türkmenistan vatandaşi yokmu acaba deneyimi olan teşekürler
muratozbek_91
@muratozbek_91
muratozbek_91 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@rana 3 kere okudumbir an tatli ikram edyorlar bide parasinimi alyorlar diye düşündim hhahaah
-
@huseyın-d çaliştigim için pek fazla takip edemiyorum elimden geldigince takip etmeye çalişyorum bazi sayfalari atliyorum demeki kusura bakmayin
-
@pasham38 yeni hayatınızda başarılar şuan çok heyecanlandim inşalla tum uyeler alır vızeyı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells kazanmadan once bekardim şimdi evlendim onu ds 260 doldururken bekar olarakmi belirtmeliyim teşekurler
-
@crazycells merhaba mahkemelik olmadiysam gonderme gerek varmi kcc mahkeme kaydiyla polis kaydi ayni degilmi teşekürler
-
@DeathZombie, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
885
teşekur ederim US hayatinizda başarilar
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Muhtaradana abi youtube video .ok yardimci oldu bana kalan surecin video cekersen sevinrim tesekurler
-
@bolatmali benim arkadaşta almiş 15xxxxx de
-
@Muhtaradana police sertifikasini Turkmenistandan 2 ay suryor almam
muratozbek_91 tarafından gönderilen son iletiler
-
@irem-begum cevap için tşk edrm mulakata başarilar inş alirsiniz vize
-
Merhaba kcc evraklari gonderdikten sonra böyle bir mail geldi The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents onaylanmişmi oldu evraklarim
-
@Muhtaradana ellerıne saglık abı çok yardımcı olyorsun ds 260 dolduruken senın youtube vıdeo ızleyerek doldurmushtum ds 260
-
@pasham38 yeni hayatınızda başarılar şuan çok heyecanlandim inşalla tum uyeler alır vızeyı
-
teşekur ederım cevabiniz için
-
@Muhtaradana police sertifikasini Turkmenistandan 2 ay suryor almam
-
@crazycells bana gelen mailde If you cannot obtain a particular document, send an explanation of why you cannot obtain the document, as an attachment in .jpeg or .pdf format, to [email protected], with your case number in the subject line. şöyle bir ifade var konun ilk iletisini okudum sadece bukadar açiklama var (Eger bu belgelerden alamadiginiz varsa, neden alamadiginiza dair bir aciklama yazip bunu KCC'ye gondermelisiniz.) şimdi ben harhangi bir belgeyi alamadigimi hakindaki açiklamayi pdf veya kpg olarakmi göndermem gerekyo cevaplarsaniz çok sevinirim
-
@Muhtaradana inceledim ama orda böyle bir bilgi yok sadece açiklamalisiniz yazyor şu ifade var sadece:(Eger bu belgelerden alamadiginiz varsa, neden alamadiginiza dair bir aciklama yazip bunu KCC'ye gondermelisiniz.)
-
If you cannot obtain a particular document, send an explanation of why you cannot obtain the document, as an attachment in .jpeg or .pdf format, to [email protected], with your case number in the subject line. Şöyle bir ifadevar bana gelen mailde KCC den gelen mailde yani ben açiklamami pdf veya jpe olarakmı gondermem gerekyor