Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sevdemimi son aşamaya geçmeden önce bir 5 dk bekleyin, ondan sonra son aşamaya geçin. bir de böyle bir deneyin.

• @finalhope teşekkür ederim cep telefonundan denedim sorunsuzca ödedim

• @sevdemimi çözmenize sevindim. Ben birkaç hafta önce ds260 ödemesi yaparken sizin belirttiğiniz gibi bir hata ile karşılaşmıştım. Gerçek çözüm bu mudur? Tam bilmiyorum ama bende işe yaradı. Sizde de yaradı. Belki birilerinin daha işine yarar.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhabalar, @crazycells @gucarslan ve USCIS ödeme ekranlarını detaylı bilen tüm arkadaşlara bir sorum var. talihli eşim üzerinden ben ve oğlumuza da greencard almaya çalışıyorduk. ben ap'ye kalmıştım, eşim ve oğlum ilk girişlerini yapıp kartlarını teslim aldılar. derken şimdi benim ap olumlu sonuçlandı, 2 hafta sonra ben de ilk girişimi yapacağım.

yazın USCIS websitesinde, eşimin hesabı ile, sadece eşim ve oğlum için ödeme yapmıştık sadece onlar ilk giriş yapacakları için. şimdi benim kendi immigrant fee ödememin vakti gelmişti ve bir de yeni bir adres vermem gerekiyordu ilkinden farklı olan.

öncelikle change your address'e bastım. kartımın gönderilmesini istediğim US'teki arkadaşımın yeni adresini girdim. başvurunuz alınmıştır dedi. henüz kendi fee'mi ödemediğim için receipt number girmedim; a-number ve dos case ID'lerimi girdim.

sonra sitenin sekmelerinden birinde pay a fee online seçeneğini bulup, oradan da immigrant fee seçtim. bana ait A-number ve DOS Case ID'yi girdim ve ödemeyi yaptım. receipt no'm belirdi.

fakat adres değişikliğini önce yaptığım için ve artık edit edemediğim için yeni adresimde receipt bilgisi eksik kaldı. bu durumda yine de ben ülkeye giriş yaptıktan sonra benim için basılacak olan kart yeni adrese yollanır mı? yoksa eski adrese mi yollanır? nasıl emin olurum?

destekleriniz için teşekkürler.

• Merhaba. Kısa bir süre sonra Amerikaya ilk girişimi yapacağım. Girişte ds-260 formunda belirttiğim adresi değiştireceğim. USCIS fee giriş yapmadan önce mi ödemem daha sağlıklı olur yoksa giriş yaptıktan sonra mı? Chatgpt giriş yaptıktan sonra ödeme yapmanın adres hatalarını önleyebileceğini söylüyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@oturan ilk girişiniz sırasında cbp memuruna yeni adresini verip adres güncellemesini yapabilirsiniz.
    öncelikle teyit edin adresin güncel olup olmadığını, değilse güncellemesini isteyin.
    bu şekilde çözüm bulabilirsiniz.

• @gucarslan tamamdır çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@oturan

Bu konu basliginin 1. iletisinde de ödemeyi ABD’ye giris yapmadan once gerceklestirmeniz tavsiye ediliyor. Tercih sizin, kişisel görüşüm önce gönderilmesi sisteme yüklenmesi için bir avantaj ve ödeme vizenizin permanent resident karta dönüşmesi için zorunluluk eğer ki hakkınızdan vazgecmeyecekseniz.

• Merhaba, bugün ödeme yaptım, ücret kişi başı 235 dolar olmuş, bilgi olması adına yazmak istedim.

• @ATS16 selamlar, ödemeyi önden yaptım ben de, yeni adresi aynı siteden güncellemekte zorlanmıştım onu da kapıda memur ile çözmeye çalışacağım. Teşekkürler.

• Uscis İmmigrant Fee sayfasına girerken ''access denied'' hatası alıyorum. Farklı tarayıcılardan denedim ve çerezleri de sildim fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum arkadaşlar.

• @lesnarhomie cep telefonundan mobil hattan girin ev wifisinden yapamadım

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   F Falcon 1 

• @oturan Kapida her ne kadar degistiriyor gibi gozukseler de en garanti yol siteden girip degistirmek bana kalirsa biraz ugrasin derim.

• Bu konuyla alakalı 2 sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim.
    Ben ABD'ye giriş yaparken adres değişikliği yapacağım. Bu yüzden USCIS ücretini orda ödesem daha doğru olmaz mı ? (1.soru)
    Çünkü burda ödersem yanlış adrese basılıp gider diye düşünüyorum.
    Ayrıca USCIS ödemesi yapıldıktan sonra süreç hemen tamamlanıyor mu yani ne kadar sürüyor onaylanması ?

• ⭐⭐⭐⭐

@gurkankucukvar

1-USCIS ücretinin ödenmesi ile adres değişikliği yapmak birbiriyle bağlantılı süreçler değil, vizenizin elinize ulaşmasına müteakip USCIS fee’yi ülkeye giriş yapmadan ödeyebilirsiniz. Vize mülakatına girdiniz mi ve vizeniz elinize ulaştı mı? Zira mülakata girmediyseniz adres değişikliği için elinizde bir fırsat daha var.

2-USCIS fee’yi ödemeniz sürecinizi tamamlamiyor, ülkeye giriş yapmanız esas.

• @gurkankucukvar, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Bu konuyla alakalı 2 sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim.
    Ben ABD'ye giriş yaparken adres değişikliği yapacağım. Bu yüzden USCIS ücretini orda ödesem daha doğru olmaz mı ? (1.soru)
    Çünkü burda ödersem yanlış adrese basılıp gider diye düşünüyorum.
    Ayrıca USCIS ödemesi yapıldıktan sonra süreç hemen tamamlanıyor mu yani ne kadar sürüyor onaylanması ?

Lutfen oncelikle imzanizi guncelleyin ve mummunse mulakat deneyiminizi foruma aktarin. 2024 talihlisi olarak bu sureclerinizi coktan tamamlamis olmaniz gerekiyor.

Hep soyluyorum, sizin vesilenizle yine soyleyecegim, foruma hepimizin mutlaka birgun danismak icin isi dusuyor. Bizim yaptigimiz bu paylasimlar, diger talihlilere isik tutuyor.

Sorunuza gelecek olursak; immigrant fee ile ulkeye giris birbiriyle baglantili, ulkeye giris yaptiktan sonra fee’yi oderseniz odediginiz tarihten sonra 90 gunluk sureciniz baslar. GC’nin gecikmemesi icin fee’yi ulkeye giris yapmadan once odemenizi tavsiye ediyoruz. Girdikten sonra odemek de sizin tercihiniz.

• @deebee İmzamı güncelledim kusura bakmayın. Başım müsait olduğunda en yakın zamanda da burada tecrübelerimi aktaracağımdan emin olabilirsiniz. Ayrıca ben de bu süreçleri hızlıca tamamlamak isterdim fakat şartlar gereği böyle olmak zorunda oldu. Sormak istediğim şuydu 05.03.2025'e kadar ABD'ye girmem gerekiyor. 24.02.2025 tarihinde ise giriş yapacağım. Fakat USCIS ödemesini az önce yaptım. Bir sorun teşkil eder mi ? Bir de giriş yaptığımda adres değişikliği yapmak zorundayım yani DS-260'da ilk belirttiğim adres yeri değişti. Onu ülkeye girerken değiştirebilirim değil mi ? Sürece bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

• @misha90 teşekkürler tavsiyeniz için. Websitesinde adresi değiştirmiştim fakat sitenin hiçbir alanında ne eski ne yeni adresimi ya da yeni adresin kaydedildiğine dair onay göremediğim için tereddütlüydüm. Geçtiğimiz hafta ilk giriş sırasında memur’a önceden çıktısını aldığım kâğıdı uzattım bu yeni adrese teslimat istiyorum diye. Kâğıdı alıp kendi ekranına yazdı ve bana geri verdi. Umarım 1-2 ay içinde doğru adrese geldiğini haber alırız. İşin bu kısmını (kart basım, dağıtım, teslimat, vb.) keşke online takipe açık yapsalarmış.

• @gurkankucukvar, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@deebee İmzamı güncelledim kusura bakmayın. Başım müsait olduğunda en yakın zamanda da burada tecrübelerimi aktaracağımdan emin olabilirsiniz. Ayrıca ben de bu süreçleri hızlıca tamamlamak isterdim fakat şartlar gereği böyle olmak zorunda oldu. Sormak istediğim şuydu 05.03.2025'e kadar ABD'ye girmem gerekiyor. 24.02.2025 tarihinde ise giriş yapacağım. Fakat USCIS ödemesini az önce yaptım. Bir sorun teşkil eder mi ? Bir de giriş yaptığımda adres değişikliği yapmak zorundayım yani DS-260'da ilk belirttiğim adres yeri değişti. Onu ülkeye girerken değiştirebilirim değil mi ? Sürece bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

Elinize sağlık! USCIS ödemenizi şimdi yapıp, 24 Şubatta giriş yapmanız bir sorun teşkil etmez. Giriş tarihiniz itibariyle GC süreciniz başlar. Adresinizi de ülkeye giriş esnasında veya girişten hemen sonra USCIS üzerinden güncelleyebilirsiniz. İyi yolculuklar!

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |