Merhabalar, @crazycells @gucarslan ve USCIS ödeme ekranlarını detaylı bilen tüm arkadaşlara bir sorum var. talihli eşim üzerinden ben ve oğlumuza da greencard almaya çalışıyorduk. ben ap'ye kalmıştım, eşim ve oğlum ilk girişlerini yapıp kartlarını teslim aldılar. derken şimdi benim ap olumlu sonuçlandı, 2 hafta sonra ben de ilk girişimi yapacağım.
yazın USCIS websitesinde, eşimin hesabı ile, sadece eşim ve oğlum için ödeme yapmıştık sadece onlar ilk giriş yapacakları için. şimdi benim kendi immigrant fee ödememin vakti gelmişti ve bir de yeni bir adres vermem gerekiyordu ilkinden farklı olan.
öncelikle change your address'e bastım. kartımın gönderilmesini istediğim US'teki arkadaşımın yeni adresini girdim. başvurunuz alınmıştır dedi. henüz kendi fee'mi ödemediğim için receipt number girmedim; a-number ve dos case ID'lerimi girdim.
sonra sitenin sekmelerinden birinde pay a fee online seçeneğini bulup, oradan da immigrant fee seçtim. bana ait A-number ve DOS Case ID'yi girdim ve ödemeyi yaptım. receipt no'm belirdi.
fakat adres değişikliğini önce yaptığım için ve artık edit edemediğim için yeni adresimde receipt bilgisi eksik kaldı. bu durumda yine de ben ülkeye giriş yaptıktan sonra benim için basılacak olan kart yeni adrese yollanır mı? yoksa eski adrese mi yollanır? nasıl emin olurum?
destekleriniz için teşekkürler.