Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Demek ki biz benzinin pahali oldugu cografyalar seviyoruz 🙂 Yazdan kalma bir gun diyebiliriz 😉

• Arkadaşlar, amerika da altın alıp yatırım yapma ve sonrasında satma işleri nasıl oluyor? TÜrkiyedeki gibi banka altın hesabı var mı? Kuyumcudan gram altın alınıyor mu?

• Benzin - $2.45 (New Jersey)

Benzin fiyatlari cok dusuk bu ara. Ben 2022’den beri butun benzin alisverislerimi kaydediyorum - en son pazartesi $2.49’dan aldim (Costco’dan aliyorum hep benzinimi). Su an $2.45 gosteriyor app’de.

Bu fiyat 2022’den beri gordugum en dusuk fiyat. Kis aylarinda benzinin fiyati zaten dusuyor hep - ama bu sene cok daha fazla dustu.

Yalniz o neydi oyle ya Ukrayna savasi ciktiginda; $5 veriyorduk galonuna nerdeyse.

• Venezuela'dan gelecek olan petrol ile birlikte daha da dusecektir. $2 altina dusse, iyi olurdu 😚😉

• PA benzin galon $2,65-$2,95 arasında, 6 ay önce geldiğimizde en düşük $2,99 du.
    Yumurta 36 lı- $5,82 (yumurtada baya ucuzladı)

• ⭐⭐⭐⭐

Eyalet bazında veya yaşadığınız adrese/posta koduna arama yapabileceğiniz akaryakıt fiyatlarını gösteren sıklıkla güncellenen Gas Buddy’den yararlanabilirsiniz.

https://www.gasbuddy.com/home

• @akara Florida'da yumurta ve diger grocery fiyatlari son zamanlarda hafiften dusuyor. Dikkatimi ceken sey, bazi sebze ve meyve fiyatlari hep ayni. Mesela domates hep $0.89 veya $0.95. Su an icin kirmizi et (dana ve kuzu) fiyatlari biraz yuksek.

• Genel olarak hatlara ne kadar ödüyorsunuz? T-Mobile yeni phone line için bana 60 usd fiyat çıkarttı

• @Selimdiskaya52 Xfinity ev internetiyle beraber alinca ilk yil ucretsiz unlimited plan veriyor, daha sonrasinda $20 oluyor. ayrica ev interneti icin de oduyorsunuz tabii ($40-50)

• @ucangeyik ade83fda-ade3-42d8-9160-1720c91eb739-image.png NYC de kaldığım mahallede yokmuş şaşırtıcı

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Genel olarak hatlara ne kadar ödüyorsunuz? T-Mobile yeni phone line için bana 60 usd fiyat çıkarttı

Xfinity 2 line $26.42 aylık autopay ile cep telefonları için, unlimited data (reduced speeds after 30 GB), unlimited mobile hotspot data (at reduced speeds), and unlimited calls, texts, and data to, from, and in Mexico and Canada.

$65.26 aylık ev interneti için Comcast (Xfinity), 500 Mbps, Unlimited access to Xfinity hotspots.

• @Selimdiskaya52

Telefon icin T-mobile, 3 hat hersey sinirsiz, aylik $105.

Internet icin Spectrum, 1 GB, aylik $70.

• ⭐⭐⭐⭐

Wisconsin Dells, WI
    $2.35, per gallon
    87 octane regular, Citgo
    1/11/26

• ⭐⭐

@MySea T-Mobile Boca Raton'da hic cekmiyor hocam, evde internete bile baglanamiyordum. Simdi Verizon 4 hat + 2 telefon + ev interneti 176$ oduyorum.

Ev interneti dedigim yine 5G cekiyor, sahile piknige falan gittigimde yanimda goturuyorum tablet, laptop ona baglaniyor.

• @EasternStar Biz Tampa bolgesinde hic sorun yasamiyoruz. Orlando ve Sarasota'ya kadarki bolgelerde de geziyorum ve simdiye kadar hic sorun yasamadim.

• Amherst Downtown /MA/2026
    3 kişilik aile:
    Kira 2+1: Minimum 2000
    SADECE market alışverişi(beslenme): 1000
    Diğer ihtiyaçlar : 500-700
    Cep telefonu hat: kişi başı aylık 45(mint mobile)
    Aylık sağlık sigortası: 750 (diş ve göz yok)
    Uber minimum: 10 dolar
    Not: Bu bölgeye geleceklerin daha çok öğrenci ve akademisyen olduğunu düşünerek faydalı olması dileğiyle yazıyorum. Northampton'dan amherst'e günlük şehir içi otobüsler var. Bunlar tamamen ücretsiz. Bu anlamda northampton da bir seçenek.

• Michigan bolgesindeki yasam maliyetleri; ev kiralari 1400 Usd den basliyor. Bu tip evler genelde 2+1 condo tipi. Kira ve ev tipleri bolgeye ve okul puanina degisiyor. Okul puani iyi olan bolgelerde kiralar 2500 usd den basliyor. Aylik 4 kisilik mutfak ve temizlik malzeme maliyeti 1000 usd yi buluyor . Tabi biz evde yemegimizi yiyen bir aileyiz. Disarida pek yemek yeme aliskanligimiz yok. Ise ve okula da yanimiza yemek goturuyoruz. Araba sigortasi yillik 3000 usd cunku gecmisimiz yok. Biz gunde 50-60 mil yol yapiyoruz cunku cocuklarimiz okullari oturdugumuz yerden uzak. Buna ragmen haftada 45 usdlik benzin harxiyoruz. Tmobile 4 hat ve 2 yeni telefon taksidi ayda 260 usd. Ev interneti ayda 55 usd. Wlektrik ve gaz ayda 150 usd civari.

• Arkadaşlar. Colorado da yaşayan var mı acaba. Özellikle breckenridge bölgesinde. Eğer varsa yaşam maliyet bilgisi verirseniz çok sevinirim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ramazan-Altan @debbieLA77 eğer müsait olursa buradan cevap yazabilir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |