Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Ny icin 1-2 haftalik uygun fiyatli airbnb veya hostel tavsiyesi ve akabinde studio veya oda 2 kisilik bir aile icin onerileriniz nedir? Studio daireler 1000$ dan basliyor. Oda fiyatlari daha uygun en dusuk 500 den baslayip yukarlara dogru cikiyor. Oda da 2 kisi kaldigimizda ornegin fiyati 500 ise 1000 bin mi oduyorsunuz yoksa 500 e 2kisi mi kaliyor orasini pek anlayamadim ev kiralama sitelerinde tam detayli bilgi verirmemis.


  • kiralik oda yada studio daire arayislarimiz devam ediyor ny de kiralamak isteyenler iletisime gecebilirler.


  • kiralik oda ve studio ev arayislarimiz devam ediyor fakat istedigimiz gibi birsey bulamadik zaman daraliyor ne onerirsiniz,
    marketplace,zillow,trulia,craiglist gibi sitelerden bakiyorum. Booking ve airbnb den de. Acaba airbnb de aylik kalislarda indirim soz konusumudur? Yada Extended olan yerlerde kalmak nasil olur ny olup bilgi verecek arkadaslardan oneri bekliyoruz.


  • Craiglist te aratabilirsin ama 15 gun kalma için sublet olmaz airbnb en kolayı. Oda kiralarsanız oda fiyatıdır , 2 kiş 1 kiş fark etmez , sadece emin olun.


  • @sash, içinde söyledi: Kısa süreli kontratlı ev veya oda kiralamak

    Craiglist te aratabilirsin ama 15 gun kalma için sublet olmaz airbnb en kolayı. Oda kiralarsanız oda fiyatıdır , 2 kiş 1 kiş fark etmez , sadece emin olun.

    Booking ve Airbnb disinda kalan sitelerden oda arattigim da hep istenen kisi sayisi 1 diye geciyor hic 2 kisi kalabilir ibaresi goremedim hatta bazi studio dairelerde de bazen 1 kisi kalabilir ibaresine rastliyorum o yuzden 2 kisi olarak oda bulmak da zorlaniyoruz acikcasi. Airbnb de aylik olarak baktigimizda cok yuksek meblalara den geliyor malesef.


  • @vermaynen airbn'de ev sahiplerine mesaj atıp indirim isteyebiliriniz. Tam aradağınız tarihler nedir bilmiyorum ama tatil dönemine denk geliyorsa fiyatlar yüksek gözükebilir. Dönem dönem bakıp birden fazla yerde kalmak daha ucuza çıkabilir.


  • @sigmoidalmammal, içinde söyledi: Kısa süreli kontratlı ev veya oda kiralamak

    @vermaynen airbn'de ev sahiplerine mesaj atıp indirim isteyebiliriniz. Tam aradağınız tarihler nedir bilmiyorum ama tatil dönemine denk geliyorsa fiyatlar yüksek gözükebilir. Dönem dönem bakıp birden fazla yerde kalmak daha ucuza çıkabilir.

    tatil donemi degil sigmoidalmammal, onumuzdeki ayin ortasi. Msj atip dediginiz gibi indirim isteyelim olmadi napalim baska. 🙂


  • Work and travel yaparken, kaldığım yeri beğenmezsem, başka nerelerde kalabilirim? WAT sürecim bittikten sonra Abd'de kalmayı planlıyorum. Genç bir kızım. Eğer amerika'da kalırsam, nerde yaşayabilirim? Yani ev yasa yurt mu? Amerikada güvenli olarak nerelerde kalınır? Bir öğrencinin nerede kalmasını önerirsiniz? Ucuz ve güvenli kalacak yerler nerelerdir?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ex-Ask, içinde söyledi: Kısa süreli kontratlı ev veya oda kiralamak

    Work and travel yaparken, kaldığım yeri beğenmezsem, başka nerelerde kalabilirim? WAT sürecim bittikten sonra Abd'de kalmayı planlıyorum. Genç bir kızım. Eğer amerika'da kalırsam, nerde yaşayabilirim? Yani ev yasa yurt mu? Amerikada güvenli olarak nerelerde kalınır? Bir öğrencinin nerede kalmasını önerirsiniz? Ucuz ve güvenli kalacak yerler nerelerdir?

    ilk iletilerdeki listeyi inceleyebilirsiniz...

    Misal airbnb sahte ve guvenilmez yerlerin onune gecebilmek icin "superhost" uygulamasini baslatti (pek cok kisiye evini acan veya oda veren yuksek puanli ev sahipleri)... Bu tur kisileri secerseniz kiralama yaparken, sorun yasama ihtimaliniz oldukca azalacaktir.


  • Yurt, apart gibi yerler var mı peki kalacak?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ex-Ask, içinde söyledi: Kısa süreli kontratlı ev veya oda kiralamak

    Yurt, apart gibi yerler var mı peki kalacak?

    Var, ama sehirden sehire varligi degisir. New York'a cok fazla ogrenci geldigi icin New York'ta bolca oldugunu biliyorum...

    "Student House" , "International Student Housing" diye yazip sehrin haritasinda ya da internette arastirma yapabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @Joey @Chandler gec yanit icin kusura bakmayin. Chicago NW Suburblerden birinde havuzlu, saunalı, fitness salonlu bir condomium complex’de stüdyo daireye aylık 950$ ödüyorum. Elektrik bana ait, ısınma ve ocak elektrikle. 1 yıllık kontrat yaptım, çalışma durumumu ve yasal oluşumu kanıtlayınca kredi sorununu sorun etmeden kiraladı. Ayrıca kredi geçmişimin olmaması sebebiyle 1 aylık kira + yarım kira, totalde $1425 depozito verdim.


  • Merhaba, Los Angeles 'ta paylaşımlı veya özel oda arıyorum. Kiralamak isteyenler lütfen iletişime geçsin. Giriş 4 Kasım olacak.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum