Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
Venezuela'dan gelecek olan petrol ile birlikte daha da dusecektir. $2 altina dusse, iyi olurdu 😚😉
-
PA benzin galon $2,65-$2,95 arasında, 6 ay önce geldiğimizde en düşük $2,99 du.
Yumurta 36 lı- $5,82 (yumurtada baya ucuzladı) -
Eyalet bazında veya yaşadığınız adrese/posta koduna arama yapabileceğiniz akaryakıt fiyatlarını gösteren sıklıkla güncellenen Gas Buddy’den yararlanabilirsiniz.
https://www.gasbuddy.com/home
https://apps.apple.com/us/app/gasbuddy-find-pay-for-gas/id406719683 -
@akara Florida'da yumurta ve diger grocery fiyatlari son zamanlarda hafiften dusuyor. Dikkatimi ceken sey, bazi sebze ve meyve fiyatlari hep ayni. Mesela domates hep $0.89 veya $0.95. Su an icin kirmizi et (dana ve kuzu) fiyatlari biraz yuksek.
-
Genel olarak hatlara ne kadar ödüyorsunuz? T-Mobile yeni phone line için bana 60 usd fiyat çıkarttı
-
@Selimdiskaya52 Xfinity ev internetiyle beraber alinca ilk yil ucretsiz unlimited plan veriyor, daha sonrasinda $20 oluyor. ayrica ev interneti icin de oduyorsunuz tabii ($40-50)
-
@ucangeyik
NYC de kaldığım mahallede yokmuş şaşırtıcı -
@Selimdiskaya52, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Genel olarak hatlara ne kadar ödüyorsunuz? T-Mobile yeni phone line için bana 60 usd fiyat çıkarttı
Xfinity 2 line $26.42 aylık autopay ile cep telefonları için, unlimited data (reduced speeds after 30 GB), unlimited mobile hotspot data (at reduced speeds), and unlimited calls, texts, and data to, from, and in Mexico and Canada.
$65.26 aylık ev interneti için Comcast (Xfinity), 500 Mbps, Unlimited access to Xfinity hotspots.
-
Telefon icin T-mobile, 3 hat hersey sinirsiz, aylik $105.
Internet icin Spectrum, 1 GB, aylik $70.
-
Wisconsin Dells, WI
$2.35, per gallon
87 octane regular, Citgo
1/11/26 -
@MySea T-Mobile Boca Raton'da hic cekmiyor hocam, evde internete bile baglanamiyordum. Simdi Verizon 4 hat + 2 telefon + ev interneti 176$ oduyorum.
Ev interneti dedigim yine 5G cekiyor, sahile piknige falan gittigimde yanimda goturuyorum tablet, laptop ona baglaniyor.
-
@EasternStar Biz Tampa bolgesinde hic sorun yasamiyoruz. Orlando ve Sarasota'ya kadarki bolgelerde de geziyorum ve simdiye kadar hic sorun yasamadim.
-
Amherst Downtown /MA/2026
3 kişilik aile:
Kira 2+1: Minimum 2000
SADECE market alışverişi(beslenme): 1000
Diğer ihtiyaçlar : 500-700
Cep telefonu hat: kişi başı aylık 45(mint mobile)
Aylık sağlık sigortası: 750 (diş ve göz yok)
Uber minimum: 10 dolar
Not: Bu bölgeye geleceklerin daha çok öğrenci ve akademisyen olduğunu düşünerek faydalı olması dileğiyle yazıyorum. Northampton'dan amherst'e günlük şehir içi otobüsler var. Bunlar tamamen ücretsiz. Bu anlamda northampton da bir seçenek. -
Michigan bolgesindeki yasam maliyetleri; ev kiralari 1400 Usd den basliyor. Bu tip evler genelde 2+1 condo tipi. Kira ve ev tipleri bolgeye ve okul puanina degisiyor. Okul puani iyi olan bolgelerde kiralar 2500 usd den basliyor. Aylik 4 kisilik mutfak ve temizlik malzeme maliyeti 1000 usd yi buluyor . Tabi biz evde yemegimizi yiyen bir aileyiz. Disarida pek yemek yeme aliskanligimiz yok. Ise ve okula da yanimiza yemek goturuyoruz. Araba sigortasi yillik 3000 usd cunku gecmisimiz yok. Biz gunde 50-60 mil yol yapiyoruz cunku cocuklarimiz okullari oturdugumuz yerden uzak. Buna ragmen haftada 45 usdlik benzin harxiyoruz. Tmobile 4 hat ve 2 yeni telefon taksidi ayda 260 usd. Ev interneti ayda 55 usd. Wlektrik ve gaz ayda 150 usd civari.
-
Arkadaşlar. Colorado da yaşayan var mı acaba. Özellikle breckenridge bölgesinde. Eğer varsa yaşam maliyet bilgisi verirseniz çok sevinirim
-
@Ramazan-Altan @debbieLA77 eğer müsait olursa buradan cevap yazabilir
-
Costco, Mettawa - Illinois I 1/28/26
Regular $2.68 per gallon
12’li croissant $5.99
24’lu organik yumurta $7.59
3 lb muz $1.49
3 lb yeşil üzüm $7.89
2’li Graza extra virgin zeytinyağı, 2x750 ml, $16.99
2’li Nutella, 2x950 gr, $15.99
Dana kıyma 88% lean $5.79 lb
Tavuk göğüs $2.99 lb
40’lı Ice Mountain şişe su, 500 ml, $6.99 -
@Ramazan-Altan merhaba ramazan oncelikle nasilsin :) ben wyoming lander dayim burasi kucuk bir kasaba koy denilebilir... colorada ya enuz gecemedim ama yasam maliyetleri konusunda bilgim var az cok... uygun fiyatlara ev bulabilirsin... eger burada kazaniyorsan is daa kolay ama hazir para ile geleceksen turk parasi karsiligi olarak dusunuldugunde hesap degisiyor... oncelikle denver cok guzel bir yer doga ile ic ice havasi temiz ama soguk :) ev kiralari tek kisiysen 700 e var 1000 dolarada arika tertemiz evler bulabilirsin... faturalar internet telefonun dogalgaz elektirik 300 dolari bulur. marketleri soylemiyorum yeme icme tercihine gore degisir ama burada ac kalmazsin... spor salonlari aylik 50 dolar 10 dolara ozel dolapta kiralaya biliyorsun... benzin dersek ben cok eski model bir mercedes kullaniyorum suanda 50 dolarlik benzin koydum 1 aydir kullaniyorum yakin mesefe civar kasabalara falanda gidip geliyorum.... sormak istedigin baska bir sey olursa buralardayim cok nadir girebiliyordum ama daha sik girecegim cunku burada eb3 surecimi baslatan is verenim ile sorun yasiyorum adam huzursuz ne istedigini bilmeyen biri surekli fikirleri degisiyor para vermek istemiyor 1 kurus parasi eksilse akli cikiyor ise yatirim yatmayip is yerinden cok para kazanmak istiyor avukat masraflarim kalacak yerim ve faturalarimi simdilik o oduyor ama zaten bana bir maas verse bunlari bende oderim... cok da guzel gecininirim eger bir baska is veren sponsor buursam bana yardim edebilecek pilimi pirtimi toplayip hemen baska eyalete gecicem surec yeniden baslayacak biliyorum ama cokta umrumda degil simdi f1 a gecis icin basvuru yapacagim bir yandan eb3 sureci devam edecek... senin durumun nedir...
-
Umarım sizin için herşey güzel olur. Ben colorado breckenridge bölgesine yerleşmeyi düşünüyorum. Profesyonel Limoisine şoförüyüm. Bu yüzden burayı tercih ediyorum. Kaos yok. Doğa çok güzel. Ve bildiğim kadarıyla mesleğimde iyi çalışan iyi kazanıyor.
-
super cok sevindim sizinde hakkinizda hayirlisi olsun insallah sakin ve guzel bir yer umarim hersey ayal ettiginiz gibi olur... evet burada para kazanmak kolay aslinda dogru yerde dogru insanlarla karsilasmakta onemli
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum