Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Merhaba bizim ap sürecimiz bugün bitti pasaportu istediler bu aşamada nasıl göndereceğiz konsolosluğa bilgisi olan varsa yaza bilir mi acaba 🙏

• @Tugrul-Gokpinar Tuğrul bey merhaba bendende şuanda pasaportumu istediler vize basmak için fakat nasıl oraya gonderecim icin bişi yazmamışlar siz nasıl gönderdiniz pasaport?

• @Ekto-Oktan oglumuzunki de field gozukuyor

• Merhabalar benim AP sürecim bitti ve konsolosluk bana pasaportumu göndermem için mail attı fakat nasıl ve hangi kargo ile göndereceğim ile ilgili hiçbirşey yazmıyor mail de bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba.?

• @bamboo Dediğim gibi bir şeyler dönüyor ve ne tam olarak kimse bilmiyor ben hala takipteyim bugün yarın ne oluyorsa kokusu çıkar diye umuyorum...

• @Ekto-Oktan pollyannacilkk yapip belki is yuku hafiflesin diye dagitmislardir bir hizlanma yasariz diyorum😂

Benzer Başlıklar

• 58
  • 41
  • 1589
  • 965
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

137

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |