açılsın artık şu başvurular. aşırı geciktirdiler ya
freedom tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
merhaba @crazycells
gc başvurusu yaparken , tüm bilgileri doldurdum. submit e bastım. bir anda bağlantı sıfırlandı sayfası geldi.
bende baştan tekrar bilgileri doldurup tekrar submit yaptım bu sefer success sayfası geldi. yaptığım şey doğru mu? yoksa tekrar yapmamalı mıydım?
-
RE: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri ProblemiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells
11.04.1998 doğumluyum , bu sene anneme ve ya babama çıkması durumunda , benim de greencard tan yararlanma şansım var mıdır? şu an 20 yaşındayım. cevaplarsanız sevinirim teşekkürler..gelecek nisanın 11 inde 21 olacağım?
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@crazycells başvuru esnasında çocuk sayısı bölümünde, çocuk yok evli değilim. boş yere 0 mı yazayım yoksa boş mu bırakmam lazım?
freedom tarafından gönderilen son iletiler
-
ABD İç Güvenlik Bakanlığı:
"Brown Üniversitesi’ndeki saldırıyı gerçekleştiren Claudio Manuel Neves Valente, 2017 yılında Çeşitlilik Vizesi Göçmen Programı (DV1) kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’ne giriş yaptı ve yeşil kart aldı. Bu korkunç kişinin ülkemize asla alınmaması gerekirdi.
2017 yılında Başkan Trump, DV1 programı kapsamında ülkeye giren ve sekiz kişinin hayatını kaybettiği New York’taki IŞİD bağlantılı kamyonlu saldırının ardından, bu programın sona erdirilmesi için mücadele etmişti.
Başkan Trump’ın talimatı doğrultusunda, daha fazla Amerikalının bu felaket program nedeniyle zarar görmemesi için USCIS’e DV1 programını derhal durdurma talimatı veriyorum."
-
açılsın artık şu başvurular. aşırı geciktirdiler ya
-
1 dolar değil de en azından 10 dolar olsaydı. türkiyeden başvurularda ciddi düşüş olurdu. bizim millet çoluk çocuk vermezdi o parayı.
-
@diablo_ercan sadece öneri verilmiş, kesin bir şey yok gibi.
-
pasaport şartı olacak mı kesin bilgi var mı? yoksa sadece söylentiden mi ibaret?
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
arkadaşlar 21 yaş üstü çocuğumuzu başvuruya eklemeli miyiz? yoksa sadece 21 yaş altı mı?
-
@ayvalik10 artık yeni kimliklerde doğduğun şehir bilgisi yazmıyor.
-
arkadaşlar başvurular ne zaman açılacak bilen var mı?
-
arkadaşlar önümüzdeki başvurularda pasaport şartı var mı bilen var mı?