Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kısa süreli kontratlı ev veya oda kiralamak

Emlak
53 16 7.1k 17

Benzer Başlıklar

• Maryland bölgesinde oda

Emlak
    1
    0 Oy
    1 İleti
    47 Bakış
    O
    Arkadaşlar merhaba Maryland bölgesinde bethesda rockville taraflarında oda arıyorum tanıdığınız bildiğimiz ev arkadaşı arayan kişiler varda iletebilir misiniz
  • Amerikadaki kiralik evlere yonelik sigorta

Emlak
    2
    0 Oy
    2 İleti
    126 Bakış
    MySeaM
    @FreeLander Hocam, Louisiana ayni Florida gibi kasirga riski olan bir eyalet ve bu nedenle son yillarda sigorta premiumlari cok yukseldi. Malesef, dusuk bir premium bulmak zor olacaktir. Limitleri biraz daraltarak, premiumlari dusurmeyi deneyin. Zaten renters da kendi rental sigortasini yaptirmasi gerektiginden, sizin cok yuksek limitli yaptirmaniza gerek olmayabilir. Bir de sel icin sigortayi ayri yaptirsaniz, belki daha uygun maliyetli olabilir.
  • Tek kişi için stüdyo daire mi, yoksa oda kiralamak mı?

Emlak
    6
    3 Oy
    6 İleti
    944 Bakış
    StiffS
    Bence stüdyo daire ama kira dışında masrafları da vardır dairenin. Oda uyum sürecini atlatmanı sağlar. Başta oda kiralayıp denemek daha faydalı olur. Ben asla oda tutmam diyordum, şimdi gideyim de oda tutayım diyorum :)
  • Yükselen ev fiyatları

Emlak
    20
    0 Oy
    20 İleti
    1k Bakış
    prefabrikhazirevP
    Uygun fiyatlı bir arsa bulup konteyner ev alınabilir aslında. bir kaç yılda kendini amorti edecektir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k