[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Herkese merhaba
Bu sene 2. defa başvuruyorum, hadi hayırlısı diyorum... Bir pürüz çıkmasın diye tereddüt ettiğim iki noktayı danışmak istiyorum sizlere. Özellikle @crazycells cevaplarsanız sevinirim. :)1- İsmimde türkçe karakterler "Ğ" ve "Ö" var. Pasaportumda bu karakterler olduğu gibi yazılmış. Çekiliş başvurusunda nasıl yapmalıyım?
2- Garanti olsun diye foto işini fotoğrafçıda hallettim. Amerikan vizesine göre çekti fakat foto boyutları 591x591. Şu sitede kontrol ettim https://visafoto.com/diversity-visa-lottery-photo "boyutlar 600x600 olmalı" uyarısı aldım. Ne yapmalıyım?Teşekkür ederim.
-
2 yillik yuksekokul mezunuyum ayrica acikogretim ogrencisiyim basvuru formunda vocational scholl mu yoksa some university courses mi secmeliyim..
-
-
Soru - Formu doldururken sadece Latin alfabe kullanın Türkçe karakter kullanmayın
-
Soru - Fotoğrafçınızdan fotoğrafın orijinal halini alıp kendiniz https://www.idphoto4you.com/ bu siteden düzenleye bilirsiniz
Eğer fotoğrafçınızdan fotoğraf temin edemezseniz photoshop programında 600x600 piksel boyutunda yeni şablon oluşturun fotoğrafı o şablona yereleştirin sorunu çözülecektir.
Yukarıdaki adımı yapamazsanız aşağıdaki videoyu izleyip adımları uygulayın fotoğraf sorun çözülecektir
-
-
basvuru yaparken adress kısmında nokta kullandım örnek "No:3" gibi ve telefon numaramı yazarken +90 şeklinde yazdım bunlar başvurumun geçersiz olmasını sağlar mı? teşekkürler.
-
@Deniz-Akar hayır sağlamaz bol şans
-
teşekkür ederim içime su serptiniz resmen :) bol şans
-
@sealover klasik vesikalık beyaz fon olsun sonra aşağıdaki linkin ilk iletisine göre yap bebek oyuncağı
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek/10 -
Başvuru formunu doldurduk ancak Submit dediğimizde “Sayfa görüntülenemiyor” uyarısı aldık. Birkaç defa geri deyip tekrar Submit desek de aynı uyarıyı almaya devam ettik. Biz de cancel entry dedik ama yine sayfa görüntülenemiyor uyarısı aldık. Şimdi başvurumuz kabul edildi mi edilmedi mi bunu nasıl öğrenebiliriz?
-
@Good-Luck-Charm http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/922/cghZQc.jpg
Bu sayfa görüntülenmediyse başvuru yapılmamıştır. Son günlerde hata veriyor farklı tarayıcı deneyin ve fotoğraf ayarı düzgün değilsede hata alabilirsiniz
-
teşekkürler sevgili @Yunus-Tilki ve @ayvalik10
-
Evet öyleymiş maalesef. Submit'i tıklayınca sistemden atıyor ve sayfa görüntülenemiyor uyarısı veriyor. Sistemden attığı için de işlemi tamamlayamamış oluyor. Bir an acaba işlemi tamamlayıp mı sistemi kapatıyor diye kararsız kaldık ama bir daha denediğimizde öyle olmadığını öğrenmiş olduk. Sizlere de bilgi için teşekkür ederiz.
-
Dün akşam biz de eşimle başvuru formunu doldurmaya çalışırken, ilk önce DV LOTTERY sayfasını görüntüleyemiyordu, sonra ilk sayfa bittiğinde ikinci sayfaya geçirmiyordu, yine sayfa görüntülenemiyor diyordu, sayfayı tamamen kapatıp tekrar açtık formu doldurduk en son submit'i tıklama aşamasında yine sayfa görüntülenemiyor uyarısı verdi ve birkaç kez daha submit'i tıkladık ve aynı hatayı verdi. Son sayfanın son kısmında, formu doldurmak için 30 dakika gibi bir bilgilendirme farketti eşim. Bizim hatamız dikkatli yazalım ve bi daha bi daha kontrol edelim derken bir başvuruyu onlara göre uzun sürede tamamlamakmış. Formu hızlı şekilde doldurarak tamamlayınca ilk tıklamada kabul etti ve confirmation number verdi. Anladık ki formu hızlı doldurmak lazımmış.
-
merhaba @crazycells
gc başvurusu yaparken , tüm bilgileri doldurdum. submit e bastım. bir anda bağlantı sıfırlandı sayfası geldi.
bende baştan tekrar bilgileri doldurup tekrar submit yaptım bu sefer success sayfası geldi. yaptığım şey doğru mu? yoksa tekrar yapmamalı mıydım?
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
me university courses
efendım az once bıometrık fotograflarımızı cektırıp geldık ve hemen tarayıcı vasıtası ıle pc ye aktardık ama bır turlu ıstenılen olculere getıremedık.. !
bu sekılde oluyor ve kabul edılmıyor. nasıl bır yol ızlememem gerekıcek ? -
@freedom Eğer confirmation number verdiyse işlemi tamamlamışsınız demektir. O numarayı mayıs ayında çekiliş sonuçları açıklanana kadar saklayın, muhafaza edin çünkü çekiliş sonucunu o numarayı girerek görebileceksiniz. Sistem size o numarayı vermişse bir kez başvuru yapmış oluyorsunuz. Aynı kişi adına ikinci kez başvuru yaparsanız elenme sebebi oluyor diye biliyorum..
-
@freedom, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba @crazycells
gc başvurusu yaparken , tüm bilgileri doldurdum. submit e bastım. bir anda bağlantı sıfırlandı sayfası geldi.
bende baştan tekrar bilgileri doldurup tekrar submit yaptım bu sefer success sayfası geldi. yaptığım şey doğru mu? yoksa tekrar yapmamalı mıydım?
Dogru yapmissiniz. Yesil success yazisinizi gormediginiz surece basvurunuz yapilmamis demektir.
-
@Elvis-Lider-Kanbur biyometrik fotograf kullanmamalisiniz, normal fotograf kullanmalisiniz. Biyometrik fotograflarin kaliplari buyuk oldugundan ayarlamaniz mumkun olmaz.
-
@Elvis-Lider-Kanbur Biometrik fotoğraf pasaportunuz için olan fotoğraf ve ölçüleri Amerika Vizesi için olan fotoğraftan farklı. Amerika vizesi için fotoğraf çektirip koyarsanız sorun yaşamazsınız ve sıfır makyaj olmalı, saçlar kulakları ve yüzü kapatmamalı. Biz öyle yaptık ve fotoğrafla ilgili herhangi bir sorun yaşamadık.
Bu gösterdiğiniz fotoğraf Türkiye Cumhuriyeti Pasaportuna bile uygun değil aslında ama pasaport için yine de kabul eder mi Nüfus Müdürlüğü bilemiyorum. Biz pasaport için uygun fotoğrafı Nüfus Müdürlüğünden sormuştuk, bize söylendiği gibi çektirmiştik. Bayanlar için makyaz, takı ve saçlar dikkat edilmesi gereken hususlar diye biliyorum ama tercih sizin tabiki. -
Arkadaşlar merhaba bu gece eşim ve ben başvurularımızı yaptık ancak söyle bi sıkıntı oluştu. Başvuru yaparken city/ town yerine ilce yazilacakti digerine de il ancak sistem bu şekilde kabul etmedi. Bizde tersini yaptık o zaman kabul etti sizce elenme gibi bir durum söz konusu olur mu? Tesrkkurler
-
@Elvis-Lider-Kanbur resim için klasik vesikalık çekildikten sonra linkin ilk iletisini okuyun yaparsanız cuk diye oturur bebek oyuncağı
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek/2
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum