Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@muratch 2NL Maili geldiğinden emin misin ? 2NL maili değildir o bence. Ben de öğrenmek için mail attım kccye sonra mülakat tarihi ile döndüler daha sonra da link attılar notification letter sayfası için.
    2NL Maili bangkok konsolosluğundan gelecek.

Konsolosluktan gelmez.
    [email protected] adresinden şöyle bir e-posta aldıysanız 2NL almışsınız demektir:

You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

• @emirhankd yok henüz yapmadım pasaportum güncel değil haftaya yapıcam ama öyle bir hata alıyorsanız bangkok konsolosluğu ile iletişime geçmeniz daha mantıklı olur

• @muratch Sanırım herkesde hata var , sende de hata verecek muhtemelen.

• @ertugrulkndmr polio yu sağlık ocağı yapabiliriz demişti ama ben gebelik sebebi ile canlı aşı yaptırmadım, hatta sizde alabilirsiniz biz işeriz dedi. Eşim polio aşısını sağlık ocağında Tetraxim içerisinde oldu gitmeden

• @ugurbocegi Teşekkür ederim ona da bakayım 🙂

• Arkadaşlar selam. Yeni cutoff ile birlikte dosyasını Bangkok'a taşımış mülakat mailini alan/alamayan oldu mu ? ceac da 13.000-16.000 arasında 13 kişi mail almış gözüküyor eu bölgesinden.

• En son 15734 mülakat almış. Cutoff aralığını temizlemişler gibi gözüküyor.. 2NL mailleri de önümüzdeki hafta gelmeye başlar.

@Yusuf-Uzak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam. Yeni cutoff ile birlikte dosyasını Bangkok'a taşımış mülakat mailini alan/alamayan oldu mu ? ceac da 13.000-16.000 arasında 13 kişi mail almış gözüküyor eu bölgesinden.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Serapp Teşekkür ederim Serap hanım,

Şuan için kalan tek işlem Bangkok GSS Kargo adresi kaydı. Case Number Invalid hatası alıyorum sanırım mülakat yaklaşırken çözülecektir sorun. Bangkok Konsolosluğuna yazdım bu konuda.

• Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Greencard teslimati için verdiğimiz adresin sahibi ülkeye kaçak girmiş birisi ise bir sıkıntı yaşar mıyız?

• @Koray85 belirttiginiz adres internet alisverisinde verdiginiz teslimat adresinden hicbir farki yok. Sorun yasamazsiniz.

• @rezanclz çok saolun 🙏

• @rezanclz Ben de work and travel ile gidip iltica başvurusu yapan bir arkadaşımın adresini vereceğim . Sanırım ben de sıkıntı yaşamam.

• @emirhankd hicbir türlü sorun olmaz, soracaklari max sey adresteki kisi kim, nerden taniyorsun diye sorarlar. Aile dostumuz ya da ortak arkadas vasitasiyla tanistik diyip gecersiniz. Gc delivery adresindeki kisiyi kurcaladiklarini görmedim su ana kadar.

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Kübra-Kırmacı Bizde KKK olarak üçlü karma şeklinde bulunur. Aile hekimliğine başvurup yaptırabilirsiniz.
    Hep B yi sağlık muayenesinden max 1 hafta önce olun..İlk dozdan 1 ay sonra 2. dozu, 6 ay sonra 3. dozunu yaptırın.
    Doktor tavsiyesi Hep B aşılarımızı 50 milletten insanın bulunduğu memlekette risk almamak adına 3 doz olarak tamamlanması yönündedir.

Hep B neden özellikle muayeneden max 1 hafta önce ? Örnek olarak benim gibi 2. Doz olmak istemeyenler muayeneden örneğin 25 gün önce olsa sorun olur mu?

• @RuhunGemisi muayeneden değil mülakat tarihinden 25 gün önce olmanız gerek. Ben hesaplayamadım muayeneye göre hesapladım 2. Dozları olacağım dr. Nicholsonda 3 gün için 10.000 tl ödemek zorunda kaldım. Muayene tarihini değil mülakat tarihini baz alın.

Süreçte başarılar dilerim.

• @muratch, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bangkok'da 22 Marta covid 25 Mart'a ise sağlık kontrolü randevusunu aldım. tüm sorunlarınız için hastanenin whatsapp hattına yazabilirsin 7/24 cevap veriyorlar '' Bumrungrad hospital''

Bildiğim kadarıyla covid için ayrı bir randevu almanıza gerek yok Bumrungrad hastanesinden,siz de neden böyle birşey oldu?

• ⭐⭐⭐

@RuhunGemisi Sadece Hep B değil, antikoru çıkmayan tüm birden fazla doza sahip aşılar için bunu söyleyebilirim...İlk dozu olup ikinci dozunun sağlık muayenesinin olduğu zamana gelmesini açıkçası ben istemem...Molnar aşı fiyatlarını paylaştım, neredeyse Türkiye ile 1 e 3 oranı mevcut...Ayrıca burada bazılarını ücretsiz olabiliyorken...😉

Doktor tavsiyesi notumu tekrar buraya yazayım, "50 milletin bir arada olduğu yere gidiyorsunuz sen ve eşin Hepatit B dozlarınızı tamamlayınız".😉

• Bu ileti silindi!

• @Evren53, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bangkok'a dosya taşımak istiyoruz. Forumda okuduklarımızdan faydalanarak CN'imiz current olduğu için Bangkok'taki konsolosluğa mail atarak dosyamızı taşımak istediğimizi ilettik. Mail'i atalı henüz iki gün oldu ancak bir şeyi merak ettim. CEAC üzerinden kontrol ettiğimde YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC yazıyor. Current olduğumuz için burada Ankara yazması gerekmiyor mu? Burada KCC yazdığı için KCC'ye mi mail atıp taşımalıyız acaba?

• Merhabalar benim numaram 10xxx Ankara'da sıra gelmeyecek büyük ihtimalle. Dosyamı nereye taşımamı önerirsiniz ? Bir de dosyamı taşımak için mesela Hong Kong'a taşıyacağım diyelim Hong Kong'a mı mail atmam gerekiyor yoksa kccye mi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |