Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Halen giremiyorum siteye. Demekki 1 gün daha fazladan heyecan yasamak varmış kaderde...

A aa, imzadaki dosya numarası gerçek değil mi?

• @daydreamer yok değil..Keşke gerçek olsa....

• @phozz tebrikler valla 👍insan böyle tek tük görünce çıkanları. Insan inanamıyor hala😀

• Yabancı sitelerde trump'ın sistemi bilerek kapattığına dair öfkeler var 🙂
    beklemekten başka çaremiz yok şimdilik.

Sunucu sorgulamasında ise site ilk 2 saat 10 dakika hizmet vermiş görünüyor 🙂 ve sunucu 5 saatin üzerinde ulaşılamaz durumda

alt metni

• dün aksam 9 gibi baktım gene cıkmamıs, ya 1 kere sans gülmezmi bir insanın yüzüne. bu sene tam olarak hazırdım maddi/manevi ama olmadı gene...

• @phozz süper bir sıra numarası, hayırlı uğurlu olsun, çok şanslısınız👌

• @suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@daydreamer yok değil..Keşke gerçek olsa....

Ben gerçek sanmıştım ilk görünce, hatta sevinmiştim açıkçası sizin için

• @kronik takma arkadaş bir çekiliş işte...

• Arkadaşlar sizce ne zaman tekrar sistem açılır ?

• @apex aynen ben de araliklarla baktim. www.isitrightnow sitesine ilk 3 saat var sonrasi kaparilmis. Olabilir dediginiz.

• ayrıca forum 300-400 kişiyi geçtiğinde başı dönmeye başlıyor, işi biten çıksın 😛

• aynen dun heves ettim siteye giremedik. Bakalım belki buakşam öğreniriz. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Numara olayını ilk defa öğrendim. yok işte yüksek numara görüşmeye bile çağrılmıyormuş vs. İlginç geldi. Yani çıksa da bu sefer görüşmeye gidebilme telaşesi olacak 🙂

• @likable çok üzüldüm dostum , kısmet değilmiş vardır bir hayır

• @niyaz Tebrikler bundan sonraki süreçte başarılar

• Ya dünden beri uyyamadım bi türlü bakamadım şu sonucuma arkadaş bu nedir ya

• Bu site çıldırttı beni açılmıyor arkadaş ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz

• @suv2019 son günleriydi başvuruların işler sıkıntılı yeni iş arayışındaydım falan bide eşimle çok ülke gezdik gördük. yurtdışında yaşam için hayallerimiz vardı. kısmet GC oldu.

• @yldrmmm ilk seferinde çıkanlar kervanına katıldım yazmıştım ama:)

• hadi dünyanın bir çok yerinde sonucunu öğrenmeye çalışanlar var diye sonuç sayfasına giremiyoruz da arkadaş foruma da sağlıklı giriş sağlayamıyorum.. 🙂
    hiçbir şeye ulaşamıyorum.. 🙂 o yüzden kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, umarım her şey güzel olur sizler için..

• case numaranızda çok iyi, hayırlı olsun diyelim.

ben hala umutla sitenin açılmasını bekleyenlerdenim...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |