Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar Hong Kong Vize Tarihimi belirlemem için bir link verdi ancak bu linke tıklayamıyorum çünkü engelli. Vpn de işe yaramıyor sadece hong kong da açılıyor sanırım. ne yapmam gerekiyor ?

• @alparslan34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Hong Kong Vize Tarihimi belirlemem için bir link verdi ancak bu linke tıklayamıyorum çünkü engelli. Vpn de işe yaramıyor sadece hong kong da açılıyor sanırım. ne yapmam gerekiyor ?

Ben konuya hakim değilim. Ancak Hong Kong VPN veren bir servis alıp işinizi hallettikten sonra iptal edebilir ve para iadesi alabilirsiniz.

Örnek: https://nordvpn.com/servers/hong-kong/

• Merhabalar Bangkok’tan bana böyle bir mail geldi.

Dear Applicant,

Thank you for your inquiry regarding your case transfer request.

Please clarify if you are a resident or work permit holder of Thailand.

We look forward to receiving your response.

Regards,
    Immigrant Visa Unit
    U.S. Embassy Bangkok

Muhtemelen orada olduğumuzun kanıtını istiyor. Daha önce böyle mail alıp ta işlem yapan var mı acaba git gel mi yapmamız gerekecek. Şimdi bilet alıp giderim fakat sonra kabul etmemeleri durumunda boşuna gitmiş olabilirim. Nasıl bir yol izlemeliyim.

• Arkadaşlar merhabalar daha önce tüberküloz geçirmiştim ilaç tedavisi olup iyileşmiştim ama sağlık kontrolümde IGRA testi yani bulaşıcı olmayan uyuyan bakteri varmış vücudumda bu durum vize almak için sorun oluşturur mu daha önce bu durumu yaşayıp vizesini alan oldumu acaba ?

• @minnesota malesef işte yaramadı hesabı açtım ancak daha ilerisine gidemedim. üstelik vpn açtığım için ülkem malezya olarak gozukuyor(Hong Kong Secmeme ragmen). onun için tekrar mail attım

• @atilla-04 Selam,

Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Tabii ki bunu sağlıkçılar daha iyi bilir o yüzden HK'da sağlık muayenesine nerede gireceksiniz oraya yazmanız daha doğru bir yol olacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT andersonun ne dediğini çok önemsemeyin size konsolosluğun ilettiği bilgi ışığında eylemlerinizi gerçekleştirin derim

• ⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer burda olduğunuzu kanıtlayın demiyor burada yasal olduğunuzu kanıtlayın diyor oturum yada çalışma izni belgesi istiyor çünkü. Kısaca oturumsuz dosya taşımıyoruzun kibar halini yazmışlar size

• İlk green card başvurumda sistem yavaslığı nedeniyle eğitim bilgimi lise diplomasız seçecegıme baska bir seyi secmiştim ve duzeltemeden submit olmustu, gecmıs deneyimlerde bununla alakalı bir başlık bulamadım red yeme gibi bir durumum olur mu mukakata cok az kaldıkca heyecan bastı

• Merhaba 8000 numara'ya Ankara'da gelme şansı olur mu güncel tablo ve istatistiklere göre ?

• @Emre-Kurtulmuş
    dediğiniz doğru ama bu ertelemeri Sağlık kuruluşlarının verdiği bilgiler doğrultusunda değiştiriyorlar benim düşüncem bu yönde en azından verdikleri cevabın rahatlığı bu yönde , Konsolosluğun da dediği randevu günü sağlık raporu çıkmadıysa iptal edilir, çıktığı gün mail atın gün belirtin cevabı verdiler
    Ben bunu M55 Emergency Reschedule konu başlığı ile yazmıştım

• @Özlem-Toraman DS260 formunda bir yanlışlık yaptıysanız eğer mülakat aldıysanız mülakat aldığınız konsolosluktan formu açtırıp ardından düzeltebilirsiniz sorun olmayacaktır.

• @brucewayne Biraz sürpriz olur açıkçası riske girmek istemiyorsanız ve taşımayı düşünebilirsiniz.

• @evrentnrkl yok hayır ilk kasımda yaptığımız basvuru onu düzeltemediğimiz için cok fazla kafamı kurcalamaya başladı

• @Özlem-Toraman Aynı şekilde gene bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten şuan onu değiştirme düzenleme gibi şansınız yok ds260 formunu doğru doldurduysanız zaten baz alacakları form ds260 olacaktır. Tabii konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi varsa diye iletiler kalabilir en azından görüp yönlendirme sağlanır.

• @evrentnrkl evet bende öyle düşünüyordum, ama az once 2023 de bir mulakat deneyiminde okudum ılk basvursunda eşini cocugunu eklememiş bir kişi red almış, birtane de kendı fotografı yerine kızının fotografını yukleyen birisi red almış ardarda okuyunca biraz panikledim acıkcası 🙂 ds260 formum doğru sekılde doldurdum

• Mülakat tarihi aldı kuzenim . DS-260 doldururken Other travel documents seçmiştik pasaportları olmadığı için . Ds-260 ı açtırıp yeni pasaportların bilgilerini girmek bir sorun yaratmaz değil mi ?

• ⭐⭐⭐

@Richmond Selamlar....Mülakat tarihi almışsınız DS260 açtırmak uygundur...Açtırmadan pasaportla gidince de işleminiz yapılır..

• @brucewayne Imkan varsa Viyana gibi konsolosluklara tasiyin. Geçmis yillara gore dosya tasiyan cok kisi oldu. ANK dan da sira gelebilir, ancak çok riskli.

• Merhabalar. Bir konuda yardima ihtiyacim olacak. Asil talihli Eşim. Eșimin hem turk hemde rus vatandasligi var. Suan dosyamiz Muscatta. Current oldugumuzdan dolayi Rus vatandasi olarak ikamet veya calisma izni olmadan tasima yapabilecegimiz bir yer var mi? bu konuda yardimvi olabilir misiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |