini hikayelerini yazmalarından bir sakınca yok

"Hayaller tatminsizlikten doğar; her şeyi yerinde olan bir adam hayal kuramaz."

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@Muhtaradana Hadi be şansa bak nasıldı heveslenmistim 5 Mayıs hepimize neşe veririr

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@ahsenaydgdu Amin inşallah DV-2017 den belli deniyorum ya çıkarsa diye, rastgele başvuranlara çıkması beni de üzüyor umarım gerçekten isteyen kişilere çıksın diye umut ediyorum

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

Türkiye’deki ohal mantığıyla neredeyse aynı cumhurbaşkanının başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, Millî Güvenlik Kurulu'nun görüşünü de aldıktan sonra cumhurbaşkanı ohal ilan eder. Türkiye'de ohal ilan edildiğinde tüm ülke baz alınır. ABD'de ohal tüm ülke genelinde yada eyelet bazında ohal ilan edilebilir eyalet bazında ohal için belediye başkanları karar alır. Örneğin İstanbul için Ekrem İmamoğlu böyle karar alamaz ama New York Belediye Başkanı Bill de Blasio eyalette olağanüstü hal ilan edebilir.
      +Örneğin seyehat yasağı yada eyalet mi kapatılıyor ?
      -Belediye başkanın aldığı karara göre değişir seyehat yasaklaya bilir. eyalet giriş çıkışı yasaklaya bilir.

@Ramazan sizin yazdığınızı görmüyor semih bey o yüzden buraya yazayım görsün @Semihmete @Ramazan beyin cevabı:

Türkiye’deki ohal mantığıyla neredeyse aynı cumhurbaşkanının başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, Millî Güvenlik Kurulu'nun görüşünü de aldıktan sonra cumhurbaşkanı ohal ilan eder. Türkiye'de ohal ilan edildiğinde tüm ülke baz alınır. ABD'de ohal tüm ülke genelinde yada eyelet bazında ohal ilan edilebilir eyalet bazında ohal için belediye başkanları karar alır. Örneğin İstanbul için Ekrem İmamoğlu böyle karar alamaz ama New York Belediye Başkanı Bill de Blasio eyalette olağanüstü hal ilan edebilir.

-Belediye başkanın aldığı karara göre değişir seyehat yasaklaya bilir. eyalet giriş çıkışı yasaklaya bilir. bu kararları tek başına almaz

Gündem içinde yayımlandı
      Yunus Tilki
      Yunus Tilki

Yunus Tilki tarafından gönderilen son iletiler

HAS NOT BEEN SELECTED

Yunus Tilki
      Yunus Tilki
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

HAS NOT BEEN SELECTED

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@Drywall Çin deki üretim ABD kaymaz kaysa bile %3 anca o bile zor

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

-Belediye başkanın aldığı karara göre değişir seyehat yasaklaya bilir. eyalet giriş çıkışı yasaklaya bilir.

@Ramazan sizin yazdığınızı görmüyor semih bey o yüzden buraya yazayım görsün @Semihmete @Ramazan beyin cevabı:

-Belediye başkanın aldığı karara göre değişir seyehat yasaklaya bilir. eyalet giriş çıkışı yasaklaya bilir. bu kararları tek başına almaz

Gündem içinde yayımlandı
      Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@ahsenaydgdu Amin inşallah DV-2017 den belli deniyorum ya çıkarsa diye, rastgele başvuranlara çıkması beni de üzüyor umarım gerçekten isteyen kişilere çıksın diye umut ediyorum

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@HPX herşeyin hayırlısı 🙂

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@FreeMen Bende Kalifornia düşünmüştüm ama akrabalar eş dos Denver'de

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@ahsenaydgdu Hakkınızda hayırlısı deiyelim

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Austin ve Houston

Austin ve Houston'u ekonomik açıdan düşündüklerini sanıyorum yoksa kim istemez beverly hills de oturmak ortam kurmak 🙂

Yunus Tilki
      Yunus Tilki

@gokcell Bilmiyorum ama milleti engelliyor ve gündemi takip edemiyor arkadaşlar yazıyor açıklıyor tartışıyor @Semihmete engellediği için kim ne için konuşuyor bilmediği için hep konunun ortasında kalıyor 🙂

Gündem içinde yayımlandı
      Yunus Tilki
      Yunus Tilki