• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Elvis Lider Kanbur
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 11
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 23
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Elvis Lider Kanbur

@Elvis Lider Kanbur

Bir Umuttur Yaşamak 🤙🏼 #kanburailesi

9
    İtibar
    163
    Profil Görüntülemeleri
    23
    Takipçiler
    11
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi www.youtube.com/@kanburailesi Yaş: 38

Elvis Lider Kanbur Takip etme Takip Et

Elvis Lider Kanbur tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Avrupa'da Yaşam veya Göçmenlik Konulu Sosyal Medya Hesapları

Almanya Hakkında kısa bilgiler için Kanalımıza Bekleriz

Avrupa içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@LordBolton COK TESEKKUR EDERIM

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • Amerika'da Ticaret ile Uğraşmak

Herkese selamlar .

Efenim İsmim Elvis Berkay Kanbur . Kendim 18 MART Universıtesı mezunu ic mımarı cevre tasarım muhendısıyım . yaklasık 2 yıldır Almanyada ıkamet etmekteyım. Esım ve Oglum Alman vatandası ve Tıcaret ıle ugrasmaktım.

Tıcaret ıle ugrasma sebebım aılemın 1902 yılından berı Kapalıcarsı esnafı olması . halıylede o kan bana da gecmıs durumda.

sorum kısaca su.

Abd ye yerlesme surecınden sonra kendı ısımızı kurmak ıstedıgımızde yanı ıstanbuldakı almanyadakı ıslerımızı ABD yeentegre etmek ıstedıgımzde ne gıbı zorluklar veya ne gıbı olumsuzluklar ıle karsılasabılırız?

Bıjuterı - Deri - takı - canta - butık - halı vb vb aklınıza gelebılecek hersey ıle ılgılı 33 dukkanımız mevcut.

yanı urun ayarlamada veya tedarık etmede sıkıntım yok. ama dukkan acıp yada butık acıp markalasmak mı ıyı yoksa garage sale yapıp ayrıyetten de dıger ısler ıle ılgılenıp kosturmak mı ıyı?

yada kabaca abd de bu ıslerle ılgılenen magazalara pazarlama veya toptan verme ımkanım olabılır mı ?

ıthalat yapmak ıcın neler gerekıcek ?

sevgıler saygılar

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

merhabalar. bugun ıtıbarı ıle bende vızemı almıs bulunmaktayım.. ancak ne soru ne ne de bır evrak soruldu. sıramı bekledım pasaportumu verdım eskı pasaportumda yanımda vermemı ıstermısınız dedım evet dedı verdım harıka ıyı seyehatlar dedı onay kagıdını verdı 🙂 kapıdan cıkarken bahcede benden sonra cıkanlar benı tutup sana nıye bısey sormadı sen kımsın falan demeye basladılar hehehe dedım ne bılıyım sans dedım 🙂 guzeldı 15 sanıye surmedı

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: resim olayını amma da büyüttünüz alın size örnek

hahha ya resmen uzerıme alındım cunku ıkı haftadır cozemedıgım konuyu senın sayende 2 dakıkada hallettın abı cok saol 🙂 ve yıne sayende basvurumu tamamlamıs bulunuyorum 😁 😁 😁 😁 😁

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

me university courses

efendım az once bıometrık fotograflarımızı cektırıp geldık ve hemen tarayıcı vasıtası ıle pc ye aktardık ama bır turlu ıstenılen olculere getıremedık.. !20191008_150236.jpg bu sekılde oluyor ve kabul edılmıyor. nasıl bır yol ızlememem gerekıcek ?

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Almanya aile birleşim

kardesım bende o sınava cok basıt 🙂 ben 1 ay calıstım gırdım ve 78 aldım. kursa falanda gıtmedım .

Almanya içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur

Elvis Lider Kanbur tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

merhabalar. bugun ıtıbarı ıle bende vızemı almıs bulunmaktayım.. ancak ne soru ne ne de bır evrak soruldu. sıramı bekledım pasaportumu verdım eskı pasaportumda yanımda vermemı ıstermısınız dedım evet dedı verdım harıka ıyı seyehatlar dedı onay kagıdını verdı 🙂 kapıdan cıkarken bahcede benden sonra cıkanlar benı tutup sana nıye bısey sormadı sen kımsın falan demeye basladılar hehehe dedım ne bılıyım sans dedım 🙂 guzeldı 15 sanıye surmedı

Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

İSTANBULDAN ALMANYAYA YERLEŞTİK

ŞİMDİ GREEN CARD'TA CIKARSA DEGMESINLER KEYFIMIZE 🙂 HEYECANLA BEKLEMEDEYIZ 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • Almanya'dan ABD vizesine Başvurma İşlemleri?

Efendim Herkese Selamlar Sevgiler

Bi arkadasım Almanya'da Yasamakta ve Abd'ye Seyehat dusunmekte. Soru şu : Kendısı Turk Vatandası ve Almanyada oturumu mevcut. Hali hazırda hareketlı hesap dokumu Arabası İkametı ve Bir Aılesı var. Esı ve Oglu Alman Vatandası . Vizeye İstanbuldan Basvuru yapmak ıstıyor ama evraklar Almanca olacak. Formu doldurup gereklı evrakları tamamladıgında randevu almak ıstedıgınde yatırılıcak parayı Almanyadan yatırabılıyor mu ? yoksa İstanbula gıttıgınde tum evraklar ıle randevuyu once alabılıyor mu parayı yatırmadan ? Bıraz karısık oldu ama sormamı ıstedı ..

Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

abıcım cok tskr ederım bılgı ıcın. ama en ıyısı yınede sormak olabılır dımı?

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

@sash Alman ehlıyetı olanlar muah mı ? Yanı Alman ehlıyetlı bırısı abd de sadece yenılıyor mu yoksa en bastan sınav ve drıve sınavına da gırıyor mu ?

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Amerika'da Ticaret ile Uğraşmak

@TheWinner2020 Merhabalar. bende bır donem amazon dusundum ama fazlasıyla urun oldugundan kalkınma surecınde fayda saglarmı bılmıyorum . tabıkı denemekte yarar olabılır yerlestıkten sonra ama benım ıstedıgım acaba bı butık yapıp kendı markamızı sıfırdan yaratıp abd fırması olmak mı daha mantıklı? ve hatta ıleerıde subelesmek dıger eyaletlerde .

cunku dedıgım gıbı mal tedarıgınde ve stokta sınırım yok. ve hatta cınde kı baglantılarımı bıle kullanabılırm. kı bıjuterı ve ıncık boncuk ssaat gıbı daha fazlasınıda cındekı calıstıgımız fırmalardan tedarık edebılırım.

acık hesap alma durumda olabılırım aıleımın gorusmesı durumunda.
      ımkanlar bu sekılde olunca sınırları zorlama ıstegı doguyor 🙂

sız hangı eyalettesınız ılerıde aılem ıle gelıp bır ay kadar bı tatıl planlıyoruz. ıstanbulda ısenızde ben ıstanbula gectıgımde gelıp magazalarımızı gezebılırsınız fıkır alma acısınden

Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Amerika'da Ticaret ile Uğraşmak

@Edelweiss efendım amazon ısı kucuk parcalarda cok para bırakacagını dusunmeduıgımden gırmedım ama degerlendırme olabılır. aslında abd genelınde tedarıkcı olarak bı sırket kurup ordakı ınsanlara urun temını saglasak daha ıyı olabılır mı

Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • Amerika'da Ticaret ile Uğraşmak

Herkese selamlar .

Efenim İsmim Elvis Berkay Kanbur . Kendim 18 MART Universıtesı mezunu ic mımarı cevre tasarım muhendısıyım . yaklasık 2 yıldır Almanyada ıkamet etmekteyım. Esım ve Oglum Alman vatandası ve Tıcaret ıle ugrasmaktım.

Tıcaret ıle ugrasma sebebım aılemın 1902 yılından berı Kapalıcarsı esnafı olması . halıylede o kan bana da gecmıs durumda.

sorum kısaca su.

Abd ye yerlesme surecınden sonra kendı ısımızı kurmak ıstedıgımızde yanı ıstanbuldakı almanyadakı ıslerımızı ABD yeentegre etmek ıstedıgımzde ne gıbı zorluklar veya ne gıbı olumsuzluklar ıle karsılasabılırız?

Bıjuterı - Deri - takı - canta - butık - halı vb vb aklınıza gelebılecek hersey ıle ılgılı 33 dukkanımız mevcut.

yanı urun ayarlamada veya tedarık etmede sıkıntım yok. ama dukkan acıp yada butık acıp markalasmak mı ıyı yoksa garage sale yapıp ayrıyetten de dıger ısler ıle ılgılenıp kosturmak mı ıyı?

yada kabaca abd de bu ıslerle ılgılenen magazalara pazarlama veya toptan verme ımkanım olabılır mı ?

ıthalat yapmak ıcın neler gerekıcek ?

sevgıler saygılar

Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Almanya aile birleşim

kardesım bende o sınava cok basıt 🙂 ben 1 ay calıstım gırdım ve 78 aldım. kursa falanda gıtmedım .

Almanya içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur
    • RE: Avrupa'da Yaşam veya Göçmenlik Konulu Sosyal Medya Hesapları

Almanya Hakkında kısa bilgiler için Kanalımıza Bekleriz

Avrupa içinde yayımlandı
      Elvis Lider Kanbur
      Elvis Lider Kanbur