DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba arkadaşlar umarım ihtiyacı olan birilerine çıkar şu an buraya yazan arkadaşlardan 3. Başvurum bakalım inşallah
-
@Göker-Özaktay Mülakatınız hayırlı olsun, hocam. Umarım mülakatınızın sonucu istediğiniz gibi olur.
-
@Flight101 öncelikle çok teşekkür ederiz. Birşey soracağım 79xx 2025 sıra numaram sizce Ankara beni hangi aylarda çağırır veya çağtılamama ihtimalim varmı?
-
Merhaba arkadaşlar, bende dosya taşıma kararı aldım, nasıl taşınır nasıl mail atılır onlar hakkında bilgim bulunmakta. Dosyamı Bangkok’a taşımayı düşünüyorum, geçmiş deneyimlere dayanaraktan current olup Bk konsolosluğuna mail atınca orda olduğumuzun kanıtını istemişler ve mülakat almak için giriş çıkış yapan arkadaşlar var. Bu sene aktif olupta dosya taşıyan var mı. Bunun hakkında bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.
-
@cptmuzaffer Bu sene içinde Bonkog da fiziki olarak bulunmanız şartını söylemişler birisine ama kim olduğunu şu an hatırlamıyorum. siz de mail atın cevap gelir.
-
Selamlar...Son bülten ile current olmuş, Hong Kong ve Viyana da dosyaları olan talihli dostlarımıza 2nl ler gelmedi mi?
-
Current olduktan sonra konsolosluk aracılığıyla Viyana'ya taşıyan ve mülakatını tamamlayıp vizesine kavuşan DV2025 talihlisi @rezanclz deneyimlerini okuyabilirsiniz.
-
@Flight101 bekliyoruz, henüz gelmedi.
-
-
@Flight101 düzelttim, teşekkürler
-
@ATS16 Yanıtınız için teşekkürler. Shengen vizesi olmadığından vizesiz olan yerlere bakmak durumundayım.
-
@Flight101 hayır henüz gelmedi
-
@cptmuzaffer Bence Bangkok'a dosya transferi talebiyle hemen bir mail gönderin. Eğer ülkeye giriş yapmanız gerektiği belirtilirse, en kısa sürede gidip giriş kanıtınızı mail ile paylaşabilirsiniz. Daha önce dosyası aktif olup mail atanlar olmuş olabilir, ancak herkesin süreci farklı işleyebilir.
-
İlçe sağlığa gittim covid-19 aşısı Türkiye’de yok biliyoruz 13 yaşında olacak oğlum için “ ülkemizde şu yaş altına aşılama yapılmıyor “ yazısı almak için 13 yaş ve üzeri çocuklara biontec aşısı yapıldığını fakat sinovac 16 yaşından küçüklere yapılamadığı bilgisini verdiler, hong kong nezlinde konuşursak geçmiş yazıları da inceledim ama bir sonuç çıkaramadım, çocuğu aşıdan muaf tutabilecekmiyiz henüz randevu alma aşamasında olmadığım için bilmiyorum gelişmeler oldukça buradan paylaşacağım
-
O zaman DV2024 kazananı @Demayfo’nun deneyimlerini okuyabilir misiniz? Detaylı bir mülakat paylaşımı yapmıştı dosya taşıma ön hazırlıklarını da anlattığı. Bol şans
-
@Gs1905 baya hızlı olmuş yanıtınız için teşekkür ederim
-
@gizemctr cevabınız için teşekkür ederim, evlendikten sonra pasaportları vs yenileyip eşimi ds-260 formuna add aplicant olarak güncel bilgiler ile ekleyeceğim, mülakat maili aldıktan sonra da kendi formumu açtırıp marriage status'u ve diğer kısımları güncelleyeceğim
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar...Son bülten ile current olmuş, Hong Kong ve Viyana da dosyaları olan talihli dostlarımıza 2nl ler gelmedi mi?
HK'dan haber bekliyoruz :)

-
@gizemctr demin nüfus müdürlüğünün aradım, yeni çıkan soyadı kanunuyla eğer eski soyadinizi kullanacaksanız pasaport degisikligi yapmak gerekmez kullanabilirsiniz dedi. Ama yinede bir teyit etmekte fayda var
-
@nailyildirim bunu defalarca kez arkadaşlar burada yazdı sevgili kardeşim ankarada mülakat bekleme dosyanı bir an önce başka bir ülkeye taşı ankarayı beklersen sana hiçbir zaman mülakat vereceğini düşünmüyoruz 4000 CN sahip olan bile dosyasını taşıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum