Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Halen giremiyorum siteye. Demekki 1 gün daha fazladan heyecan yasamak varmış kaderde...

A aa, imzadaki dosya numarası gerçek değil mi?

• @daydreamer yok değil..Keşke gerçek olsa....

• @phozz tebrikler valla 👍insan böyle tek tük görünce çıkanları. Insan inanamıyor hala😀

• Yabancı sitelerde trump'ın sistemi bilerek kapattığına dair öfkeler var 🙂
    beklemekten başka çaremiz yok şimdilik.

Sunucu sorgulamasında ise site ilk 2 saat 10 dakika hizmet vermiş görünüyor 🙂 ve sunucu 5 saatin üzerinde ulaşılamaz durumda

alt metni

• dün aksam 9 gibi baktım gene cıkmamıs, ya 1 kere sans gülmezmi bir insanın yüzüne. bu sene tam olarak hazırdım maddi/manevi ama olmadı gene...

• @phozz süper bir sıra numarası, hayırlı uğurlu olsun, çok şanslısınız👌

• @suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@daydreamer yok değil..Keşke gerçek olsa....

Ben gerçek sanmıştım ilk görünce, hatta sevinmiştim açıkçası sizin için

• @kronik takma arkadaş bir çekiliş işte...

• Arkadaşlar sizce ne zaman tekrar sistem açılır ?

• @apex aynen ben de araliklarla baktim. www.isitrightnow sitesine ilk 3 saat var sonrasi kaparilmis. Olabilir dediginiz.

• ayrıca forum 300-400 kişiyi geçtiğinde başı dönmeye başlıyor, işi biten çıksın 😛

• aynen dun heves ettim siteye giremedik. Bakalım belki buakşam öğreniriz. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Numara olayını ilk defa öğrendim. yok işte yüksek numara görüşmeye bile çağrılmıyormuş vs. İlginç geldi. Yani çıksa da bu sefer görüşmeye gidebilme telaşesi olacak 🙂

• @likable çok üzüldüm dostum , kısmet değilmiş vardır bir hayır

• @niyaz Tebrikler bundan sonraki süreçte başarılar

• Ya dünden beri uyyamadım bi türlü bakamadım şu sonucuma arkadaş bu nedir ya

• Bu site çıldırttı beni açılmıyor arkadaş ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz

• @suv2019 son günleriydi başvuruların işler sıkıntılı yeni iş arayışındaydım falan bide eşimle çok ülke gezdik gördük. yurtdışında yaşam için hayallerimiz vardı. kısmet GC oldu.

• @yldrmmm ilk seferinde çıkanlar kervanına katıldım yazmıştım ama:)

• hadi dünyanın bir çok yerinde sonucunu öğrenmeye çalışanlar var diye sonuç sayfasına giremiyoruz da arkadaş foruma da sağlıklı giriş sağlayamıyorum.. 🙂
    hiçbir şeye ulaşamıyorum.. 🙂 o yüzden kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, umarım her şey güzel olur sizler için..

• case numaranızda çok iyi, hayırlı olsun diyelim.

ben hala umutla sitenin açılmasını bekleyenlerdenim...

Benzer Başlıklar

• 3
  • 682
  • 4038
  • 22394
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |