Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

• ⭐⭐⭐

@sensey Sadece sizin basiniza gelmiyor, maalesef bazen olabiliyor bu tur aksakliklar. Hatta her sey yolunda gitse bile ornegin aileden sadece bir kisninin (ya da herkesin) biyometrik veriler tekrar alinmak istenebiliyor...
    Dogrudan size gelen maildeki adimlari uygulayarak USCIS ile iletisime gecip randevu alin ve tabii ki belgeleri Ingilizce diline cevirtmeniz gerekir, yine de emin olamiyorsaniz USCIS'e sorabilirsiniz. Tekrar gecmis olsun.

• @lumos Çok teşekkürler randevu almak başlı başına ayrı bir problem. bakalım dun aradık olmadı bugun ttekrar deneyeceğiz.

• Merhabalar uscis e ayrıca üye olmak gerekiyor mu yoksa ödeme yapınca kendiliğinden üyede mi olmuş oluyoruz bu durum kafamı karıştırdı biraz üye olmamız gerekiyorsa ayrıca tüm aile üyeleri ayrı bir şekilde üye mi olması gerekiyor bu daha önce soruldu mu bilmiyorum baktım ama gözden kaçırmış olabilirim tüm bilgiler ödeme yapılma aşamasını anlatıyor üye olmak ile ilgili bilgisi olan varsa sevinirim tşkler şimdiden

• Merhaba USCIS ödemesi yapmak için linke girdiğimde You don't have permission to access hatası alıyorum. Sayfa açılmıyor. bunu yaşayan var mı? ne yapmalıyım?

• @Ceycey-0 ev interneti yerine telefonun internetinden girince sayfaya ulaşabildim. Benzer sorunu yaşayan olursa bilgisine.

• @misha90 merhaba bende ödemeyi yapacağım sonra da adresimi değiştireceğim bunu abd ye girişte mi yapmak daha iyi yoksa online olarak mı bu konuda bilginiz varmı hangisi daha iyi siz abd ye girişte eğer girdiyseniz tabi tekrar yeni adresinizi verecekmisiniz yada verdiniz mi bilgilendirseniz çok sevinirim tşkler

• @Sedat-1 Bence konsoloslukta, ulkeye giriste vs adres degisikligi beyani cok ise yaramiyor tabi ki elbette degistirilmeli buralarda da ama bence uscis girerek oradan change of adress yapmak en garantisi sanki orasi orayi dikkate aliyorlar gibime geldi.

• şimdi ödemeyi yaptım ve adresini onaylamak veya değiştirmek için üye olun seçeneği vardı en altta resimleri ekleyebilirsem koyacağım sonra oraya tıkladığımda 6 aralık 2024 den itibaren bu servis kullanılmamaktır diye bir uyarı çıktı bunu anlamadım tam olarak ve devam ettim A- ile başlayan ve case bilgilerimi yazdım ve next e tıkladım sonra üyelik sayfasına yönlendirdi burada sıfırdan üyelik oluşturmu diyeceğim ben direk üyelik sayfasına yönlemdirir diye düşünmüştüm bu konuda yardımcı olabilecek bilgilendirebilecek birisi varmıdır acaba tşkler şimdiden

• @misha90 bende buraya üye olup değiştirmeyi düşünüyorum ayrı yeten abd ye girişte gümrük memuruna da verebilirim bilemiyorum ama daha üye olamadım ödemeyi yaptık sonra ilerleyemedim yanlış bişey yapmamk adına bekliyorum siz ödemeyi yaptıktan sonra üye oldunuzmu ve adres değişikliği yaptınızmı acaba süreci anlatabilirmisin bilgilendirme amaclı tşkler

• doğrulama yapmak istediğimde aşağıda ki gibi bi uyarı geliyor bu uygulama 6 aralık 2024 tarihinden sonra sonlanacak diyor yani tam olarak anlayamadım uscis doğrulaması yapıp adresimizi göremiyormuyuz yada başka bir uygulamasımı var acaba

885f3a7d-5061-4598-99e6-1b4a63a64c4e-image.png

• D daphne bu başlıktan bahsetti

• Merhaba aklımı karıştıran bir şeyi sormak isterim dos case ıd açıklamasında 4 rakam 2 harf ve daha sonra 5 rakam deniliyor.fakat bizim dos no da 4 rakam 2 harf ve 4 harf var budurumda ne yapmam lazım.mesela 2024EU96** son 4 rakamı 5 rakam istiyor ve ben açıklamalarda ne yapmam gerketiğini bulamadım başa yada sona sıfır gibi bir şey eklemek mi gerekir bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

• If you are a Diversity Visa immigrant, your DOS Case ID will have 4 numbers followed by 2 letters and 5 more numbers (for example, 0000AB12345). yazan bu ama bizim son rakam 4 haneli

• Merhaba uscis immigrant fee ödemek için telefonun internetinden bağlanıyorum bilgidayarda Google chromla devam ediyorum ancak son aşama olan pay .gov sitesine yönlendirirken site açılmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz teşekkür ederim

• @sevdemimi son aşamaya geçmeden önce bir 5 dk bekleyin, ondan sonra son aşamaya geçin. bir de böyle bir deneyin.

• @finalhope teşekkür ederim cep telefonundan denedim sorunsuzca ödedim

• @sevdemimi çözmenize sevindim. Ben birkaç hafta önce ds260 ödemesi yaparken sizin belirttiğiniz gibi bir hata ile karşılaşmıştım. Gerçek çözüm bu mudur? Tam bilmiyorum ama bende işe yaradı. Sizde de yaradı. Belki birilerinin daha işine yarar.

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti
  • ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

• Merhabalar, @crazycells @gucarslan ve USCIS ödeme ekranlarını detaylı bilen tüm arkadaşlara bir sorum var. talihli eşim üzerinden ben ve oğlumuza da greencard almaya çalışıyorduk. ben ap'ye kalmıştım, eşim ve oğlum ilk girişlerini yapıp kartlarını teslim aldılar. derken şimdi benim ap olumlu sonuçlandı, 2 hafta sonra ben de ilk girişimi yapacağım.

yazın USCIS websitesinde, eşimin hesabı ile, sadece eşim ve oğlum için ödeme yapmıştık sadece onlar ilk giriş yapacakları için. şimdi benim kendi immigrant fee ödememin vakti gelmişti ve bir de yeni bir adres vermem gerekiyordu ilkinden farklı olan.

öncelikle change your address'e bastım. kartımın gönderilmesini istediğim US'teki arkadaşımın yeni adresini girdim. başvurunuz alınmıştır dedi. henüz kendi fee'mi ödemediğim için receipt number girmedim; a-number ve dos case ID'lerimi girdim.

sonra sitenin sekmelerinden birinde pay a fee online seçeneğini bulup, oradan da immigrant fee seçtim. bana ait A-number ve DOS Case ID'yi girdim ve ödemeyi yaptım. receipt no'm belirdi.

fakat adres değişikliğini önce yaptığım için ve artık edit edemediğim için yeni adresimde receipt bilgisi eksik kaldı. bu durumda yine de ben ülkeye giriş yaptıktan sonra benim için basılacak olan kart yeni adrese yollanır mı? yoksa eski adrese mi yollanır? nasıl emin olurum?

destekleriniz için teşekkürler.

• Merhaba. Kısa bir süre sonra Amerikaya ilk girişimi yapacağım. Girişte ds-260 formunda belirttiğim adresi değiştireceğim. USCIS fee giriş yapmadan önce mi ödemem daha sağlıklı olur yoksa giriş yaptıktan sonra mı? Chatgpt giriş yaptıktan sonra ödeme yapmanın adres hatalarını önleyebileceğini söylüyor.

• @oturan ilk girişiniz sırasında cbp memuruna yeni adresini verip adres güncellemesini yapabilirsiniz.
    öncelikle teyit edin adresin güncel olup olmadığını, değilse güncellemesini isteyin.
    bu şekilde çözüm bulabilirsiniz.

• @gucarslan tamamdır çok teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k