Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @sabahattin MErhabalar. Biz de 3 Temmuz da oradaydık. Sanırım sizi hatırlıyorum. Bize de size söylenen söylendi. Bir dosya vs vermediler. Doğrudan konsolosluğa gönderiyoruz dediler. Hatta bize kan tahlili de yapmadılar. Göğüs filmi, tansiyon ölçümü, elle böbrek vs kontrolü ve aşı (eşim ve bana 6, çocuklara 3 er adet) o kadar. Yüklü bir ödeme yaptık ama yapılan kontrolün karşılığı olmayn yüklü bir ücret ödedik malesef.

• @Feridun-Boylu hocam ben biraz heyecandan olsa gerek pek etrafı inceleyemedim. Benden göğüs röntgenini tekrarlamamı istediler, iyice heyecanlandım. Neyse ki sorun yokmuş. İlk film çok iyi çekilmemiş, o sebeple tekrarlamışlar. Zaten aile olarak yabancı olmayan pek yoktu sanırım. Muhtemelen doğru hatırladınız. Evet, benden de kan almadılar (yaşla ilgili bir durum ama yaşlandık demek istemiyorum 🙂 ). Aşılar konusunda da üç iğne vuruldu ama bir gün sonra gelen maildeki listede aşı sayısı daha fazlaydı. Bir kısmı sanırım çoklu (karma) aşılardı.
    Evet, ücret maalesef bana da çok yüksek geldi. Forumda daha önce yazılan deneyimlere göre, düzen lab. dahil 1400 USD geçmeyiz diye umuyordum (4 kişilik aile için). Ama tümü (TL olanı -düzen labı- da günlük kura göre çevirince) yaklaşık 1800 USD ödedik. Fiyatlandırma, kişilerin aşı durumları ve yaşlarına göre yapılacak kan-idrar tahlillerine göre değişkenlik gösteriyor.
    Devamı da güzel olsun inşallah.

• @sabahattin hocam bizde röntgen dahil 88.000 tl ödedik. Neyse ki bu aşama da sorunsuz geçilmiş oldu. Size mülakatta başarılar dilerim. İnşallah son aşamayı da geçer süreci mutlu bir şekilde sonlandırırız.

• @Feridun-Boylu hocam çok teşekkürler. Yaklaşık aynı meblağı ödemişiz. Size ve mülakata girecek hocalarımıza başarılar. Hepimiz mutlu bir şekilde yeni hedeflerimize ilerleyelim...

Benzer Başlıklar

• 4
  • 1
  • 47
  • 8
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

101

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |