Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 887.2k 953

• @Serapp ben de bunu düşünüyordum. Rahatsız edersek süreci olumsuz etkiler miyiz diye. Ancak Viyana’ya bir kez mail attım sağolsunlar onlar da çok ilgili davrandılar.

• @olafque forumda abd dışında kalış süresiyle alakalı başlıktan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz

• @ugursway Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.

• @emirhankd ben aldım. önce kendim mail attım mülakat tarihimi öğrenmek için bilgileri ilettiler 3-4 saat sonra da 2NL maili geldi

• @muratch 2NL Maili geldiğinden emin misin ? 2NL maili değildir o bence. Ben de öğrenmek için mail attım kccye sonra mülakat tarihi ile döndüler daha sonra da link attılar notification letter sayfası için.
    2NL Maili bangkok konsolosluğundan gelecek.

• @emirhankd 2NL Maili mülakat tarihinizin belirtildiği mail zaten. CEAC sayfasına girdiğinizde sayfa güncellenmişse mülakat yeriniz yazıyorsa 2nl maile ihtiyacınız yok örnek mail:

1701453924-Green-Card-Mulakat-Email-Ornegi.png

• Aaa tamamdır ozaman 2NL mailim gelmiş oldu benim de teşekkür ederim. PPeki Gss adres kaydını yaptın mı orada son sayfada hata alıyorum case number invalid yazıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@muratch 2NL Maili geldiğinden emin misin ? 2NL maili değildir o bence. Ben de öğrenmek için mail attım kccye sonra mülakat tarihi ile döndüler daha sonra da link attılar notification letter sayfası için.
    2NL Maili bangkok konsolosluğundan gelecek.

Konsolosluktan gelmez.
    [email protected] adresinden şöyle bir e-posta aldıysanız 2NL almışsınız demektir:

You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

• @emirhankd yok henüz yapmadım pasaportum güncel değil haftaya yapıcam ama öyle bir hata alıyorsanız bangkok konsolosluğu ile iletişime geçmeniz daha mantıklı olur

• @muratch Sanırım herkesde hata var , sende de hata verecek muhtemelen.

• @ertugrulkndmr polio yu sağlık ocağı yapabiliriz demişti ama ben gebelik sebebi ile canlı aşı yaptırmadım, hatta sizde alabilirsiniz biz işeriz dedi. Eşim polio aşısını sağlık ocağında Tetraxim içerisinde oldu gitmeden

• @ugurbocegi Teşekkür ederim ona da bakayım :)

• Arkadaşlar selam. Yeni cutoff ile birlikte dosyasını Bangkok'a taşımış mülakat mailini alan/alamayan oldu mu ? ceac da 13.000-16.000 arasında 13 kişi mail almış gözüküyor eu bölgesinden.

• En son 15734 mülakat almış. Cutoff aralığını temizlemişler gibi gözüküyor.. 2NL mailleri de önümüzdeki hafta gelmeye başlar.

@Yusuf-Uzak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam. Yeni cutoff ile birlikte dosyasını Bangkok'a taşımış mülakat mailini alan/alamayan oldu mu ? ceac da 13.000-16.000 arasında 13 kişi mail almış gözüküyor eu bölgesinden.

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

• @Serapp Teşekkür ederim Serap hanım,

Şuan için kalan tek işlem Bangkok GSS Kargo adresi kaydı. Case Number Invalid hatası alıyorum sanırım mülakat yaklaşırken çözülecektir sorun. Bangkok Konsolosluğuna yazdım bu konuda.

• Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Greencard teslimati için verdiğimiz adresin sahibi ülkeye kaçak girmiş birisi ise bir sıkıntı yaşar mıyız?

• @Koray85 belirttiginiz adres internet alisverisinde verdiginiz teslimat adresinden hicbir farki yok. Sorun yasamazsiniz.

• @rezanclz çok saolun 🙏

• @rezanclz Ben de work and travel ile gidip iltica başvurusu yapan bir arkadaşımın adresini vereceğim . Sanırım ben de sıkıntı yaşamam.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k