• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Feridun Boylu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 4
    • Konu 0
    • İleti 138
    • En İyi 61
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Feridun Boylu

@Feridun Boylu

48 SCI yayın
    50 den fazla UA bildiri
    30 dan fazla SCI endeksli dergilerde hakemlik
    2 Uluslararası bilimsel sempozyum kongre başkanlığı
    1800 den fazla Gscholar - yaklaşık 1000 adet WoS atıf

83
    İtibar
    374
    Profil Görüntülemeleri
    138
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Istanbul Yaş: 55

Feridun Boylu Takip etme Takip Et

Feridun Boylu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Müjde. Bu ayki vize bülteninde 3-4 aylık ilerleme var.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Feridun Boylu
      Feridun Boylu

Herkese merhabalar. Ben de dün itibarıyla Petition Letter ve diğer belgeleri USCIS e gönderdim (avukat aracılığıyla). Umarım kısa süre içinde olumlu dönüş alırım.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@gunduzguleryuz 19 ay bekeyip cevap alamayınca PP yaptım. Zaten PD DOf current olmuş ve FAD yaklaşmıştı. Dosyam NSC de işlem gördü. 43. iş gününde dosyam onaylandı. Tebrik eden arkaşlara teşekkür ederim. Diğer bekleyen ardaşlara önce sabır sonra da güzel haber almalarını dilerim.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

Mülakata girip vizelerini alan arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar.... Hayırlı olsun...

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@RonnieVanZant Aslında RFE lerin artmasını PP başvurularının artmasına bağlıyorlar. PP olan dosyalarda hızlı değerlendirme olduğu için detay bakamıyorlar ve o sebeple RFE oranları artıyormuş. Dün bir arkadaş bir site tavsiye etti ;

Jin Shen ([email protected])

USCIS Case Status Tracker

USCIS Case Status Tracker

Track immigration cases with real-time analytics

Bu sitede I-140 başvurularının RFE oranlarını hesaplayabilirsiniz. Dün kabaca hesapladım yaklaşık % 15 gibi. Bu yüksek oran mıdır geçmişe oranla onu değerlendiremedim.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@chemistontheroad Eğer I-485 yoğunluğu için bahsediyorsan I-140 onayı sonrası I-485 aşamasında USA de çalışma izni oluyor bildiğim kadarıyla. Yani Amerikada isen çalışma izni açısından problem olmuyor. Eğer IVP aşamasına gelirsen çalışma izni için mecburen sürecin tamamlanmasını bekliyorsun.
      Bu arada madem konu açıldı benim de şöyle bir yorumum olacak. Gcard dağıtımı için sanırım kota mevcut. Hiçbir ülkeye mevcut mali yıl için % 7'den fazla GCard vermiyor. Türkiye Başvuru sayısına göre ilk 10 ülke arasında bile değil. Dolayısıyla reddit de tartışılan yoğunluktan Türkiye'nin fazla etkileneceğini düşünmüyorum . Normal süreç başvuru aşamasından Gcard alımına kadar zaten 2 yıl gibi. Yani süreçte çok değişim yok gibi. Bir de bu ay retrogession bekleniyordu ama gerçekleşmedi ilerleme söz konusu. Demem o ki şimdiden içimizi karartmaya gerek yok. Önümüzde 1.5-2 yıllık süreç var bekleyip görmek lazım.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@Tracy Hayırlı olsun

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

Current oldum ama hala dosyam onaylanmadı:)

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@Mayna süreç söylediğiniz gibi gelişti.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@machinist01 Ceac sitesinden ds 260 doldurma işlemine başladım. ilk etapta eşim ve çocuklarımı sisteme eklemek istediğimde (ilk aşama : ödeme aşaması) devletten aldığım birth certificate, marraiage certificate (çok dilli form A ve Form b) kabul edilmedi. Sanırım e-devletten alınan çok dilli belgelelerde bazı kutucuklar içerisinde türkçe açıklamalar olduğu için kabul edilmedi. Burada bir arkadaş söylemişti. E-devletten çok dilli belge alınsa dahi türkçe olan kısımların tercümesi gerekli sanırım. Sanırım diyorum çünkü pazartesi bu belgeleri tercümeli yükleme yapacağım. Kabul ederler mi göreceğiz.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

Feridun Boylu tarafından gönderilen son iletiler

@emkey Tebrikler. Yeni hayatınızda şimdiden başarılar....

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@leony3553 Hocam merhaba. Eğer online submission ise dökümanların kontrol ve kabulü 3-7 gün sürüyor. Aslında burada bir çok hocanın künyesinde Document submission ve DQ tarihleri var. Bazı hocalarımız malesef bu bilgileri profillerine girmiyorlar. Aslında bu vesileyle onlara da seslenmek isterim. Profil bilgilerini durumlarında değişiklik olduğunda güncelleyebilirlerse, ihtiyacı olan hocalarımız bazı kabulleri , işlem sürelerini bu profil bilgilerinden rahatlkla okuyup değerlendirebilir.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@gzdeky Hayırlı olsun Yeni yaşamınızda başarılar.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@scholarway Hocam merhabalar, henüz mülakata girilmediği ve vize basılı pasaportlar söz konusu olmadığı için pasaport alımı (teslimi) ile ilgili herhangi bir randevu henüz oluşturulmadı anlamına geliyor olabilir. Bunun mülakat randevusu ile ilgisi yok sanırım. Diğer tecrübe eden hocalarımız belki bunu doğrulayabilir.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

Evet hocam document submission aşamasında; e_devlet dökümanları ingilizce olsa dahi belgenin alt kısmında bulununan karekod yanında türkçe bir ibare kalıyor o dahi belgenin kabul edilmemesibe sebep oluyor. Belgeler Türkçe ise zaten çeviri gerekiyor. Ben bizzat deneyimledim. Konsolosluk aşamasında ise orjinal belgeyi görmek istiyorlar. Orjinali türkçe olabilir problem etmiyorlar diye biliyorum.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@leony3553 e devletten çok dilli belgeler alınabiliyor. Ancak belgenin alt kısmında karekod doğrulama kısmının açıklaması türkçe olduğu için o belgeler de tercüme gerektiriyor. Çeviri işlemini ben kendim yapabilmeme rağmen yeminli tercümana çeviri yaptırdım. Uygun fiyata çeviri yapan tercüme büroları var. Onların kaşesi yeterli oluyor. Belge düzenlemelerinde önce orjinal sonra çevirisi olacak şekikde tek pdf dosyası yaparak yüklemeniz gerekiyor. Ceac sistemine dosyaları yükleyerek sumbit etme opsiyonunuz varsa bu büyük avantaj çünkü belge hatalı ise size çok kısa sürede cevap gelebiliyor.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@leony3553 sizin, varsa eşiniz ve cocukların doğum belgeleri (vukuatlı nüfus kaydı), evlilik belgesi, askerlik belgesi, adli sicil belgeleri (Türkiyeden ve yurt dışında başka bir ülkede 6 aydan faxla kalmışsanız o ülkeden de). Tüm bu belgeler ingilizce olmalı, e devletten alacağınız belgelerin ingilizceye çevrilmiş hali olmalı. Unuttuğum belge olursa diğer arkadaşlar ilave edebilir.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

@tbesiktas Hayırlı olsun hocam.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

Merhabalar. DS 260 başvurusu yaparken kullandığım pasaportun süresi yakında dolacağı için pasaportu yeniledim. Unganlardan randevu alırken yeni pasaport bilgilerini de girmek gerekir mi ya da NVC yi pasaportla ilgili bilgilendirmek gerekir mi. Tecrübesi olan hocalarımız bilgilendirebilirse sevinirim.

Feridun Boylu
      Feridun Boylu

Merhabalar, Nisan ayında DQ olan hocalarımızdan IL alan oldu mu acaba?

Feridun Boylu
      Feridun Boylu